Pai stai asa, ca astea sunt proteste in care oamenii stiu ce vor, nu ca alea in care se militeaza pentru legile justitiei fara sa aiba nimeni habar de ele. Cand vrei sa ai justitia de partea ta intr-o tara, asa se face.freespirit scrie: ↑Mie Mai 20, 2020 15:51
Dar, despre protestele din toată lumea, mai ales, din Germania, chiar, în timpul stării de urgență, unde au ieșit câteva sute de mii, de oameni, cărora, evident, n-au avut ce să le facă?
P.S. Chiar, dacă există o suspiciune că ar fi lăsat acele 3 zile, descoperite, în afara stării de urgență, și, a stării de alertă, pentru a testa mulțimea, să vadă, câți ar ieși, pe stradă, și, la noi, eu am fost, sâmbătă, contra obligativității, de orice natură, ar fi, în cazul respectiv, împotriva obligativității vaccinării, când este vorba despre produsele marilor concerne, care nu au ca scop, decât, profitul lor!
P.S. Atenție, subliniez faptul că, nu, neapărat, obiectul protestului meu ar fi fost vaccinarea, ci, OBLIGATIVITATEA, IMPUNEREA, FORȚAREA, NERESPECTAREA DREPTURILOR!
Cand vrei sa iei spaga de la multinationale pe o zona, le asiguri sa nu plateasca nici macar 1% impozit . Si daca populatia iese in strada pentru asa ceva, trebuie ascultata.

Vrei spaga de la industria petroliera si nu reusesti sa te infiltrezi in politica tarilor care deranjeaza zona, pai le faci razboaie.
Asa se face treaba.
Mai nasol ca a venit covidelu peste ei.

Cu protestul asta de acum, daca ai participat, ai facut-o pentru este ceva cu adevarat deranjant care intrece orice limita, respectiv vaccinarea obligatorie. Asta este o forma de protest naturala, nu una bazata pe stiri rostogolite de ong-uri finantate de afara.
Parerea mea este ca si de data asta a fost o manipulare, in cazul asta facuta de autoritati, pentru ca altfel nu aveau cum sa interzica prin lege protestele.

P.S. si nerespectarea drepturilor este evidenta, dar scopul este unul bun de data asta.