Moderator: gor965
gabi scrie:Sunt foarte curios daca cei de la Planet vor sustine, sau nu, aceasta modalitate de actualizare si calculare a clasamentelor.
Asta-i respect clar da` i-ai bagat si tu la saramura cum i-ai capturat la interceptiegabi scrie:@myagi
nu ppot refuza nici o discutie chiar daca este off topic.
cred ca cips-ul nu a oficilizat cantarele intermediare tocmai pentru a nu da nastere la discutii. este lesne de imaginat cum ar reactiona o echipa, un lot, un club, o tara care ar pierde un concurs cu un total mai mic decat cel real.gabi scrie: Acest lucru, daca se va intampla, va fi marturia celor care, acum, au fost retinuti in a ne da dreptate. Ba poate mai mult decat atat, va constitui recunoasterea nedreptatii care ni s-a facut.
Sunt foarte curios daca cei de la Planet vor sustine, sau nu, aceasta modalitate de actualizare si calculare a clasamentelor.
miyagi scrie: Asta-i respect clar da` i-ai bagat si tu la saramura cum i-ai capturat la interceptie. Deci sa-nteleg ca sustii si tu introducerea fiselor autocopiative in trei exemplare, organizarea campionatului cu Director de concurs, de Arbitraj si arbitrii suverani?
am recunoscut deja ca arbitrajul independent era mult mai indicat, mai ales dupa ce in campionat au mai fost primite cluburi peste cele inscrise la sinaiagabi scrie:
fisele autocopiative au fost obligatorii si la acest Campionat National. NU stiu de ce unii unii organizatori nu au avut pentru ca de la inceput s-a stabilit ca asa se face. director de concurs a fost si anul acesta numai ca nu s-a numit asa dar...s-a numit:l Andrei Vladeanu Presedinte APCR
Arbitrajul trebuie sa fie independent... indiferent de ce argumente aduc anumite persoane pentru a sustine altceva.
nu am niciun avantaj. doar faptul ca vorbim de singurul club APCR ajuns in finala. am tinut cu planet, e vreo crima?gabi scrie:andrei una din calitatile tale de baza este interpretarea subiectului in functie de cum te avantajeaza pe tine.Ce nu inteleg in schimb este ce avantaj ai tu in chestia asta..."Planet Carp Campioana cu orice pret"...asa as reduce intr-o fraza tot ce s-a intamplat la finala de la Moara Valsiei.
si tu ar fi trebuit sa STII de la inceput ca nu cantarele intermediare sunt oficiale, ci pestii de pe fise. si sa ai manageri care sa calculeze pestii tai si ai adversarului, daca pentru tine orice diferenta - cat de mica - e f importanta.gabi scrie:regula golului de aur este cunoscuta de la inceputul meciului. Pe tot parcursul jocului echipele stiu ca se afla la egalitate.
nu. cel mai bun exemplu este un scor gresit trecut pe tabela de marcaj.gabi scrie:un exemplu similar ar fi ca una dintre ele sa inscrie un gol dar arbitrul sa-l anuleze fara sa le spuna FOTBALISTILOR SI ANTRENORULUI. pur si simplu ii spune si numai observatorului ca golul nu este validat. Toata lumea stie ca e 1-0 dar....
la sfarsit arbitrul dicteaza prelungirile, sub motivul bine sustinut, ca scorul pe foaia de arbitraj este 0-0.
cealalta echipa inscrie golul de aur si castiga FINALA.???????