Mai baieti, stiu ca va stric combinatia de cash dar asta e...cand se impute treaba la alba-neagra trebuie sa ridici repede cutia si sa te muti la alti fraieri...asta daca-i mai gasesti ...
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vezi că iar au câștigat! De pe standul 22. Și asta e bun? Du-te și baga-ti unghiile in gat de ciudă.eugen dragnea scrie:Repet,
NU contest ca sunt pescari foarte buni, pot chiar sa spun ca sunt amandoi in top 100 pescari din Romania, din pacate nu m-am nimerit niciodata langa ei la un concurs ca sa pot "fura" din experienta lor...dar sunt aproape sigur ca ar fi prins cantitate cel putin dubla fata de mine, stai linistit ca imi vad lungul nasului, deaceea am si evitat sa particip la concursurile unde erau si ei inscrisi...uneori nu s-a putut asta pentru ca erau "undercover" ceea ce nu este chiar normal.
Singurul lucru semnalat de mine este ca trag locurile cele mai bune ale baltii dubios de fregvent in conditiile in care Chita 2 este o balta foarte dezechilibrata si jumatate dintre participanti sunt declarati clar doar cotizanti imediat dupa tragerea la sorti...
Sunt multe lucruri dar prost stiu sigur ca nu sunt...apropo analfabetule, cuvantul corect este "jignesc"...
Dar tu sti ca de data asta tragerea la sorti s-a facut cu bilele organizatorului la cererea expres a acestuia intr-o galetusa inchisa la culoare ?