Ma raportez strict la Cenusaru, balta care corespunde descrierii de mai sus. Anul acesta s-au castigat concursuri nadind cu spombul si cu bulgari ! Cu porumb si seminte preparate + amix ! Uneori merge, poate uneori nu...dar era bine sa fie decizia pescarului cum abordeaza partida ! Si eu mi-am "stricat" standul de cateva ori nadind masiv cu boilies, o mare greseala care se poate face pe aceasta balta ! Sa nu uitam ca prafaraia se duce, boiliesurile raman !p.balan scrie: ↑Mie Dec 22, 2021 2:42
Aici vorbim doar de bălți cu distante scurte , intre 50-100 M pana in mal , ori daca dau voie cu bulgăreala si spomb , sa demonstrat in mai multe concursuri , ca foarte greu se mai întoarce pestele … îți cam Strici standul … si nu ar fi o problema ca ti l Strici pe al tău , dar mai grav este ca mai Strici 1-2 standuri stânga -dreapta … cel putin asa o văd eu

Marele avantaj al pescuitului clasic, cu nadire grea in intervale stabilite, este ca se echilibreaza mai bine balta ! Adica poti sa obti rezultate bune chiar si de pe standuri proaste, standuri care se stiu si deja poti pleca acasa dupa tragerea la sorti la concursuri exclusiv boilies ! Cum sa te bati ca sa castigi sectorul B de pe standul 13, de exemplu, cand esti in acelasi sector cu standuri de A, gen 7 sau 8 ?

PS. Concursurile exclusiv pe boilies sunt,in general, facute de cei care traiesc din vanzarea de boilies(uneori facute pe balcon !