De la descrierea produsului si pana la review-uri platite, totul este reclama. Orice iti ofera producatorul direct ( prin descrierea produsului ) cat si indirect prin review-uri platite, filme platite cu personaje platite, totul este reclama.Florin Pata scrie: ↑Mie Mai 06, 2020 15:44Asta nu se poate ...sa ''o las asa''Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Mai 06, 2020 15:16P.S. imi doresc sa o lasi asa, fara nicio explicatie.Consider ca fudulia de a fi avut dreptate este mai nociva ca perceperea adevarului.
! Sunt de acord si cu paralela cu reclamele .
Cand cumpar un produs , nu ma iau niciodata dupa reclama , reclama doar imi atrage atentia asupra unui produs !!!
Dar cand altii se plictisesc de ''cercetare'' eu abia incep .
Folosesc toate tipurile de informatie existenta , prima e ''reclama'' , urmeaza studiul caracteristicilor produsului , apoi dau cu Google cu ''top of...categoria respectiva'' , apoi vreau sa vad cu ochii mei pe youtube ce face obiectul respectiv , apoi citesc review-urile cumparatorilor , apoi citesc tot ce se poate de la CONSUMATORI...pe forumurile straine , apoi pe forumurile romanesti
, apoi vad care dintre ''recomandatori'' au un interes personal
, apoi stabilesc un buget , apoi fac un Excel cu o comparatie a produselor concurente , apoi iau o decizie PERSONALA !!!
Spor !!!
Daca nu reusesti sa scoti subiectivitatea si hotia vanzatorului din ecuatie o sa fii pacalit.
Eu zic ca singurul sfat corect in ziua de astazi il gasesti la persoane cu experienta si total dezinteresate de eventuala recomandare pe care o fac.
Daca nu te pricepi si nici persoane de acest fel nu cunosti, macar incerci sa ii depistezi pe aia care incearca sa te prosteasca. Nu este greu.
Expunerea de idei neverificabile, de materiale necunoscute si accesibile verificarii, de povesti fara legatura directa cu produsul, de rezultate neverificabile, ..., sunt specifice celor care vor sa te minta.
Un vanzator cinstit o sa-ti puna la dispozitie numai informatii verificabile !!!