dupa regulament ar trebui sa te speli cu vestele pe tine

gabi a dat vesta jos un minut sa se spele, pentru ca pe eticheta scria ca materialul nu suporta detergent si se deterioreaza.

Moderator: gor965
Multumesc Nicule si iti doresc pentru viitor si tie asemenea recorduri!!!!!!!!!DAVID NICU scrie:Cine a facut contestatia?
Sa se verifice pe casete cine nu a purtat vesta si daca a fost toti nu mai pleca nici unul in Anglia,pleca Senior.........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Terminati draq cu caterincile aste si lasati oameni sa termine finala.
Felicitari Victorasi pt potetialul balti si pt organizare care am auzit ca a fost intr-un stil mare si propriu.
Felicitari pt stabilirea de noi recorduri demne de guiness book.
Dan Badarcea scrie:Eu cred ca la capitolul 16 se pedepseste intrarea mai devreme in stand sau ajutorul din afara nu ca ai dat 1 min vesta jos dupa ce ai avut-o pe tine tot concursul.
dupa regulament ar trebui sa te speli cu vestele pe tine![]()
![]()
gabi a dat vesta jos un minut sa se spele, pentru ca pe eticheta scria ca materialul nu suporta detergent si se deterioreaza.![]()
![]()
Ba eu cred ca se pedepseste inclusiv faptul ca nu imbraci vesta ! Nu vorbesc de faptul ca o DEZbraci ,ci doar de faptul ca nu o porti ! E la mintea cocosului ca in unele momente o mai dai jos (sa te speli ,sa te schimbi de haine...s-o cosi ,ca s-a ruptbarbumarius scrie:@George
Eu cred ca la capitolul 16 se pedepseste intrarea mai devreme in stand sau ajutorul din afara nu ca ai dat 1 min vesta jos dupa ce ai avut-o pe tine tot concursul.
Numai instiga la revolta "comunistule"!!!!! Nici eu nu sint de acord ca o asemenea finala(care va intra in istoria pescuitului de crap din Romania) sa se termine la masa verde!!!!!!Vladut Mateianu scrie:Daca Planet vor fi sanctionati(suspendati) ptr aceasta fapta, se va face cea mai mare nedreptate din lumea pescuitului si nu am de gand sa stau cu mainile-n san si sa asist la aceasta posibila magarie....Rog si alte cluburi APCR sa ia masuri !
@ restul
Daca s-a ''hotarat'' eliminarea celor de la Planet (care momentan sunt pe locul 1 !!!) nu se va tine cont de regulamente sau hotarari......
Daca exista Dumnezeu , titlul de campioni nationali le va revenii celor de la Planet !valentin dumitru scrie: In alta ordine de idei, Carpingul pana la ora 12,00 o sa fie pe locul 1 si nu o sa mai fie nici o discutie pe tema acestui subiect (vesta), care oricum nu a fost purtata de foarte multi concurenti pe durata mansei.
Eu cred ca titlul de campioni ar trebuii sa-l cistige cei de la"Carping" care au aceleas merite ca si cei de la "Planet",dar care au participat si la toate mansele eliminatorii!!!!!Vladut Mateianu scrie:Daca exista Dumnezeu , titlul de campioni nationali le va revenii celor de la Planet !valentin dumitru scrie: In alta ordine de idei, Carpingul pana la ora 12,00 o sa fie pe locul 1 si nu o sa mai fie nici o discutie pe tema acestui subiect (vesta), care oricum nu a fost purtata de foarte multi concurenti pe durata mansei.Merita pe deplin , si si-au vazut doar de pescuit, fara contestatii, reclamatii, acuzatii, etc....
Felicitari intregului lot Planet !