Etapa a III-a Bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Etapa a III-a Bunget

Mesaj de andrei vladeanu »

alexe scrie:tu esti un Dobitoc cronic ... sper sa te duci in mata cu tot cu balta ta....
pacat ca discutia pe care am avut-o astazi nu se facea pe un teren neutru ca ti-as fi scos eu figurile din cap rapid de tot....

aly0506 scrie:unde vrei sa ne intalnim , pe ce teren , si ce vrei concret ca eu discut orice problema marcele
alexe scrie:TE GASESC EU CAT DE CURAND... NU ITI FACE GRIJA...
alexe, iti zic pentru ultima oara
m-am saturat. forumul asta a ajuns de unul de smardoiala si amenintari ale baietilor de baieti.
in curand o sa va curat pe toti. de pe forum, pentru ca se pare ca din concursurile de crap nu se mai poate. le-ati acaparat. bravo.
The One Team

alexe

Mesaj de alexe »

auzi mi-a spus mie JEPILA ceva de tine dar nu ma asteptam sa umbli cu camere si microfane inseamna ..........................[/quote]

un SIFON foarte acidulat.... :lol: :lol: :lol:

aly0506

Mesaj de aly0506 »

pasa am fost corect cu tine si ti-am spus tot ,nu stiu daca tu dar ai jucat murdar nu mai conteza este politica balti cu inregistrarile , sunt la mine decat la mine stai linistit

aly0506

Mesaj de aly0506 »

alexe scrie:auzi mi-a spus mie JEPILA ceva de tine dar nu ma asteptam sa umbli cu camere si microfane inseamna ..........................

un SIFON foarte acidulat.... :lol: :lol: :lol:

pai cum facem sifonn la cine ,, ca eu am condamnari cat alti aniiii

alexe

Mesaj de alexe »

andrei vladeanu scrie:alexe, iti zic pentru ultima oara
m-am saturat. forumul asta a ajuns de unul de smardoiala si amenintari ale baietilor de baieti.
in curand o sa va curat pe toti. de pe forum, pentru ca se pare ca din concursurile de crap nu se mai poate. le-ati acaparat. bravo.
aici iti dau dreptate...se poate vb si frumos dar nu cu toti dobitocii

cioara

Mesaj de cioara »

Cred ca ai uitat ca la un concurs de pescuit nu e de ajuns sa "fi destept " !ca sa castigi,trebuie sa prinzi si ceva baboi.Si te rog frumos,lasa-l pe Alexe cu amenintarile,ca nu sperii pe nimeni.

aly0506

Mesaj de aly0506 »

cioara scrie:Cred ca ai uitat ca la un concurs de pescuit nu e de ajuns sa "fi destept " !ca sa castigi,trebuie sa prinzi si ceva baboi.Si te rog frumos,lasa-l pe Alexe cu amenintarile,ca nu sperii pe nimeni.

gogule am amenintat eu pe cineva ,sau nu mai stiu ce vb eu am spus ce aveam de spus dar in nici un moment nu am contestat pe nimeni ,nu vreau sa merg mai departe , iar cu sifonul am fost sifonat de multe ori dar poate alti stiu mai bine ce inseamna sifon ca eu nici pe hartie nu l-am mai scris de multi ani

aly0506

Mesaj de aly0506 »

Andrei am si eu o rugaminte nu vreau sa fac nici o contestatie la nimic , dar vreau un singur lucru daca poti maine sa ne vedem sa apcr sa vb un caz nu este de facut public si sa vedem daca se pote lua o decizie in avantajul echipei care merita , in toate inregistrarile facute nu reiese decat o presiune fata de un arbitru care nu are nici o treaba , si poate fi influentat din minut in minut si injurat cand vrea oricine , acel arbitru credema ca mai avea un pic si plangea pt mine este un om l-am avut la multe concursuri si nu pute-am sa ma uit in ochi lui a fost prea injosit

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Ati ajuns la amenintari si intervale.........
ducetiva fratilor la k1 nu la pescuit, bai citesc pescari din toata tara si se inchina unde a ajuns acest fenomen.
Pacat ca uni nu stiu sa piarda si altii confunda balta cu maidanu...........
Balta Puiesti

alexe

Mesaj de alexe »

DrHook scrie:Ati ajuns la amenintari si intervale.........
ducetiva fratilor la k1 nu la pescuit, bai citesc pescari din toata tara si se inchina unde a ajuns acest fenomen.
Pacat ca uni nu stiu sa piarda si altii confunda balta cu maidanu...........
salut... :lol: :lol: :lol:
nu vii la tancabesti? sau esti deja acolo?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”