URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gaoaza

Re: URGENT (AZI!!!) PAREREA PRESEDINTILOR IN CAZUL SOIMUL

Mesaj de gaoaza »

in motz.nu in motz!!!!

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

petcuvicto scrie:
DAVID NICU scrie:cred ca nu ati inteles ,Mateianu a fost rezerva la acest concurs,SI MAI INTREB ODATA CU CE ESTE MAI VINOVAT CLUBUL ORGANIZATOR FATA DE CELELALTE CLUBURI IN LUAREA ACELEI DECIZI?
Tu nu ai chiar nici o vina Jubi!!!! Vladut a fost rezerva,dar cu puterea de a lua deciziile!!!!Doar clubul ai apartine!!!! :wink:

Ma confunzi,tu chiar ai impresia ca eu sunt o marioneta...................iti spun tot eu nu este deloc asa, raspunderea fata de deciziile luate de clubul Senior la acel concurs imi apartine in totalitate.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

HUUOOOOAAA.sa va iau discutiile in PU!/////LA.de pescuit cand pescuiti!?

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

pasa.eu zic sa te duci la Mangalia la pescuit hamsii.sau in spania k PESTE!!!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

DAVID NICU scrie:
petcuvicto scrie:
DAVID NICU scrie:cred ca nu ati inteles ,Mateianu a fost rezerva la acest concurs,SI MAI INTREB ODATA CU CE ESTE MAI VINOVAT CLUBUL ORGANIZATOR FATA DE CELELALTE CLUBURI IN LUAREA ACELEI DECIZI?
Tu nu ai chiar nici o vina Jubi!!!! Vladut a fost rezerva,dar cu puterea de a lua deciziile!!!!Doar clubul ai apartine!!!! :wink:

Ma confunzi,tu chiar ai impresia ca eu sunt o marioneta...................iti spun tot eu nu este deloc asa, raspunderea fata de deciziile luate de clubul Senior la acel concurs imi apartine in totalitate.
Daca este asa,atunci ar trebuii sa-ti asumi raspunderea!!!!
Victoras Petcu

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

CIOARA TI E FRIKA SA MARRAI!?

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Si pentru ca tot nu am somn , cind vad unde s-a ajuns nu se lipeste perna de mine , chiar si aici la Lugano - intreb si eu pentru cine are urechi sa auda si minte sa priceapa :

- ce conflicte au aparut din ianuarie si pina acum si cum au fost ele concertate pentru un singur scop ; la cine se raporteaza institutional ? Va recomand 4 litere de debut ...
- ce pozitii sunt cele in care anumite persoane pe de o parte nu recunosc nici o autoritate din partea organizatorului dar pe de alta parte se inscriu in competitie , doar pentru a avea dreptul sa reclame ceva , orice ... si sa aiba o parere din interior ?
- cum poti nega o decizie a unui for competent prin organizare , anulata pentru ca este in afara regulamentului ... nula de facto , etc dar in schimb dai o alta decizie care este mult peste orice regulament imaginabil ? Asta cind ? Saracu Pilat din Pont ce invataminte ne-a lasat ... Aceeasi rusine - alta motivatie , dar mult mai pragmatica din partea unora ...
- crede cineva ca la acest moment APCR nu este tinta unor atacuri repetate , venite din partea a macar 2-3 organizatii cu statut juridic , puternic implicate cu toate fortele in a desface protocolul ? Chiar nu vedeti ce se scrie ...???

Sincer imi pare rau ca nu mai sunt in miezul evenimentelor si ma rog la D-zeu sa ramina lucrurile asa , pentru ca tocmai acum trebuia sa spunem lucrurilor pe nume si sa vedem cu totii ce se intimpla de fapt . Eu unul sunt sigur ca in aceasta conjuctura de situatii .... ideea de CN , generatoare de lot pentru CM - este perimata si compromisa . Fie APCR , o forta financiara si logistica , va organiza CN dar nu va inscrie echipa castigatoare decit la Cupe Mondiale , samd - fie AGVPS intr-o forma sau alta va rupe protocolul si va ceda drepturile de organizare sau va organiza pe cont propriu - dar se vor gasi in mari imposibilitati , atit financiare , cit si legislative , nu dezvolt acum ca in Elvetia costa 8 EUR / 15 minute de net ... ( va recomand pentru varianta eventuala de organizare de catre AGVPS sau alt AVPS - cititi statutul AGVPS .....si puneti mina pe carte .... - mai ales la capitolul buget si taxe )

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

MANSA CN=IZOLARE PENITENCIAR

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Mesaj de Victoras Petcu »

petcuvicto scrie:
Vladut Mateianu scrie:@victor petcu

Nu stiu cine ti-a cerut sa te implici sa faci "pace". Si mai ales in ce calitate. Vezi alti patroni de balta care nu au nicio legatura cu pescuitul sa mai intervina in discutiile pescarilor ?

Iar ca sa intelegi, si iti spun ultima oara, deja ma oboseste acest gen de dialog, CN este organizat de APCR si nu are nevoie de nicio hartie de la agvps. CN va desemna echipa CAMPIONA NATIONALA.
Iar agvps va hotara daca va inscrie echipa CAMPIONA NATIONALA la CM sau va trimite tot pe cine trebuie ! De fapt, si in cazul in care nu aparea incidentul Floreasca, tot cine "trebuia" mergea in Anglia..... :oops: Deci nu este nicio pierdere ! :wink:

Ramai sanatos, eu am incheiat orice dialog cu tine.
"Omul din mine" in calitate de viitor participant la CN din 2011,care doreste ca sa nu se mai intimple si la anul ceea ce s-a intimplat in acest CN(si inca nu s-a terminat!!!!)Nu mai confunda AGVPS cu APCR unde unul ca tine,induce lumea in eroare pentru as atinge interesele!!!! :wink: Asa ca,Vladute nu mai "arunca pisica moarta in curtea altuia!"Cred ca toate se vor sparge in capul tau"Eu ma opresc aici si cred ca timpul imi va da dreptate!!!! :wink:
P.S. Tu in ce calitate vorbesti in numele celor din APCR(din cite stiu nu ai nici o functie in APCR)? In ce calitate ai ameninti pe toti cei care nu sunt de acord cu deciziile tale? In ce calitate iei decizii pentru APCR? S.A.M.D. Poate "paranoia" vorba lui Valoare,te face sa te crezi al doilea Ceausescu!!!! :lol:
Victoras Petcu

gaoaza

Mesaj de gaoaza »

EASA ESTI DEJA IN SPANIA.NU VB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”