FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Badarcea
Puncte: 0

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de Dan Badarcea »

Eu cred ca la capitolul 16 se pedepseste intrarea mai devreme in stand sau ajutorul din afara nu ca ai dat 1 min vesta jos dupa ce ai avut-o pe tine tot concursul.
dupa regulament ar trebui sa te speli cu vestele pe tine :shock: :shock:
gabi a dat vesta jos un minut sa se spele, pentru ca pe eticheta scria ca materialul nu suporta detergent si se deterioreaza. :roll: :roll:
Ovidius Constanta

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Domnilor suntem jalnici...Noi romanii suntem o natie de MANGLITORI,CIORDITORI,IMBARLIGATORI,HOTI,etc,etc care ne meritam soarta.... :evil: :evil: De ce nu putem aprecia niciodata ca unii sunt mai buni ca altii?De ce nu putem sa lasam sa castige cel mai bun ?De ce umblam tot timpul numai cu prostii?S-a declansat IDIOTENIA asta cu vestele ca sa-i atace la psihic pe baietii de la PLANET ca asa fac NEPUTINCIOSII ....Dar D-ZEU nu doarme ,fratilor,si va face dreptate...RUSINE pt cei care au pus la cale scenariul asta,RUSINE...Niste MIZERII UMANE care se preteaza la orice.. :evil: :evil:

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

DAVID NICU scrie:Cine a facut contestatia?

Sa se verifice pe casete cine nu a purtat vesta si daca a fost toti nu mai pleca nici unul in Anglia,pleca Senior......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Terminati draq cu caterincile aste si lasati oameni sa termine finala.

Felicitari Victorasi pt potetialul balti si pt organizare care am auzit ca a fost intr-un stil mare si propriu.
Felicitari pt stabilirea de noi recorduri demne de guiness book.
Multumesc Nicule si iti doresc pentru viitor si tie asemenea recorduri!!!!!!!!!
Victoras Petcu

Ovidiu Ursache

Mesaj de Ovidiu Ursache »

Dan Badarcea scrie:Eu cred ca la capitolul 16 se pedepseste intrarea mai devreme in stand sau ajutorul din afara nu ca ai dat 1 min vesta jos dupa ce ai avut-o pe tine tot concursul.
dupa regulament ar trebui sa te speli cu vestele pe tine :shock: :shock:
gabi a dat vesta jos un minut sa se spele, pentru ca pe eticheta scria ca materialul nu suporta detergent si se deterioreaza. :roll: :roll:

http://www.youtube.com/watch?v=76YQBNrqaz0

Trebuia ca toti participantii sa vizioneze acest film, dupa care sa mearga la concurs.

:)
:lol:

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

barbumarius scrie:@George

Eu cred ca la capitolul 16 se pedepseste intrarea mai devreme in stand sau ajutorul din afara nu ca ai dat 1 min vesta jos dupa ce ai avut-o pe tine tot concursul.
Ba eu cred ca se pedepseste inclusiv faptul ca nu imbraci vesta ! Nu vorbesc de faptul ca o DEZbraci ,ci doar de faptul ca nu o porti ! E la mintea cocosului ca in unele momente o mai dai jos (sa te speli ,sa te schimbi de haine...s-o cosi ,ca s-a rupt :D ) dar nu ptr. asta se da avertisment ! De-aia spuneam ca de ieri s-a vazut ca multi nu le mai suportau pe ei (din cauza caldurii) si nu s-a facut atata tam tam pe chestia asta !
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:Daca Planet vor fi sanctionati(suspendati) ptr aceasta fapta, se va face cea mai mare nedreptate din lumea pescuitului si nu am de gand sa stau cu mainile-n san si sa asist la aceasta posibila magarie.... :twisted: Rog si alte cluburi APCR sa ia masuri !

@ restul

Daca s-a ''hotarat'' eliminarea celor de la Planet (care momentan sunt pe locul 1 !!!) nu se va tine cont de regulamente sau hotarari...... :twisted:
Numai instiga la revolta "comunistule"!!!!! Nici eu nu sint de acord ca o asemenea finala(care va intra in istoria pescuitului de crap din Romania) sa se termine la masa verde!!!!!!
Victoras Petcu

andrei mihut

Mesaj de andrei mihut »

AMR: 1 ORA
It's more than passion!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

valentin dumitru scrie: In alta ordine de idei, Carpingul pana la ora 12,00 o sa fie pe locul 1 si nu o sa mai fie nici o discutie pe tema acestui subiect (vesta), care oricum nu a fost purtata de foarte multi concurenti pe durata mansei.
Daca exista Dumnezeu , titlul de campioni nationali le va revenii celor de la Planet ! :wink: Merita pe deplin , si si-au vazut doar de pescuit, fara contestatii, reclamatii, acuzatii, etc....

Felicitari intregului lot Planet !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:
valentin dumitru scrie: In alta ordine de idei, Carpingul pana la ora 12,00 o sa fie pe locul 1 si nu o sa mai fie nici o discutie pe tema acestui subiect (vesta), care oricum nu a fost purtata de foarte multi concurenti pe durata mansei.
Daca exista Dumnezeu , titlul de campioni nationali le va revenii celor de la Planet ! :wink: Merita pe deplin , si si-au vazut doar de pescuit, fara contestatii, reclamatii, acuzatii, etc....

Felicitari intregului lot Planet !
Eu cred ca titlul de campioni ar trebuii sa-l cistige cei de la"Carping" care au aceleas merite ca si cei de la "Planet",dar care au participat si la toate mansele eliminatorii!!!!! :wink:
Victoras Petcu

rama

Mesaj de rama »

citesc forumul insa nu stiu daca am nimerit bine
e vorba de campionatu national de purtat veste, sau de campionatul national de pescuit crap?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”