schimb un pic intrebarea... In urma testelor efectuate de "laboratorul meu" consider ca Spombul mare si chiar si spiderul mare dau peste cap MTX CLASS.Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Ian 22, 2021 16:49Poti sa ma intrebi absolut orice ai neclar.danbd scrie: ↑Vin Ian 22, 2021 16:29
Multumesc pentru raspuns,
sunt cateva lucruri inca in ceata dar pt ca nicidecum nu vreau sa duc discutia spre polemica, te rog sa imi clarifici un singur aspet si anume Spodul Tazura. Am inteles ce ai scris ca si abordare generala dar nu stiu cum sa aplic textul pe lanseta. E buna sau nu e buna?(duce racheta mare de nadit?)
in rest HAI CU PRIMAVARA!
P.S daca situatia va permite, ai in plan un casting cu ele in februarie-martie? (repet daca situatia va pemite)
Legat de spod, o spun mereu: spod-ul este o lanseta, numic mai mult. Lansetele sunt bune si mai putin bune.
Class-ul este cea mai buna lanseta de aruncat ( o spun parametrii ) si este implicit si cea mai buna lanseta de aruncat orice, inclusiv rachete sau bulgari. Fizica este o stiinta exacta care nu poate sa fie combatuta de nume, placeri, influenceri sau altceva.
Bine, si linistea aia care se lasa in clasa la intrebari de fizica are repercusiunile ei in viata, dar niciodata nu este prea tarziu.Vorbim la modul general, evident.
Consider ca sunt prea grele pentru aceasta lanseta si ma gandeam, daca un spod ar face mai bine treaba de a arunca mai departe racheta mare/ spider mare.
In 80% din cazuri folosesc racheta medie si e perche perfecta cu class-ul dar am momente cand as prefera spiderul mare plin si atunci cu class-ul am senzatia ca pierd in aruncare. (Spider plin are peste 150-160 grame)
De aici interesul meu in general pt spod, si daca l-am vazut in tabelul tau am zis sa ma documentez un pic.
Multumesc,