HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
claudiue
Puncte: 0

Re: HOTIE SAU EROARE DE ARBITRAJ

Mesaj de claudiue »

ciobea mihai scrie::lol: ...Marceleeee , nu stii cu cine stai de vorba ! :D :D :D[/quot

Nu este cine crezi tu eu sunt ciobea chiar daca sunt tovaras cu cine crezi tu cu stima gerge
:lol: :lol: :lol:
Iti urmaresc cu atentie postarile....si sa mor daca inteleg ceva! Poti face un efort sa scrii in romana sau sa nu mai scrii deloc? Recomand a 2 varianta...iti va fi mai usor!

Darius Handrea

Mesaj de Darius Handrea »

@ Genes

Nimeni nu are nimic de impartit cu cei care au pescuit efectiv pt Planet si ei ca si noi si cei de la Soimul,
au prins peste pe balta nu au venit cu el de la Piatra Neamt.Problema e ca timp de 2 ore am primit felicitari
de la toti cei prezenti pe balta inclusiv de la tine care ne spuneai ca e oficial ca s-a calculat de 3 ori corect?
Felicitarile erau perfect justificate de rezultatul adunarii totalului de kg publicat la cortul arbitrilor si pe net la data de
18.07.2010 ora 9 AM si kg prinse in intervalul 9 AM - 12 AM rezultant un plus de 90 de grame in favoarea clubului
Carping. Cei care nu au stiut sa piarda au fost cei de la Planet care dupa ce ne-au felicitat personal in frunte cu
Gabi Sandu au cerut refacerea calculelor fara o contestatie scrisa a calculelor si a inscrisurilor facute tocmai de catre arbitrii Planet .Altfel spus ei ce au vrut sa verifice competenta de adunare a propiilor arbitrii care au si scris au si adunat fisele de concurs la standul B3 pe toata durata concursului,starea lor de ebrietate in momentul cand apasau tastele calculatorului.Unei gimnaste i s-a retras medalia de aur olimpica din cauza unei pastile de nurofen pe care doctorul echipei i-a dat-o fara sa verifice prezenta unei substante interzise si a suportat consecintele
Daca tie si lotului tau dupa ce ati trait bucuria calificarii in mansa de la Floreasca vi s-ar fi spus ca mai departe merge
doar Soimul cum ai fi reactionat? Daca la un concurs facandu-ti calculele iesi invingator si dupa 2 ore vine Nea Cici si iti spune ca la nu stiu care echipa unde el a cantarit un peste de 10,3 kg a fost uitat pe un pichet si nu mai esti castigator cum reactionezi? Incearca te rog sa-i explici si lui Gabi toate astea iar eu dau masa si spritul daca reusesti.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

ciobea mihai scrie: Sunt deacord cu tine ,, toata stima pentru el dar de ce aruncati in acel om care sia rupt carca in finala
Lasati-l sa se descarce
Daca nu sti, eu fac parte din acelasi club si sunt alaturi de Gabi in incercarea de a demasca aceasta nedreptate.

Cornel Serbu,

Pai am spus, unele postari ale lui ma deranjeaza si pe mine, dar eu extrag numai ce cred ca este constructiv, din ce scrie el.

Val,

Vacanta placuta!
Valentin Dumitru

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Darius Handrea scrie: Cei care nu au stiut sa piarda au fost cei de la Planet care dupa ce ne-au felicitat personal in frunte cu
Gabi Sandu au cerut refacerea calculelor fara o contestatie scrisa a calculelor si a inscrisurilor facute tocmai de catre arbitrii Planet ..
au fost 3 calculari. am fost prezent la toate, au existat si martori.
dupa primul calcul a reiesit o diferenta de 90 grame in favoarea carping
dupa al doilea, diferenta s-a redus la 70 grame.

(este firesc ca in timpul acesta din cortul oficial sa razbata informatii, iar pescarii tensionati sa traiasca la puls 200 momentul. insa niciun oficial nu a iesit de acolo cu vreun rezultat, darius. faptul ca voi va felicitati sau va injurati nu are nicio relevanta oficiala)

fac precizarea ca primele 2 calcule au fost facute pe cantarele intermediare.
decizia celui de-al treilea calcul imi apartine. le-am sugerat celor doi manageri (carping si planet) sa ia peste cu peste, sa verifice si sa adune. sa fie atenti sa semene foile pescarilor cu foile arbitrilor si sa coincida totalele (intermediare cu cele in amanunt).
si nu au mai coincis.

apoi am mai fost cateva verificari si adunari.
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

Darius Handrea scrie:@ Genes

Nimeni nu are nimic de impartit cu cei care au pescuit efectiv pt Planet si ei ca si noi si cei de la Soimul,
au prins peste pe balta nu au venit cu el de la Piatra Neamt.Problema e ca timp de 2 ore am primit felicitari
de la toti cei prezenti pe balta inclusiv de la tine care ne spuneai ca e oficial ca s-a calculat de 3 ori corect?
Felicitarile erau perfect justificate de rezultatul adunarii totalului de kg publicat la cortul arbitrilor si pe net la data de
18.07.2010 ora 9 AM si kg prinse in intervalul 9 AM - 12 AM rezultant un plus de 90 de grame in favoarea clubului
Carping. Cei care nu au stiut sa piarda au fost cei de la Planet care dupa ce ne-au felicitat personal in frunte cu
Gabi Sandu au cerut refacerea calculelor fara o contestatie scrisa a calculelor si a inscrisurilor facute tocmai de catre arbitrii Planet .Altfel spus ei ce au vrut sa verifice competenta de adunare a propiilor arbitrii care au si scris au si adunat fisele de concurs la standul B3 pe toata durata concursului,starea lor de ebrietate in momentul cand apasau tastele calculatorului.Unei gimnaste i s-a retras medalia de aur olimpica din cauza unei pastile de nurofen pe care doctorul echipei i-a dat-o fara sa verifice prezenta unei substante interzise si a suportat consecintele
Daca tie si lotului tau dupa ce ati trait bucuria calificarii in mansa de la Floreasca vi s-ar fi spus ca mai departe merge
doar Soimul cum ai fi reactionat? Daca la un concurs facandu-ti calculele iesi invingator si dupa 2 ore vine Nea Cici si iti spune ca la nu stiu care echipa unde el a cantarit un peste de 10,3 kg a fost uitat pe un pichet si nu mai esti castigator cum reactionezi? Incearca te rog sa-i explici si lui Gabi toate astea iar eu dau masa si spritul daca reusesti.
Darius, eu am fost acolo si intradevar asa este, dupa prima si a doua calculatie voi erati castigatori, acum ca managerul de la Planet care la acel moment era Adi lupu a inceput calculu impreuna cu Cici si managerul vostru, (aici daca Cici zicea stop ) rezultatul era cel cu diferenta de 90g, de fapt 70.
Este greu sa incerc sa-i explic ceva lui Gabi, de fapt nu are rost deoarece numai timpul il va face sa treaca peste aceasta finala, poate la finala trebuia sa fie prezent cate un membru din fiecare club sa aibe atentia mai sporita( ca si arbitri ), eu va inteleg pe toti cei din Carping.
Noi cand am venit la agvps pentru tragerea la sorti, il luase pe Mircea Fatulescu pe sus ca si cum era un infractor, cei cu gura mare il acopereau, etc...
Eu sincer sper ca cei de la Planet sa vina din anglia castigatori, poate asa mai indulceste din amaraciunea finalei CN.
Or sa mai fie CN si de ce nu la anu poate veti fi voi castigatori.
Sa nu intelegi gresit ca eu am ceva personal cu< Clubul Carping s-au cu cineva din ecest club, am spus-o si o repet, parerea mea personala este ca aveti cel mai valoros lot din tara.
Aceasta editie a CN sa desfasurat pe aceeasi linie ca si "linistea" din carpfishingul romanesc, si asta a fost si deznodamantul.
Capul sus ca sigur vor veni si momentele de bucurie pentru voi.
Balta Puiesti

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Suntem in sec XXI si noi inca mai socotim cu abacul! Chiar nu avea nimeni un laptop sa introduca intr-un tabel
toti pestii? Fiecare echipă din finala putea sa puna un om sa tina socoteala macar pt echipa din care face parte!Se investesc sute de milioane in scule, nada, etc dar nu se folosestun amarat de laptop, arbitrii sunt vinovati in aceeasi masura cu managerii echipelor!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

@ Andri Vladeanu

tu in calitate de oficial m-ai felicitat si mi-ai spus ca dupa socotelile facute de trei ori...atentie " de trei ori" suntem castigatori la 90 grame....nici vorba de 70 grame...dupa care m-am intors la stand sa strang bagajele si can am revenit am auzit-o p'aia cu 70 de grame urmata de socoteala peste cu peste....socoteala care vorba lui Darius verifica ce....? daca arbitrii Planet Carp nu au furat Clubul Planet Carp?

acum defapt citind asta imi dau seama ca aceasta socoteala peste cu peste care a venit la initiativa lui Andrei Vladeanu a fost acceptata imediat de managerul Planet special ca sa....se scoata la iveala ceva pus acolo cu grija....
bai ce manevra ....nu puteau sa ceara ei (Planet)calcularea peste cu peste pentru ca, dupa ce s-ar fi gasit diferenta aia, toata lumea s-ar fi gandit la ce ma gandesc eu acum. Asa a fost suficient sa vehiculeze pe acolo..."da de ce nu se face domne peste cu peste si gata"...chestie preluata de Andrei si pusa in practica de ... arbitrii

intelegeam aceasta socoteala daca foile le-ar fi completat pentru stadul B3 (Planet Carp) un arbitru de la Carping sau de la Soimul...cum ar fi fost defapt REGULAMENTAR.

deci repet ....socoteala peste cu peste s-a facut ca nu cumva arbitrul de la Planet Carp de pe B-uri sa fi uitat sa valideze vre-un peste echipei Planet Carp....

SI ASA A FOST...
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

dragul meu matei,
aceasta teorie a laptopurilor am vazut-o si alte parti si mult mai acid sustinuta.

chiar daca am beneficia de logistica IT de ultima ora de la MICROSOFT, verificarea finala nu poate fi decat manuala, cu calculatorul, pe foaia de concurs a pescarului. pentru ca aceea este proba suprema, confruntarea foii de la stand cu cea a arbitrului.
The One Team

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

andrei vladeanu scrie:dragul meu matei,
aceasta teorie a laptopurilor am vazut-o si alte parti si mult mai acid sustinuta.

chiar daca am beneficia de logistica IT de ultima ora de la MICROSOFT, verificarea finala nu poate fi decat manuala, cu calculatorul, pe foaia de concurs a pescarului. pentru ca aceea este proba suprema, confruntarea foii de la stand cu cea a arbitrului.

Andrei puteti marca pestii cu un cod de bare si arbitrii cu un cititor conectat la un server. Eventual al NASA pt. mai multa siguranta :)

Acum serios... la un asemenea nivel astfel de greseli nu sunt permise, organizatoric vorbind. Sigur ca arbitrii sunt oameni, sigur ca o greseala descoperita trebuie corectata, dar ... era de evitat ... si se putea evita prin mai multa atentie a arbitrilor sau o supra verficare permanenta...a unei "minti odihnite"
Milionar excentric

Megabass

Mesaj de Megabass »

Pe viitor folositi (cel putin la finala de 3) formulare autocopiante.
Astfel concurentii/echipele pot centraliza situatiile in timp real si evitati problemele.Daca nu ma insel arbitrii APS au aplicat aceasta procedura anul trecut si nu au fost probleme.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”