Moderator: Dan Mitranescu
Si eu sunt curios de raspuns. Ca posesor de mtz14(a doua generatie), mtx14 black, anul trecut mi-am luat 2 rs40T si un tazura class 3k, sa vad care imi cade mai bine pe mana, am ramas surprins sa vad ca un amic care nu reusea sa incarce mtx14 le meu cel din a doua generatie, si chiar si la betwle lui de 3,75 lb a renuntat din acest motiv pt 3,5 lb, si cu orice bat pe care i l-am pus in mana nu trece de 130m, cu rs40t ma cam ajunge la distante. Iar eu nu am diferente mai mari de 5 m in aruncari fata de mtx14. Poate gresesc eu? Sau ?Bum scrie: ↑Joi Feb 24, 2022 15:42Buna ziua , Dan am rugamintea sa ne lamuresti si pe noi ... (discut in contradictoriu cu 2 amici) referitor la lansetele din gama Tazura in raport cu mtx14 cu 6inele , cu cat se incarca mai greu sau mai usor acestea (chiar daca exista diferenta de lb si de pescar) , am rugamintea sa nu razi de intrebarea mea si sa ne explici pe intelesul nostru cu cat % pe fiecare lanseta in parte...multumesc .
Da ... pe undeva imi vine sa vorbesc si chiar sa arat ce inseamna "New Concept", dar pe de alta parte nu vreau sa le deschid ochii unora care dorm pe ei de cand sunt mari producatori de lansete.ilar scrie: ↑Joi Feb 24, 2022 18:38Si eu sunt curios de raspuns. Ca posesor de mtz14(a doua generatie), mtx14 black, anul trecut mi-am luat 2 rs40T si un tazura class 3k, sa vad care imi cade mai bine pe mana, am ramas surprins sa vad ca un amic care nu reusea sa incarce mtx14 le meu cel din a doua generatie, si chiar si la betwle lui de 3,75 lb a renuntat din acest motiv pt 3,5 lb, si cu orice bat pe care i l-am pus in mana nu trece de 130m, cu rs40t ma cam ajunge la distante. Iar eu nu am diferente mai mari de 5 m in aruncari fata de mtx14. Poate gresesc eu? Sau ?Bum scrie: ↑Joi Feb 24, 2022 15:42Buna ziua , Dan am rugamintea sa ne lamuresti si pe noi ... (discut in contradictoriu cu 2 amici) referitor la lansetele din gama Tazura in raport cu mtx14 cu 6inele , cu cat se incarca mai greu sau mai usor acestea (chiar daca exista diferenta de lb si de pescar) , am rugamintea sa nu razi de intrebarea mea si sa ne explici pe intelesul nostru cu cat % pe fiecare lanseta in parte...multumesc .
Class-urile vechi au inele de 12. Am avut doar varfuri de rezerva cu 16, restul inelelor fiind la fel. A fost o greseala de fabrica. Eu nu am comandat niciodata lansete cu varf de 16.Manea Alexandru scrie: ↑Joi Feb 24, 2022 21:45Domnul Dan dar lansetele mele vechi class primele au inel pe 16 în vârf.
În tradevar seria de 9 inele este foarte greu de rupt blankul e ca la fider o lanseta de fidar dacă nu ar avea multe inele ar plezni la primul lanseu
Am rugamintea Dan sa nu te apuci de politica
Diferentele sunt aici:Bum scrie: ↑Vin Feb 25, 2022 16:13Am rugamintea Dan sa nu te apuci de politica... tot te invarti pe langa raspuns de parca nu esti inginer care are o gadire matematica
... ce te-am rugat eu sa imi zici
ma intereseaza estimativ in procente parerea ta in comparatie mtx14 cu fiecare lanseta din gama Tazura pe acelasi aruncator in aceleasi conditii , comparatia de incarcare si distanta ex . mtx 14 versus Tazura class - incarcare 5% mai grea distanta castigata 10% ... multumesc.
Ok ... te rog sa ma corectezi daca gresesc .Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Feb 25, 2022 22:42
Diferentele sunt aici:
https://danmitranescu.ro/blog/clasifica ... p-b10.html
Procentele sunt simplu de calculat.