Moderator: Dan Mitranescu
Am considerat ca este irelevant, deoarece culoarea capoacelor o sa fie alta pe produsele de serie si nu vreau sa creez confuzie.
Salut.danbd scrie: ↑Mie Mai 12, 2021 15:40Salut Dan,
Avand in vedere ca ansamlul swinger/conector se infileteaza in suportul de pe rodpod si trebuie orientat corect, coroborat cu faptul ca unii suporti de rodpod nu au piulita de reglaj poate ar fi o idee sa le pui si o piulita de reglaj deoarece cred ca doar o garnitura (care din experienta mea nici nu e de o calitate extraordinara) nu acopera toate variatiile de reglaj.
(Eu asa am retezat un surub la un senzor, am strans incercand sa il aduc pe pozitie pana a cedat surubil)
Si ca tot veni vorba de rodpod... cel nou tazura cand vine?
Merci,
Pai cu asta nu au probleme nici instalatiile de gaze sau apa.Cucu Ionel scrie: ↑Joi Mai 13, 2021 13:14Mai bine se pune putin calti, cat sa acopere adancimea filetului si peste se pune banda de teflon, doua ture complete. Fara probleme dupa aia!![]()
Tronsoane de rezerva pentru lansetele MTX 11 nu sunt in stoc. Modelul este ceva mai vechi si nu a mai fost comandat in fabrica. In schimb, stiu ca se potriveau tronsoanele de MTX 14 ( sunt in stoc varfuri ), dar rezulta o lanseta putin mai tare si cu diferente de aspect.
Firele sunt ok. Diametrul este notat intr-o scara specifica firelor textile... Scara aia o respecta, in rest nu are nicio legatura cu diametrele in sistem metric. Un 0,40 cred ca este ce trebuie:clabuc scrie: ↑Vin Mai 14, 2021 21:53Rog o recomandare fir textil ptr somn plantat
https://danmitranescu.ro/fir-textil-m-l ... etru-030mm
Asta e ok? Se respecta diametrul?
Am vazut ca mai unul soft ceva mai scump
Multumesc