Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
si eu cel putin sunt in asentimentul tau, dar sansa unui trofeu intr-o configuratie b13 vs c19 vs 3 standuri mai slab cotate (in situatia cu 4 sectoare) este in mod evident mai mare decat in configuratia clasica in care b13 se bate cu b7-b8 si c19 cu c20 si c14. E mult mai atragatoare ideea de competitie chiar si fara bani daca sansele sunt cat de cat egaleeugen dragnea scrie: ↑Vin Iun 25, 2021 11:03Fiind un concurs fara premii in bani nu prea ma intereseaza ca se modifica arbitrar regulamentul fara consultarea publica a participantilor atata timp cat scopul este de a echilibra balta si/sau cheltuielile (daca era pe bani ma retrageam din concurs garantat !!! )
Observ ca si brigada de arbitri a fost "inlocuita" probabil din cauza de timp sau de bani , iar nu am nici o problema daca se ocupa de scosul sacilor din apa la cantarire daca nu sunt eu disponibil sa fac asta.
Si parca dupa CUPE mai era si ceva gen "+premii sponsori" daca nu ma inseala memoria...oricum nici asta nu ma intereseaza neaparat, eu vin la concurs doar pentru "o tinichea"![]()