@ cornel serbu
anul trecut au mers lucrurile mult mai bine datorita faptului ca arbitrajul a fost impartial- APS..singura greseala de anul trecut a fost ca Adrian Zarguzon a fost numit seful arbitrilor si a fost in mai multe situatii in imposibilitatea de a-si exercita sarcinile de arbitru sef iar in alte situatii a avut un exces de zel. Ma rog asta a trecut...si nici el nu cred ca ar mai vrea sa fie arbitru sef.
miyagi scrie:
Pai in conditiile astea de ce mai permiteti frate participarea la un campionat mondial? Atatea suspiciuni de frauda (furt), atitudini nesportive, practici neregulamentare, neintelegeri de asociere si in plus o situatie neclara in declararea echipei castigatoare. De ce nu rezolvati aceasta situatie pana nu e prea tarziu? De ce nu se rejoaca finala sau intreg campionatul? De ce nu se reclama furtul dat fiind faptul ca a fost o activitate publica si se incadreaza pe CP si de procedura penala?
Tind sa cred ca asa se doreste sa se gestioneze competitiile crapiste sub conducerea APCR si nu-i de mirare ca au inceput romanii sa joace pentru alte tari.
nu avem cum sa demonstram ca este furt. M-am adresat lui Andrei Vladeanu (Presedinte APCR) si mi-a spus ca daca pot demonstra ca a fost furt sa o fac i el ma sustine. Nu am putut pentru ca nu am gasit pe filmari imagini cand arbitrul Planet cu Nea Cici calculeaza cantarul in care s-a gresit. Am gasit alte calcule dar alea le stiam si noi ca ne erau aduse la cunostinta prin afisaj la Cortul Arbitrilor. Si am mai gasit si incalcari de regulament ale celor de la Planet...pescari, dar si arbitrii dar nu astea erau punctele pe care le vizam.
Marturisesc pentru a nu stiu cata oara ca am fost naivi. Cand arbitrul nostru ne-a spus ca echipa Planet de la standul A1 nadeste noaptea cu mana...in loc sa-i spunem urmareste-i si dale avertisment stiti ce am facut nu...
le-am spus arbitrului lor sa le atraga atentia si sa nu mai faca asta pentru ca este interzis prin regulament ...lucru pe care habar nu-l aveau.
A doua zi s-a facut o contestatie impotriva lui Gabi Sandu ca pescuia fara a avea vesta pe el...
Contestatia s-a facut ca raspuns la anumite avantaje, mai putin sportive, dar care nu sunt penalizate de regulament care li s-au creeat echipelor Planet Carp pe cel putin un sector daca nu chiar pe doua... decisiv a fost pe un singur sector. Pai lumea ar fi vrur sa ne violeze si noi sa strigam ca ne place...pai daaaa
Vesta la Campionatul Mondial si in toate competitiile unde acestea sunt obligatorii, au rolul de a face posibil ca un arbitru ,care nu cunoate toti pescarii de pe balta, sa poata face diferenta intre cei care sunt in acel moment pescari cu dreptul de a pescui in stand si alte persoane (manageri, rezerve, presa). Pentru ca nu cumva sa se implice in activitatile legate de pescuit (nadire, scos peste etc)si alte persoane care nu ar avea acest drept. Si de aici rezulta si faptul ca ei te obliga prin regulament sa o porti pe tine mai ales cand esti intr-o actiune legata de scoatere a pestelui sau nadire... sa poti fi identificat de la distanta
Asa ca contestatia a fost foarte bine fondata dar s-a considerat ca motivul nu este suficient in stabilirea eliminarii echipe.foarte bine .
asta am fi putut noi contesta poate si in instanta si 100 % aveam castig de cauza pentru ca se putea demonstra ca hotararea a fost in neconcordanta cu prevederile regulamentului, prin care se acorda obligatoriu avertisment.
Acum vazand magaria care s-a facut la calcule...magarie care a trecut neobservata de persoane cu putere de decizie, si tratata de acestia ca o mica greseala a unui om "neinteresat" (arbitrul PlanetCarp care scria si socotea fisele inclusiv la echipa lui)...imi pare nespus de rau ca nu am contestat la o instanta acea incalcare de regulament...dar ar fi trebuit sa-l bagam si pe Andrei Vladeanu ca a favorizat asta si pe Nea Cici...si unde ajungeam...ne faceam de fecale prin tribunale. "...astia-s aia cu vesta!!!!!!"
Asa ,chiar daca nu mai putem schimba nimic acum...sa ramana scris cu litere cat casa ca "
PlanetCarp a obtinut, calificarea la Campionatul Mondial si Titlul de Campioni Nationali 2010 printr-o excrocherie a unui arbitru in finala de la Moara Vlasiei"
Si pentru noi acest loc doi si pierderea calificarii sa reprezinte pretul platit pentru prostia si naivitatea noastra de a avea incredere in adversari...in cazul nostru idila "nashu si finu"... si ca in povestile din popor nashu fuge cu mireasa si finu ramane cu buza umflata."