Moderator: gor965
petcuvicto scrie:Tu nu ai chiar nici o vina Jubi!!!! Vladut a fost rezerva,dar cu puterea de a lua deciziile!!!!Doar clubul ai apartine!!!!DAVID NICU scrie:cred ca nu ati inteles ,Mateianu a fost rezerva la acest concurs,SI MAI INTREB ODATA CU CE ESTE MAI VINOVAT CLUBUL ORGANIZATOR FATA DE CELELALTE CLUBURI IN LUAREA ACELEI DECIZI?![]()
Daca este asa,atunci ar trebuii sa-ti asumi raspunderea!!!!DAVID NICU scrie:petcuvicto scrie:Tu nu ai chiar nici o vina Jubi!!!! Vladut a fost rezerva,dar cu puterea de a lua deciziile!!!!Doar clubul ai apartine!!!!DAVID NICU scrie:cred ca nu ati inteles ,Mateianu a fost rezerva la acest concurs,SI MAI INTREB ODATA CU CE ESTE MAI VINOVAT CLUBUL ORGANIZATOR FATA DE CELELALTE CLUBURI IN LUAREA ACELEI DECIZI?![]()
Ma confunzi,tu chiar ai impresia ca eu sunt o marioneta...................iti spun tot eu nu este deloc asa, raspunderea fata de deciziile luate de clubul Senior la acel concurs imi apartine in totalitate.
P.S. Tu in ce calitate vorbesti in numele celor din APCR(din cite stiu nu ai nici o functie in APCR)? In ce calitate ai ameninti pe toti cei care nu sunt de acord cu deciziile tale? In ce calitate iei decizii pentru APCR? S.A.M.D. Poate "paranoia" vorba lui Valoare,te face sa te crezi al doilea Ceausescu!!!!petcuvicto scrie:"Omul din mine" in calitate de viitor participant la CN din 2011,care doreste ca sa nu se mai intimple si la anul ceea ce s-a intimplat in acest CN(si inca nu s-a terminat!!!!)Nu mai confunda AGVPS cu APCR unde unul ca tine,induce lumea in eroare pentru as atinge interesele!!!!Vladut Mateianu scrie:@victor petcu
Nu stiu cine ti-a cerut sa te implici sa faci "pace". Si mai ales in ce calitate. Vezi alti patroni de balta care nu au nicio legatura cu pescuitul sa mai intervina in discutiile pescarilor ?
Iar ca sa intelegi, si iti spun ultima oara, deja ma oboseste acest gen de dialog, CN este organizat de APCR si nu are nevoie de nicio hartie de la agvps. CN va desemna echipa CAMPIONA NATIONALA.
Iar agvps va hotara daca va inscrie echipa CAMPIONA NATIONALA la CM sau va trimite tot pe cine trebuie ! De fapt, si in cazul in care nu aparea incidentul Floreasca, tot cine "trebuia" mergea in Anglia.....Deci nu este nicio pierdere !
![]()
Ramai sanatos, eu am incheiat orice dialog cu tine.Asa ca,Vladute nu mai "arunca pisica moarta in curtea altuia!"Cred ca toate se vor sparge in capul tau"Eu ma opresc aici si cred ca timpul imi va da dreptate!!!!
![]()