BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Moderator: Stefan Mehedintu

Încuiat
Stefan Mehedintu
Puncte: 0

Re: BALOTESTI FIENI (LAGUNA VERDE)

Mesaj de Stefan Mehedintu »

Vladut Mateianu scrie:E prea mica diferenta de pret intre pescuitul de foame si pescuitul sportiv..... Cred ca ar trebui mai mult incurajati sportivii, in detrimentul "saramuristilor"... :wink:
Da dar sunt sunt si multi asa zisi "SPORTIVI" care platesc C&R si sunt saramuristi. Cu timpul se va mai reduce , dar sa vedem ceva si din partea pescarilor C&R.
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

Stefan Mehedintu

andrei22 scrie:Extrem de scump pentru ce pontential are balta.
Andrei, ce ar insemna pt tine extrem de BINE??? zi ceva concret. un pret.
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

laurentiu sarghie

Mesaj de laurentiu sarghie »

Stefan Mehedintu scrie:
Vladut Mateianu scrie:E prea mica diferenta de pret intre pescuitul de foame si pescuitul sportiv..... Cred ca ar trebui mai mult incurajati sportivii, in detrimentul "saramuristilor"... :wink:
Da dar sunt sunt si multi asa zisi "SPORTIVI" care platesc C&R si sunt saramuristi. Cu timpul se va mai reduce , dar sa vedem ceva si din partea pescarilor C&R.

Stimate domn, daca am zis ca as pescui C&R , va dati seama ca nu m-am gandit la saramura. Nu stiu daca ma credeti ,dar nici din Delta nu iau peste acasa, principii....Totusi reprezint si un club , shi chiar nu mi-as face colegii de ras.

Intr-adevar este scumputz, dar va respect investitia. Fiecare administrator le stie pe ale lui.Confortul l-as vrea pentru sotie, as impusca doi iepuri deodata, pentru mine " Navigatorul " este excelent ( confort 1 sporit ).

Multumesc pentru informatie, si sper sa ne vedem pe balta ,care " incita " , sincer va zic.

Stefan Mehedintu

laurentiu sarghie scrie:
Stefan Mehedintu scrie:

Stimate domn, daca am zis ca as pescui C&R , va dati seama ca nu m-am gandit la saramura. Nu stiu daca ma credeti ,dar nici din Delta nu iau peste acasa, principii....Totusi reprezint si un club , shi chiar nu mi-as face colegii de ras.

Intr-adevar este scumputz, dar va respect investitia. Fiecare administrator le stie pe ale lui.Confortul l-as vrea pentru sotie, as impusca doi iepuri deodata, pentru mine " Navigatorul " este excelent ( confort 1 sporit ).

Multumesc pentru informatie, si sper sa ne vedem pe balta ,care " incita " , sincer va zic.

Eu am raspuns celui care a adus discutia cu saramuristii, dvs v-am dat raspunsul cu tarifele, eu zic sa veniti odata pe balta si discutam pe urma. La noi pe langa pescuit aveti si partea cu cazarea, plaja,leagane locul de joaca pt copii, un gratarel,etc. care nu strica nimanui.
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Multumesc pentru informatie, si sper sa ne vedem pe balta ,care " incita " , sincer va zic
.
Eu am raspuns celui care a adus discutia cu saramuristii, dvs v-am dat raspunsul cu tarifele, eu zic sa veniti odata pe balta si discutam pe urma. La noi pe langa pescuit aveti si partea cu cazarea, plaja,leagane locul de joaca pt copii, un gratarel,etc. care nu strica nimanui.

Incerc sa-mi imaginez cu va arata Laurentiu dandu-se in leagan intre doua drilluri :lol: :lol: :lol: Sa-mi trimiti poze :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@stefan mehedintu

Sunt destul de multi pescari ptr care confortul este doar un moft, priritate avand activitatea strict pescareasca : driluri, adrenalina, peisaje...ACTIVITATE ! Ei bine, ptr ei ar trebui sa existe variante mai economice, pana la urma "sportivii" nu fac niciun rau baltii, ba din contra.... Si , ca sa nu fie discutii sau suspiciuni, poate ar fi indicat ca masinile sa ramana la parcare ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

alinteodor79

Mesaj de alinteodor79 »

Am fost pe balta acum cateva luni(iunie cred) si am platit 620 ron pentru o casuta si o taxa de pescuit pentru un week-end. La momnetul respectiv nu era taxa C&R. Am vazut pe balta pescari cu 8 lansete/persoana si persoane care opreau si ciortan de 500 gr. Am ascultat manele noaptea la 2.00 de la niste binevoitori care erau la 200 m de noi. Cred ca pentru cei care opteaza pentru C&R ar trebui facut mai mult avand in vedere reclama si publicitatea de care ve-ti beneficia de pe urma acestor pescari pe forumurile de specialitate, plus ca nu ve prejudiciaza cu nimic. Referitor la optinunea de "plantat" eu personal nu o agreez, motiv pentru care i-mi permit sa va fac o recomandare- pontoanele sunt prea inguste si e dificil de lansat cu lansete 3,90.
Felicitari pentru amenajarile facute si pentru confortul creat prin aceste casute si sa speram ca urmand sfaturile celor cu experienta de pe acest forum(Vladut Mateianu, etc) o sa avem in curand o balta puternicapentru pescarii C&R.

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Stefan Mehedintu scrie:
Puneti gresit problema....... Ce trebuie sa vedeti din partea pescarilor sportivi......ca nu inteleg? Nu credeti ca logic ar fi sa ne acordati minima prezumtie de nevinovatie, sa incercati sa credeti ca pentru unii pescuitul este un SPORT, si sa incurajati mai mult acest lucru?
Chiar nu intelegeti ca din punctul nostru de vedere, nu al "saramuristilor", exista o problema cu preturile.......??????????
Nume utilizator schimbat din Dani D

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

Chiar daca nu sunt de acord cu dumneavoastra vis-a-vis de preturi, nu pot sa nu apreciez investitia pe care ati facut-o Balotesti. Jos palaria.
Nume utilizator schimbat din Dani D

Stefan Mehedintu

Ok am inteles, deci care ar fi pretul ideal pt toata lumea la c&R 12 ore ???
Balta Balotesti Fieni
www.lagunaverde.ro

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “BALOTESTI FIENI”