Moderator: Dan Mitranescu
Salut,
Multumesc. Este ok si in martie cand vin avertizorii TazuraDan Mitranescu scrie: ↑Mar Ian 26, 2021 17:32Salut,
M-LINE 0,40 ROSU FLUO la tamburi de 1200m intra in stoc in luna martie. Daca este urgent, mai avem firul pe tamburii de 10.000 m si putem pune de acolo.
Firul de 0,60 pentru inaintas trebuie sa intre in stoc in cateva zile.
Oricand, cu placere.
Da, noile modele vor veni cu suruburi din inox ( vechiul model le are din aluminiu ) cu cap randalinat, inclusiv pentru a permite reglarea picioarelor pe lungimea celor doua bare.danbd scrie: ↑Mar Ian 26, 2021 18:08Salut Dan,
la Rodpod inox exista posibilitate de reglaj la "port-picioare"?. In poza de mai jos aparent e un surub cu imbus
Am vazut ca la modelul de aluminiu acolo e un surub infiletabil la mana, care banuiesc ca face mobila pozitia suportului pe corpul rod-podului
suplimentar
- Dimensiunea stransa e corecta 90 cm? (am vazut ca e mai scurt fata de cel de aluminiu)
- Cel cu 5 posturi vine in martie?
- Buzz-bari suplimentari ai in plan, de exemplu varianta de 3 posturi mai scurt (poate un 50 cm)?
- suportul din poza de mai jos are contra surub infiletabil?, adica se poate muta pe buzz-bar? (intrebarea e valabila si la cel de Aluminiu)
Pozele sunt de la tine din site, sper ca am voie....![]()
Multumesc,
Salut,danbd scrie: ↑Mie Feb 03, 2021 12:20Salut Dan,
Pentru ca simt ca voi incepe sezonul de pescuit inainte sa vina senzorii tazura, trebuie sa revitalizez setul vechi (rezerva)
si am o intrebare. Gasesc la magazin un surub si piulita reglaj conform poza atasata? de la un senzor stricat ceva
Daca da pot sa le prind intr-o comanda online?
Si inc a o intrebare:
cum fac cel mai usor sa scot lipiciozitatea de pe carcasa? Nu ma intereseaza cum se va vedea dupa ci doar sa nu mai lipeasca.
Multumesc,