Dan Marinita scrie:Uite Andrei eu am sa precizez un lucru despre clubul care a promovat in etapa superioara nu am nimic rau de zis despre ei.Oamenii aceia au fost pusi in postura de a refuza sa se califice fara sa pescuiasca si asta a dovedit ca au coloana si moral. ]
nu mi-ai raspus care ar fi fost solutia. concret.
Dan Marinita scrie:Hai sa spunem ca poate tu nu aveai nici un interes sa susti Natural Carp din 2 motive si anume:
1.Tata Nitu este producator de nada si daca ajungea in finala era o problema cresteau si mai mult probabil vanzarile la GRAMBEL
2.Tu nu aveai nici un interes ca Mosu sa ajunga acolo(finala) sigur nu ai produs tu DIVERSIUNEA de la Bunget dar nici nu ai dorit sa te implici cu ceva ajutor la adresa clubului nostru.Amintesteti ca te-am sunat Luni(imediat dupa etapa) si ti-am spus de intentia noastra.
1. cand mergeam eu cu MOSU pe la campionate mondiale multi de aici nu stiau ca exista concursuri de crap.
2. au inceput sa ma amuze povestile cu producatorii de nada, intr-o lume in care produsul de nada e sport national.

si cu interersele pe care le am sau nu le am eu. pana una alta NITU a fost prezentat cu granbelul pe prima pagina a acestui site. in SUPERPESCAR o sa apara in august un material cu el si nada lui. relatia mea cu nitu, asa cum ziceam este veche si speciala. pe de alta parte, cred ca nitu a avut surpus de granbel la sacel si i-a vandut lui oana. apropo. nitu sustine ca oana l-a lucrat acum. mi-a zis mie.
consider ca am ajutat destul clubul vostru cand i-am zis lui cici la telefon sa continue concursul.
Dan Marinita scrie:Puteai sa-mi zici ca fiind membrii APCR tu doresti sa mergem impreuna sa depunem contestatia la AGVPS ,asa cum au facut si alte cluburi care si-au cautat "dreptatea". Nu a fost asa In schimb te-ai razbunat pe noi. Cu ce ai sprijinit Natural Carp cu nimic din contra ai turnat gaz pe foc..
alte cluburi care si-au cautat dreptatea la agvps nu erau membre APCR. tu erai. trebuia sa astepti decizia CCN, organism in care aveai un vot din patru. adica un sfert.
Dan Marinita scrie:3.Eu nu te-am votat ca presedinte la alegeri deoarece am stiut ca programul tau care l-ai prezentat in sedinta era mort din nastere , cred ca si asta a contat .Stiu ca esti foarte atent la tot ce este in jurul tau si nu uiti niciodata pe nimeni .
Vreau sa-ti mai zic ceva: am fost avertizat de diverse persoane ca esti DEOSEBIT DE INTELIGENT.Eu am zis ca unde este inteligenta gasesti ratiune si implicit respect .Acum am inteles ca INTELIGENTA TA ESTE DIABOLICA.Un lucru vreau sa mai prezint aici si gata..
eu te respect in continuare
Dan Marinita scrie:Cand te vei intalni cu Bogdan poti sa te uiti in ochii lui la fel cum ai facut mai inainte?
inca un patetism, din ciclul celui cu producatorii de nada.
de ce sa nu ma uit?