Posibil am crezut ca te referi la cei din 2009 ca sunt autentici cei de anul trecutvali dumitru scrie:2010vali ionita scrie: La care campionii te referi 2009 sau 2010

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Posibil am crezut ca te referi la cei din 2009 ca sunt autentici cei de anul trecutvali dumitru scrie:2010vali ionita scrie: La care campionii te referi 2009 sau 2010
Bine zis , noi suntem fraierialexe85 scrie:felicitari castigatorilor si nu cred ca este de datoria voastra sa dati explicatii, exemple si sa gasiti o logica pentru cele intamplate! si voi ati pescuit in aceleasi conditii, deci BRAVO!
nu are legatura cu ce se prinde pe baltile de afara. acolo te duci si stii ca sunt 1000 de crapi in balta si pe aia ii pescuiesti.
nu-ti face nimeni capul balon ca are 1000 de pesti si de fapt sunt 5 care stau in cine stie ce gauri speriati de plase.
acum 1 luna adancimea apei era cu 1-15m mai mica. explicatia data de administratie: s-a umplut un bazin pentru puiet. ati vazut bazinul? 25x30m ...
chiar a inghitit atata apa in conditiile in care pentru a umple la loc balta a curs apa la tevi 2-3 saptamani...
mai plauzibila ar fi o plasuire sustinuta sau strangerea pestelui in coada pentru a fi recoltat mai usor.
nu cred ca ar avea nimeni nimic nici cu organizatorii nici cu administratia: concursul programat cu luni bune inainte, fiecare e sef pe balta lui si face ce vrea dar... sa fie corecti si sa spuna ce au de gand sa faca sau ce au facut si daca organizatorul a stiut de asta trebuia anuntat sa stie fiecare la ce sa se astepte.
s-au facut antrenamente si s-au platit taxe deci balta a avut de castigat prin reclama si bani stransi dinainte de concurs!
s-a platit taxa de concurs si nu au fost premii decat simbolice deci si balta si organizatorii au avut de castigat!
cine e fraierul? participantul!
ASA E TATA,NOI NE-AM IMPRIETENIT CU BEREA SI TUICA SI AM LEGAT PRIETENII CU CARNATII DE PLESCOI!Genes Florin scrie:Felicitari castigatorilor in special echipei de pe locul III de la HOOK FISHING CLUB.
Sa nu uitati, competitia leaga prietenii intre oamenii care au participat la desfasurarea acesteia.
Sa auzim de bine.![]()
Mai Bogdane, tuica de la taicatuUngureanu Bogdan scrie:ASA E TATA,NOI NE-AM IMPRIETENIT CU BEREA SI TUICA SI AM LEGAT PRIETENII CU CARNATII DE PLESCOI!Genes Florin scrie:Felicitari castigatorilor in special echipei de pe locul III de la HOOK FISHING CLUB.
Sa nu uitati, competitia leaga prietenii intre oamenii care au participat la desfasurarea acesteia.
Sa auzim de bine.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SA TRAIESTI GENESICAAAAAA!!!!
Tuica de la taicatuUngureanu Bogdan scrie:ASA E TATA,NOI NE-AM IMPRIETENIT CU BEREA SI TUICA SI AM LEGAT PRIETENII CU CARNATII DE PLESCOI!Genes Florin scrie:Felicitari castigatorilor in special echipei de pe locul III de la HOOK FISHING CLUB.
Sa auzim de bine.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SA TRAIESTI GENESICAAAAAA!!!!
Nu vreau sa fiu inteles gresit .chiuchi scrie:Doamneee... ce panarama de concurs! Bine macar ca v-ati distrat si v-ati simtit bine alaturi de companiile celorlalte standuri
Da,da,asa e,trebuieGenes Florin scrie:Tuica de la taicatuUngureanu Bogdan scrie:ASA E TATA,NOI NE-AM IMPRIETENIT CU BEREA SI TUICA SI AM LEGAT PRIETENII CU CARNATII DE PLESCOI!Genes Florin scrie:Felicitari castigatorilor in special echipei de pe locul III de la HOOK FISHING CLUB.
Sa auzim de bine.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SA TRAIESTI GENESICAAAAAA!!!!![]()
![]()
Pe liviu trebuie sa-l initiem
Cu placere !...mai am ,dar le postez in functie de cum imi fac timp liber !constantin emilian scrie:Frumoase poze George!
Multumim!