DumiD scrie: ↑Sâm Iun 06, 2020 1:35
Dane, adu-mi te rog aminte, cum era treaba cu protestele? Sunt aproape 2 saptamani de cand americanii isi dau foc la orase, mai nou incepe sa ia amploare si in uk. Parca ziceai ca e o conspiratie mondiala ca sa elimine protestele si ong-urile. Bun, p-asta am lamurit-o, ce alte conspiratii ne mai propun alde ping pong, poate gasim una care sa reziste mai mult de 1 saptamana
Ma bucur ca mi-ai acordat atentie si iti multumesc. Incercam sa recapitulam, ca sa le retii in forma corecta:
Am spus asa:
1. Statele lumii erau capusate de o "mafie" ( asa o numesc eu generic ) internationala a carei principala arma era controlul tarilor prin proteste si invrajbirea populatiei.
2. Protestele erau generate de influenceri de meserie acoperiti si platiti prin intermediul ong-uri. Sunt aia de-i ..... grija ca moare un gandacel daca facem autostrada. Asa se blocau lucrurile. Vrei sa faci autostrada, platesti, daca nu ... trece gandacelul.
La fel au fost scosi in strada mii de oameni ca sa blocheze schimbarea legilor justitiei. Nimeni nu stia o lege, dar nu trebuiau schimbate!
La fel am fost scosi in strada sa militam pentru ca multinationalele sa nu fie impozitate nici macar cu 1%. Strigator la cer.
In China, cu cea mai mare crestere economica a tuturor timpurilor, proteste , Germania, Italia, Franta, ... , tari super civilizate si cu un nivel de trai la care noi ravnim, .... proteste.
Daca politicul dintr-o tara incerca sa se puna cu "ei", proteste, lumea in strada si schimbare cu unii mai "buni."
Guvernele lumii erau la mana acestei mafii. Nu ai cum sa explici asta populatiei, ca-ti sare in cap. S-a incercat a se explica prin notiunea de "stat paralel", dar a iesit un cacat. Asa ca tarile au hotarat o alta strategie.
Am ajuns la "pandemie". Asta a fost super inventia care a unit toate tarile lumii in lupta cu aceasta mafie. Toate statele au jucat aceasi carte, aceleasi strategie, aceleasi minciuni, aceleasi controverse, dar asta daca se priveau lucrurile din punct de vedere al unei pandemii.
Daca le vedem din punct de vedere strategic in lupta cu distrugerea acestei mafii, lucrurile sunt evidente:
- blocarea si controlul excesiv al granitelor.
- blocarea circulatiei si supravegherea a tot ce misca.
- distrugerea oricarei forme de protest prin regula de "nu mai mult de 3 pe strada".
- blocarea oricarei forme de intrunire prin inchiderea locurilor publice. Este clar ca cei care planuiau proteste nu le faceau la telefon si nu se finantau prin banca.
- declaratie de unde vii si unde te duci.
-"sifonare" daca observi pe "cineva care a venit din strainatate sau din alta zona".
- stoparea principalelor surse de venit ale mafiei: spagi de la multinationale ca sa le tina tira, trafic de droguri pe care nu le prinde nimeni, trafic de femei de care nu stie nimeni, trafic de copii de care nu are voie sa ciripeasca nimeni si multe altele.
- stoparea oms care controla toata nenorocirea care se intampla in medicina. De ani de zile studiez aspectul. Oameni la care am tinut s-au prapadit buni intregi, dupa un control la doctor si dupa ce au dat tot ce puteau din punct de vedere material. Poate cunoasteti si voi cazuri. Daca nu s-au prapadit, au patimit si au donat toata viata lor.
Stoparea unei rabufniri de proportii a mafiei prin proteste a fost luata in calcul. Este motivul pentru care Europa a fost "ajutata" cu fortele militare de care ne tot intrebam ce cauta pe la noi pe pandemie.
Mafia a asteptat iesirea din "pandemie" si pentru un caz nefericit si un protest pajnic, au inceput razboiul pe fata in America. Se astepta de multa vreme asta, dar in "pandemie" ii impusca.
In Europa sunt proteste, dar daca s-au taiat finantele este putin mai greu sa fie asa puternice. Zdrentele de la noi nu misca un deget fara bani.
Concret:
- toate gruparile care generau proteste in trecut nu mai exista. ( veste galbene, corsicani prin italia, hastagi, .... )
- ong-urile tac malc sau si-au gasit alte directii.
- oms este anchetata si restructurata.
- personaje recunoscute ca finantatoare a "mafiei" de care spuneam au disparut cu totul !!!

Nu mai stie nimeni nimic de ele.
Investitia financiara a tarilor a fost imensa si putea sa duca multe popoare in colaps. Totusi au stiut ca daca inving mafia vor lua si banii acesteia, suficienti sa restabileasca economiile tarilor cu probleme.
Spre exemplu Romania a primit 38 miliarde euro !!!!
Totul a fost bine calculat, inclusiv perioada in care sa se desfasoare lucrurile, mai exact perioada sarbatorilor.
Poate unii nu intelegeau de ce nu aveam voie la pescuit, dar a existat si o masura sociala care ne-a protejat economiile la modul general. Nu era din cauza "pandemiei", ci pentru a ne proteja de unele cheltuieli inutile intr-o astfel de stare de razboi.
Razboiul este in desfasurare pe toata planeta. America este terenul central. Eu cred ca vor castiga tarile, deoarece sunt pe terenul lor, planul a fost foarte bine pus la punct, iar colaborarea masiva le da o putere pe care eu unul o vad castigatoare.