Moderator: gor965
teai trezit din betie haladitule. ai iesit la lumina oroarea naturi. nu am pretenti la tine ca dumnezeu a fost zgircit cu uni cind a impartit creier. la tine nu a mai ajuns, linge blide care esti. ce dracu cauti tu intre pescari ma ineptule. nu vezi ca debitezi numai stupizeni? e foarte grav ca nu iti dai seama si insisti in prostie mojicule. petcuvicto nu pot avea nimic cu tine saracule, tu nu esti decit un biet slujbas al palatului insarcinat cu organizarea taberelor. te astept pe centura treanta.[/quote]Naepamfil scrie:"clonele "pentru mine sunt niste "tirfe"!!!!!Asa ca mars pe centura "tirfa"!!!! [/b]petcuvicto scrie:
Poi,tu stii sa mergi pe bicicleta? Tu ai curajul asta? Tu care ai "sfincterul" varza???? Tu care nu ai curajul sa postezi cu numele tau???? Tu care te ascunzi in spatele tastelor!!!!BASESCU scrie:Neapanfil vreau sa ajung si eu la intalnirea voastra daca ma primiti ? O sa intarzai ca vin cu bicicleta .
Voi cu ce veniti si unde ?
BASESCU scrie:aly0506 1.000 euro este prea mult .Iti opresti 500 mai faci rost de 5.000 sa ai pentru spaga la medici si neaparat sa ai asigurarile platite .Cand ai toate astea da un semn si ALX va fi langa tine . Ultimul pe care la atins se afla la vulcanizat cu diagnosticul electrocutat de fulger .
fara bani -Val Pangicaaly0506 scrie:D_lor ofer 1000 euro cine mil vinde pe ALX ,
Mesaj modificat de Crapmania.roaly0506 scrie:
Ba taxa care este pe sait este pentru baieti destepti pentru fraieri este scumpa balta , iar eu muschi nu prea am dar credema ca am belit (daca sti ce inseamna daca nu intreaba ) la viata mea multi oameni si mari si mici si cu muschi si fara muschi daca o singura data iti mai aud gura nu cred ca mai ajungi pana pe balta , sa moara tata daca nu vin pe balta la voi si poti sa cumperi nu unul tot bgs ca nu mai ajungi la nici un concurs te belesc din cap pana in picioare faiere de azi sa taci