CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
bcgcraiova
Puncte: 0

Re: CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Mesaj de bcgcraiova »

mavericus scrie:Cosmin te rog sa nu informezi gresit lumea ... noi nu am schimbat chiar tot la concursul ala. Am schimbat decat 6-7 feluri de ace, lungimea si firul forfacului, plumbii, mulinetele, betele, modul de intepare si de recuperare. Acum stau si ma gandesc ca daca schimbam si crecanele cu sesizoare cu tot si minciocul poate reuseam sa ii aducem la saltea ... :idea: :?: :!: :?: :!:
Ati incercat sa-i intepati din mijlocul lacului cu fata spre mal? :lol:
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

bcgcraiova scrie:Eu mai bine ii scapam ca voi ,decat asa cum se vede in poze.Sambata noaptea pe un vant de misca satelitii unul din cyborg-crapi asa mi-a rezolvat acul,4 scapati in total,unul pe mal. :(
Mama ce montura? Prietene tu ai intepat pestele ''Fierar''. You are the one :lol: :lol: :lol:
CS Oltenia Fishing

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

ScorleanuAlin scrie:
bcgcraiova scrie:Eu mai bine ii scapam ca voi ,decat asa cum se vede in poze.Sambata noaptea pe un vant de misca satelitii unul din cyborg-crapi asa mi-a rezolvat acul,4 scapati in total,unul pe mal. :(
Mama ce montura? Prietene tu ai intepat pestele ''Fierar''. You are the one :lol: :lol: :lol:
L-a apucat nebunia sa faca potcoave din acul meu exact cand pe tambur a intrat inaintasul de 0,25-0,57.Am slabit si tamburul dar ce sa mai zic;la mal a inebunit.Am inebunit si eu si asistentza.Jur ca este al 3 lea din acea zi pe care l-am scapat de dimensiuni fff mari iar ultimul mi-a aranjat acul.Subliniez ca langa mine si pe tot parcursul dril-urilor am fost companiat la minciog de un bine cunoscut si serios prieten.

narcis_teodor

Mesaj de narcis_teodor »

bcgcraiova scrie:Am 2 martori de incredere pentru cele relatate mai sus.
da d-le stiu intimplarea mi-a relatat-o sergiu dar..................aici intervine calitatea acului!!!sigur este un awashima sau orice alt ac de calitate mai indoielnica!!
asa ceva am patit si eu cu un ac korda anul trecut pe geormane, de atunci folosesc doar fox, drenan,nash sau kamasan!!
de multe ori doar acele conteaza. :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

sigur este un awashima,l-am luat de la Doru Badila-san.Este super ca si ac dar si ca rezistenta.

doru_badila

Mesaj de doru_badila »

12-Bogdan Popescu
13-Catalin Gageatu
14-Deselnicu

doru_badila

Mesaj de doru_badila »

bcgcraiova scrie:sigur este un awashima,l-am luat de la Doru Badila-san.Este super ca si ac dar si ca rezistenta.
carligele astea au scos cteno si de 24 kg din dunare :roll:
@ Marius-dupa cum arata carligul, ai avut o namila de cteno agatat de ,,placa" si doar cu varful acestuia

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

doru_badila scrie:
bcgcraiova scrie:sigur este un awashima,l-am luat de la Doru Badila-san.Este super ca si ac dar si ca rezistenta.
carligele astea au scos cteno si de 24 kg din dunare :roll:
@ Marius-dupa cum arata carligul, ai avut o namila de cteno agatat de ,,placa" si doar cu varful acestuia
Asa mi-a explicat si altcineva.Mi-a zis ca intrat varful pe masa osoasa de la gura (la cteno).Asa a avut si el aceasi situatie in nenumarete randuri.Cica un cteno are fortza ff mare in "placa".

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

stii de ce ti-a indreptat carligul :?: :?: :?:
pt ca l-a gasit indoit :lol: :lol: :lol:
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

codrut floricel scrie:
stii de ce ti-a indreptat carligul :?: :?: :?:
pt ca l-a gasit indoit :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”