Moderator: gor965
------------gor965 scrie:Pacat ca s-a terminat astfel ...diferentele erau foarte mici si se puteau califica inclusiv cei de pe ultimul loc !
d-le Mateianu , autentificarea mea nu cred ca poate aduce rezolvarea celor petrecute pe Bunget , dar daca va ajuta la ceva Daniel Craciun este numele meu(pescarul33 cunoscut prin alte forumuri) , sunt un ,,fan,, inrait al Bungetului (pt mine neexistand o alta balta cu potential ca al acestui lac) , si un bun prieten al managerului Bogdan Caba . informatia postata este preluata de la Bogdan si dupa cum vedeti este confirmata si de participantii direct la eveniment .Vladut Mateianu scrie:Intre 2004 si 2008 (5 ani consecutivi) am participat la CN. In acesti ani au fost numeroase furtuni, dintre care unele chiar "tornade", dar nu s-a pus niciodata problema intreruperii definitive a unei etape !
De altfel, este logic ca o asemenea decizie sa nu poata fi luata ad-hoc prin voturile managerilor implicati, deoarece este logic ca cele 5 loturi care ocupau in acel moment locurile fruntase (deci care urmau sa mearga in mansa superioara) sa voteze oprirea concursului ! Chiar si la 2-3 fulgere mai puternice se poate invoca furtuna, astfel incat sa te califici mai departe.
Asteptam decizia presedintelui APCR, precum si marturiile celor implicati.
PS Ca o parere personala, cred ca cel mai indicat ar fi reluarea acestei etape, eventual cu penalizarea celor care au gresit.
@daniel1980
Te rog sa te autentifici, lucrurile pe care le scri fiind destul de grave....
daniel1980 scrie:d-le Mateianu , autentificarea mea nu cred ca poate aduce rezolvarea celor petrecute pe Bunget , dar daca va ajuta la ceva Daniel Craciun este numele meu(pescarul33 cunoscut prin alte forumuri) , sunt un ,,fan,, inrait al Bungetului (pt mine neexistand o alta balta cu potential ca al acestui lac) , si un bun prieten al managerului Bogdan Caba . informatia postata este preluata de la Bogdan si dupa cum vedeti este confirmata si de participantii direct la eveniment .Vladut Mateianu scrie:Intre 2004 si 2008 (5 ani consecutivi) am participat la CN. In acesti ani au fost numeroase furtuni, dintre care unele chiar "tornade", dar nu s-a pus niciodata problema intreruperii definitive a unei etape !
De altfel, este logic ca o asemenea decizie sa nu poata fi luata ad-hoc prin voturile managerilor implicati, deoarece este logic ca cele 5 loturi care ocupau in acel moment locurile fruntase (deci care urmau sa mearga in mansa superioara) sa voteze oprirea concursului ! Chiar si la 2-3 fulgere mai puternice se poate invoca furtuna, astfel incat sa te califici mai departe.
Asteptam decizia presedintelui APCR, precum si marturiile celor implicati.
PS Ca o parere personala, cred ca cel mai indicat ar fi reluarea acestei etape, eventual cu penalizarea celor care au gresit.
@daniel1980
Te rog sa te autentifici, lucrurile pe care le scri fiind destul de grave....
Pai nu trebuie sa ramaneti la : dar... ! Daca e real ce scrie in procesul verbal ,concursul a fost oprit in mod neregulamentar (de catre persoane neautorizate sa faca acest lucru si mai ales prin disparitia fiselor oficiale de arbitraj ) si aveti dretul sa contestati acest lucru la Comisia CN !petre iulian scrie:...................
asta am sperat si noi.....cu un peste de 3,5 kg eu urcam pe sectorul meu 2 locuri ,George la fel urca un loc cu unul de 3,5 kg in sectorul A in sectorul B au fost la o diferenta de 1 KG pt locurile 2,3,4 dar...
Parca urmaresc un film SF...viorel dulamita scrie:"Evenimentele" s-au desfasurat astfel:
-La ora 23,15 s-a anuntat intreruperea concursului pe motiv de-FURTUNA, urmind a se relua la ora 12 noaptea, lucru ce nu s-a intimplat.
-La ora 0,20 inainte de inceputul celei de a doua FURTUNI, ORGANIZATORUL a "trecut" la distrugerea standurilor CCS CLUJ,PELICUNUL... si a intrat cu sky jet-ul pe balta, ca doar e ADMINISTRATOR si ORGANIZATOR.