Etapa a III-a Bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vali Vesa
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Etapa a III-a Bunget

Mesaj de Vali Vesa »

Si tot din regulament. Poate managerii au uitat. De, Floreasca e deja istorie...

INTALNIREA MANAGERILOR
12.
...
Daca exista probleme urgente de discutat si rezolvat, o sedinta extraordinara poate fi convocata de catre organizatori.
Participarea Managerilor la aceste intalniri este obligatorie. Pe parcursul acestor sedinte prevederile Regulamentului Oficial nu pot fi modificate.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

gor965 scrie:Pacat ca s-a terminat astfel ...diferentele erau foarte mici si se puteau califica inclusiv cei de pe ultimul loc !
------------

asta am sperat si noi.....cu un peste de 3,5 kg eu urcam pe sectorul meu 2 locuri ,George la fel urca un loc cu unul de 3,5 kg in sectorul A in sectorul B au fost la o diferenta de 1 KG pt locurile 2,3,4 dar... :!:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

daniel1980

Mesaj de daniel1980 »

Vladut Mateianu scrie:Intre 2004 si 2008 (5 ani consecutivi) am participat la CN. In acesti ani au fost numeroase furtuni, dintre care unele chiar "tornade", dar nu s-a pus niciodata problema intreruperii definitive a unei etape !
De altfel, este logic ca o asemenea decizie sa nu poata fi luata ad-hoc prin voturile managerilor implicati, deoarece este logic ca cele 5 loturi care ocupau in acel moment locurile fruntase (deci care urmau sa mearga in mansa superioara) sa voteze oprirea concursului ! Chiar si la 2-3 fulgere mai puternice se poate invoca furtuna, astfel incat sa te califici mai departe.

Asteptam decizia presedintelui APCR, precum si marturiile celor implicati.

PS Ca o parere personala, cred ca cel mai indicat ar fi reluarea acestei etape, eventual cu penalizarea celor care au gresit.

@daniel1980

Te rog sa te autentifici, lucrurile pe care le scri fiind destul de grave....
d-le Mateianu , autentificarea mea nu cred ca poate aduce rezolvarea celor petrecute pe Bunget , dar daca va ajuta la ceva Daniel Craciun este numele meu(pescarul33 cunoscut prin alte forumuri) , sunt un ,,fan,, inrait al Bungetului (pt mine neexistand o alta balta cu potential ca al acestui lac) , si un bun prieten al managerului Bogdan Caba . informatia postata este preluata de la Bogdan si dupa cum vedeti este confirmata si de participantii direct la eveniment .

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Dao-n masa de treaba ...nu e normal sa se intrerupa un concurs ptr. ca vantul i-a darmat unuia un rodpod !Nu e treaba Organizatorului sau a aArbitrului sef cum isi ancoreaza lumea sculele in stand ! Si la Cetariu a traznit pe balta ,dar toti concurentii erau in cort la adapost , nu umblau creanga in afara standurilor dandu-si cu parerea daca se intrerupe concursul sau nu ! Hotararea de a oprii concursul se ia de catre Arbitrul sef sau Organizator pe motivele invocate in Regulament ,nu la cererea unuia sau altuia !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

daniel1980 scrie:
Vladut Mateianu scrie:Intre 2004 si 2008 (5 ani consecutivi) am participat la CN. In acesti ani au fost numeroase furtuni, dintre care unele chiar "tornade", dar nu s-a pus niciodata problema intreruperii definitive a unei etape !
De altfel, este logic ca o asemenea decizie sa nu poata fi luata ad-hoc prin voturile managerilor implicati, deoarece este logic ca cele 5 loturi care ocupau in acel moment locurile fruntase (deci care urmau sa mearga in mansa superioara) sa voteze oprirea concursului ! Chiar si la 2-3 fulgere mai puternice se poate invoca furtuna, astfel incat sa te califici mai departe.

Asteptam decizia presedintelui APCR, precum si marturiile celor implicati.

PS Ca o parere personala, cred ca cel mai indicat ar fi reluarea acestei etape, eventual cu penalizarea celor care au gresit.

@daniel1980

Te rog sa te autentifici, lucrurile pe care le scri fiind destul de grave....
d-le Mateianu , autentificarea mea nu cred ca poate aduce rezolvarea celor petrecute pe Bunget , dar daca va ajuta la ceva Daniel Craciun este numele meu(pescarul33 cunoscut prin alte forumuri) , sunt un ,,fan,, inrait al Bungetului (pt mine neexistand o alta balta cu potential ca al acestui lac) , si un bun prieten al managerului Bogdan Caba . informatia postata este preluata de la Bogdan si dupa cum vedeti este confirmata si de participantii direct la eveniment .

daca tot deti acest document in versiunea oficiala si vrei sa il faci public,scaneazal sa te poata crede si lumea.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

"Evenimentele" s-au desfasurat astfel:
-La ora 23,15 s-a anuntat intreruperea concursului pe motiv de-FURTUNA, urmind a se relua la ora 12 noaptea, lucru ce nu s-a intimplat.
-La ora 0,20 inainte de inceputul celei de a doua FURTUNI, ORGANIZATORUL a "trecut" la distrugerea standurilor CCS CLUJ,PELICUNUL... si a intrat cu sky jet-ul pe balta, ca doar e ADMINISTRATOR si ORGANIZATOR.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

petre iulian scrie:...................

asta am sperat si noi.....cu un peste de 3,5 kg eu urcam pe sectorul meu 2 locuri ,George la fel urca un loc cu unul de 3,5 kg in sectorul A in sectorul B au fost la o diferenta de 1 KG pt locurile 2,3,4 dar... :!:
Pai nu trebuie sa ramaneti la : dar... ! Daca e real ce scrie in procesul verbal ,concursul a fost oprit in mod neregulamentar (de catre persoane neautorizate sa faca acest lucru si mai ales prin disparitia fiselor oficiale de arbitraj ) si aveti dretul sa contestati acest lucru la Comisia CN !
George Iorga
Imagine

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

A intrat in standuri dupa ce a aflat ca nu se mai reia mansa (ora 00.20) . Este important .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

viorel dulamita scrie:"Evenimentele" s-au desfasurat astfel:
-La ora 23,15 s-a anuntat intreruperea concursului pe motiv de-FURTUNA, urmind a se relua la ora 12 noaptea, lucru ce nu s-a intimplat.
-La ora 0,20 inainte de inceputul celei de a doua FURTUNI, ORGANIZATORUL a "trecut" la distrugerea standurilor CCS CLUJ,PELICUNUL... si a intrat cu sky jet-ul pe balta, ca doar e ADMINISTRATOR si ORGANIZATOR.
Parca urmaresc un film SF... :?
George Iorga
Imagine

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Domnilor Judecatori,sa lasam comisia CN sa judece aceste aspecte petrecute la aceasta etapa si sa ne vedem noi chibiti de treburile noastre pt ca nu cunoastem detaliile,sau poate le stim fragmentat,hai sa nu mai judecam pe nimeni pe vorbe.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”