decizie CCN - caz bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
George Andreescu

Re: decizie CCN - caz bunget

Mesaj de George Andreescu »

bogkba scrie:Dle George cunoasteti toate dedesubturile? :D Care amenintari de la Bunget? :lol:
Cred ca glumiti, sau poate nu ati urmarit netul. Era un domn pe aici care ameninta pe toata lumea cu bataia, ba mai mult, folosea un limbaj atat de obscen incat a fost banat, cred ca Simescu il chema. Nu, nu cunosc toate dedesupturile, dar din cate s-au scris pe aici, mi-am facut cat de cat o idee si pot spune ca am ramas consternat de ce se intampla.

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

bogkba scrie: Nu se intelege ce ti-am spus andrei , si inca ceva tine afirmatiile care le faci pentru tine , CA PROSTIA SE PLATESTE si cred ca sti si tu asta..
1 nu se intelege nimic. despre ce e vorba? concret
2 care afirmatii sa le tin pt mine?
3 cine e prost si cine plateste?

ps nu, eu nu stiu asta. pt ca nu sunt din lumea respectiva...
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

George Andreescu scrie:
bogkba scrie:
Domnule Caba, dl. Vladeanu amintea ceva de genul -daca ar fi dupa mintea mea-, asta nu e afirmatie, domnule, este parerea dansului personala, chiar nu v-ati dat seama ?
asa e, george.
imi exprimam si regretul ca nu pot aplica dictatorial aceasta masura. trebuie sa respect deciziile CCN - APCR si ale Comisiei Competitii AGVPS. nu pot face de capul meu.

insa, in memoriul pe care l-am facut catre AGVPS, in care explicam decizia CCN, am scris negru pe alb (daca este nevoie postez documentul) ca o rezolvare a cazului bunget, din punctul meu de vedere, este EXCLUDEREA din campionat a loturilor Soimul si Natural.
Comisia de Competitii a validat insa decizia CCN, prin care merg mai departe primele cinci loturi din ultimul clasament oficial.
nu a tinut cont de sugestia mea.
The One Team

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

andrei vladeanu scrie:
George Andreescu scrie:
bogkba scrie:
Domnule Caba, dl. Vladeanu amintea ceva de genul -daca ar fi dupa mintea mea-, asta nu e afirmatie, domnule, este parerea dansului personala, chiar nu v-ati dat seama ?
asa e, george.
imi exprimam si regretul ca nu pot aplica dictatorial aceasta masura. trebuie sa respect deciziile CCN - APCR si ale Comisiei Competitii AGVPS. nu pot face de capul meu.

insa, in memoriul pe care l-am facut catre AGVPS, in care explicam decizia CCN, am scris negru pe alb (daca este nevoie postez documentul) ca o rezolvare a cazului bunget, din punctul meu de vedere, este EXCLUDEREA din campionat a loturilor Soimul si Natural.
Comisia de Competitii a validat insa decizia CCN, prin care merg mai departe primele cinci loturi din ultimul clasament oficial.
nu a tinut cont de sugestia mea.
De ce nu ai facut asta Andrei de la primele etape cand sa gresit?
Cine ti-a dat dreptul sa califici (fara sa pescuiasca) in etapa superioara un lot?
De ce Andrei nu recunosti ca sunt si altele la mijloc.
Taie capul lui Natural ca sunt fraieri si nu au suport de la nimeni.A poate de la APCR. :idea:
Nu este corect cum procedezi eu in locul tau taceam si vedeam ce se poate face mai departe sau ce se mai poate indrepta.
pana la urma eu iti multumesc ca m-ai LUMINAT.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

andrei vladeanu
Veteran

Dan Marinita scrie:De ce nu ai facut asta Andrei de la primele etape cand sa gresit?
la prima etapa s-a gresit in sensul ca regulamentul nu zice ca in caz de pescuit in afara zonei se penalizeaza cu 50 kg. de data aceasta s-a aplicat corect regulamentul care zice ca daca au trecut 48 de ore in momentul intreruperii, concursul nu se mai reia. e simplu.
Dan Marinita scrie:Cine ti-a dat dreptul sa califici (fara sa pescuiasca) in etapa superioara un lot??
nimeni. nu am calificat EU pe nimeni. am mai zis. dupa ce toata lumea a refuzat sa bage 4 loturi pe balta (lates, doripesco, chiroiu) SINGURA solutie a ramas calificarea directa a unui lot. exiasta alta?
Dan Marinita scrie:De ce Andrei nu recunosti ca sunt si altele la mijloc?
.

nu e nimic altceva la mijloc. ce sa fie? spune raspicat.
Dan Marinita scrie:Taie capul lui Natural ca sunt fraieri si nu au suport de la nimeni.A poate de la APCR. :idea: ?
Natural a pierdut suportul APCR marti dimineata cand bogdan caba a depus un memoriu la AGVPS fara sa astepte decizia CCN a APCR din care - culmea !!! - facea si EL PARTE!!!
Dan Marinita scrie:Nu este corect cum procedezi eu in locul tau taceam si vedeam ce se poate face mai departe sau ce se mai poate indrepta.pana la urma eu iti multumesc ca m-ai LUMINAT.
de ce tac? nu am tacut niciodata. nu mi-e frica sa spun ce gandesc. de nimeni si de nimic.
eu cred ca este corect cum procedez.
The One Team

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Uite Andrei eu am sa precizez un lucru despre clubul care a promovat in etapa superioara nu am nimic rau de zis despre ei.Oamenii aceia au fost pusi in postura de a refuza sa se califice fara sa pescuiasca si asta a dovedit ca au coloana si moral.
Hai sa spunem ca poate tu nu aveai nici un interes sa susti Natural Carp din 2 motive si anume:
1.Tata Nitu este producator de nada si daca ajungea in finala era o problema cresteau si mai mult probabil vanzarile la GRAMBEL :D
2.Tu nu aveai nici un interes ca Mosu sa ajunga acolo(finala) sigur nu ai produs tu DIVERSIUNEA de la Bunget dar nici nu ai dorit sa te implici cu ceva ajutor la adresa clubului nostru.Amintesteti ca te-am sunat Luni(imediat dupa etapa) si ti-am spus de intentia noastra.Puteai sa-mi zici ca fiind membrii APCR tu doresti sa mergem impreuna sa depunem contestatia la AGVPS ,asa cum au facut si alte cluburi care si-au cautat "dreptatea". Nu a fost asa In schimb te-ai razbunat pe noi. Cu ce ai sprijinit Natural Carp cu nimic din contra ai turnat gaz pe foc.
3.Eu nu te-am votat ca presedinte la alegeri deoarece am stiut ca programul tau care l-ai prezentat in sedinta era mort din nastere , cred ca si asta a contat .Stiu ca esti foarte atent la tot ce este in jurul tau si nu uiti niciodata pe nimeni .
Vreau sa-ti mai zic ceva: am fost avertizat de diverse persoane ca esti DEOSEBIT DE INTELIGENT.Eu am zis ca unde este inteligenta gasesti ratiune si implicit respect .Acum am inteles ca INTELIGENTA TA ESTE DIABOLICA.Un lucru vreau sa mai prezint aici si gata

Cand te vei intalni cu Bogdan poti sa te uiti in ochii lui la fel cum ai facut mai inainte?
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

bogkba

Mesaj de bogkba »

trebuie sa respect deciziile CCN - APCR si ale Comisiei Competitii AGVPS. nu pot face de capul meu.

:lol: :lol: :lol: andrei lumea de afara vad lucrurile alfel, eu am vazut cum sta treaba si cine are polite de platit si la ce cluburi , ti-am spus sa nu mai faci afirmati inutile fata de alta lume care zici tu ca nu faci parte ,

GEORGE acuma va-ti smecherit incepeti sa puneti clone cu nume ,ai zis ca ai citit ,mai citeste odata poate intelegi ,dar dute si cheltuie si 250 mil poate intelegi mai bine

andrei vladeanu
Veteran

Dan Marinita scrie:Uite Andrei eu am sa precizez un lucru despre clubul care a promovat in etapa superioara nu am nimic rau de zis despre ei.Oamenii aceia au fost pusi in postura de a refuza sa se califice fara sa pescuiasca si asta a dovedit ca au coloana si moral. ]
nu mi-ai raspus care ar fi fost solutia. concret.
Dan Marinita scrie:Hai sa spunem ca poate tu nu aveai nici un interes sa susti Natural Carp din 2 motive si anume:
1.Tata Nitu este producator de nada si daca ajungea in finala era o problema cresteau si mai mult probabil vanzarile la GRAMBEL :D
2.Tu nu aveai nici un interes ca Mosu sa ajunga acolo(finala) sigur nu ai produs tu DIVERSIUNEA de la Bunget dar nici nu ai dorit sa te implici cu ceva ajutor la adresa clubului nostru.Amintesteti ca te-am sunat Luni(imediat dupa etapa) si ti-am spus de intentia noastra.
1. cand mergeam eu cu MOSU pe la campionate mondiale multi de aici nu stiau ca exista concursuri de crap.
2. au inceput sa ma amuze povestile cu producatorii de nada, intr-o lume in care produsul de nada e sport national. :D si cu interersele pe care le am sau nu le am eu. pana una alta NITU a fost prezentat cu granbelul pe prima pagina a acestui site. in SUPERPESCAR o sa apara in august un material cu el si nada lui. relatia mea cu nitu, asa cum ziceam este veche si speciala. pe de alta parte, cred ca nitu a avut surpus de granbel la sacel si i-a vandut lui oana. apropo. nitu sustine ca oana l-a lucrat acum. mi-a zis mie.
consider ca am ajutat destul clubul vostru cand i-am zis lui cici la telefon sa continue concursul.

Dan Marinita scrie:Puteai sa-mi zici ca fiind membrii APCR tu doresti sa mergem impreuna sa depunem contestatia la AGVPS ,asa cum au facut si alte cluburi care si-au cautat "dreptatea". Nu a fost asa In schimb te-ai razbunat pe noi. Cu ce ai sprijinit Natural Carp cu nimic din contra ai turnat gaz pe foc..
alte cluburi care si-au cautat dreptatea la agvps nu erau membre APCR. tu erai. trebuia sa astepti decizia CCN, organism in care aveai un vot din patru. adica un sfert.
Dan Marinita scrie:3.Eu nu te-am votat ca presedinte la alegeri deoarece am stiut ca programul tau care l-ai prezentat in sedinta era mort din nastere , cred ca si asta a contat .Stiu ca esti foarte atent la tot ce este in jurul tau si nu uiti niciodata pe nimeni .
Vreau sa-ti mai zic ceva: am fost avertizat de diverse persoane ca esti DEOSEBIT DE INTELIGENT.Eu am zis ca unde este inteligenta gasesti ratiune si implicit respect .Acum am inteles ca INTELIGENTA TA ESTE DIABOLICA.Un lucru vreau sa mai prezint aici si gata..
eu te respect in continuare
Dan Marinita scrie:Cand te vei intalni cu Bogdan poti sa te uiti in ochii lui la fel cum ai facut mai inainte?
inca un patetism, din ciclul celui cu producatorii de nada.
de ce sa nu ma uit?
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

bogkba scrie:trebuie sa respect deciziile CCN - APCR si ale Comisiei Competitii AGVPS. nu pot face de capul meu.

:lol: :lol: :lol: andrei lumea de afara vad lucrurile alfel, eu am vazut cum sta treaba si cine are polite de platit si la ce cluburi , ti-am spus sa nu mai faci afirmati inutile fata de alta lume care zici tu ca nu faci parte ,

GEORGE acuma va-ti smecherit incepeti sa puneti clone cu nume ,ai zis ca ai citit ,mai citeste odata poate intelegi ,dar dute si cheltuie si 250 mil poate intelegi mai bine
bogdan,
ai facut o cheltuiala pentru promovarea lacului tau. nu pt apcr sau vladeanu. nu stiu ce polite sunt de platit impotriva clubului tau. habar nu am.
stiu doar ca Natural este un club APCR (cat o sa mai fie) ca oricare altul, cu drepturi si obligatii.
iar tu un organizator de etapa. de asemenea, cu drepturi si obligatii.

despre ce afirmatii inutile vorbesti?

am rugamintea ca si tu si marinita sa lasati textele de baieti si sa vorbiti concret. nu pe interese, polite, dedesubturi, vederi ale lumii, barfe, combinatii, evaluari de persoane, etc.
daca aveti ceva punctual de zis, va rog
daca nu, buna ziua
The One Team

George Andreescu

Mesaj de George Andreescu »

bogkba scrie:GEORGE acuma va-ti smecherit incepeti sa puneti clone cu nume ,ai zis ca ai citit ,mai citeste odata poate intelegi ,dar dute si cheltuie si 250 mil poate intelegi mai bine
Domnule Caba, nu sunt clona asa cum credeti dumneavoastra, chiar ma numesc George Andreescu, sunt din Bucuresti, pescuiesc la crap, am participat si la cateva concursuri de mai mica amploare, iar lumea nu prea ma cunoaste asa cum nu va cunostea nici pe dumneavoastra pana acum cateva luni. Nu am unde sa ma duc sa cheltuiesc 250 mil. si nici dumneavoastra n-ar fi trebuit sa-i cheltuiti, fiindca nu v-a obligat nimeni, dar daca tot i-ati cheltuit de ce oare etapa cu asa de mari cheltuieli pe care ati pastorit-o, a fost cea mai prost organizata?
Am mai citit o data si mi-am dat seama si mai bine ca atat dumneavoastra cat si domnul Marinita sunteti intr-o mare eroare si ca nu stiti sa pierdeti, pacat, dar asa-i la noi la romani "sa moara si capra vecinului". Nu trebuie sa puneti la inima ce spun eu, un necunoscut, dar cred ca ar fi bine macar sa intelegeti ca dreptatea nu se castiga cu parul, este o metafora bine-nteles.

numai bine!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”