pune poze ...a;tfel nu te credemradu florin scrie: ↑Lun Apr 19, 2021 17:09Au ajuns senzorii, arata fabulos, a meritat așteptarea, joi -vineri proba pe balta. Chiar a meritat așteptarea, mulțumesc frumos Dan(George)

Moderator: Dan Mitranescu
pune poze ...a;tfel nu te credemradu florin scrie: ↑Lun Apr 19, 2021 17:09Au ajuns senzorii, arata fabulos, a meritat așteptarea, joi -vineri proba pe balta. Chiar a meritat așteptarea, mulțumesc frumos Dan(George)
Avertizorii se pot ridica din locul unde a fost facuta rezervarea. Daca rezervarea a fost facuta in magazinul fizic, atunci se pot ridica de acolo, iar daca a fost facuta telefonic, atunci se pot ridica de la depozitul online.
Buna ziua,in caz ca renunta cineva la rezervare va rog sa ma aveti si pe mine in vedere. Multumesc!Dan Mitranescu scrie: ↑Mie Apr 07, 2021 18:29In regula. Am notat solicitarea. ( si am sters nr. din mesaj ).miu.catalin scrie: ↑Mie Apr 07, 2021 17:36Probabil a fost o neintelegere. In caz ca ramane vreun set disponibil si cineva renunta la precomanda as fi interesat. 07......... ii numarul meu. Multumesc frumos! Zi buna va doresc!
Va multumesc.
Daca nu ai fost contactat telefonic astazi, maine vei fi contactat cu siguranta, deoarece vom livra ultima parte ramasa din acest lot de avertizori. Cu parere de rau, dar era imposibil sa trimitem toate seturile in doua zile.