Strategii pt concurs

Cum prindem crapi? Prin ce metode, ce tactici, ce tehnici de pescuit folosim?

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

imi pare rau valerica, dar nu asa!
o baterie de vin = una sticla vin treisferturi + una bucata apa minerala la jumate, sticla de sticla. Pt. ca maestru e consumator nostalgic, toata lumea stie.
Prin urmare 1,250 g + 1,250 g = 2,5 kg spritz
restul pana la 4 kg reprezinta pastrama si scaricica (1,5 kg) dintr-un loc de undeva prin ghencea, numai de el stiut...
:D
The One Team

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

@Andrei

Ghencea civil sau Ghencea Militar ??? :lol: :lol: :lol:

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Toata lumea prezinta strategii pentru clasarea in primele locuri care dau sau nu rezultat. Eu va voi prezenta o strategie prin care nu puteti pierde ultimul loc auzita de la un prieten:
1. maxim un antrenament cu nada ready-made (nu foarte cunoscuta);
2.confectionarea pt concurs a doua tipuri de boiliesuri ne testate niciodata pe nici o balta (cca 40kg); nu va osteniti sa faceti cumparaturi ci folositi ce aveti prin casa (indiferent de marca);
3.nadirea intregii cantitati de nada in maxim primele 2 zile de concurs fara a va pastra nici un boiles de pus in ac din cele 40kg facute;
4.pt ac veti folosi tot ready-made dar altele decat la antrenament;
5.daca respectati cele 4 puncte de mai sus puteti fi sigur ca nu ati pierdut ultimul loc!!! FELICITARI!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Bravo Adi, tare reteta ! :D
Dar mai era un punct :
-consumul obligatoriu a minim 1 litru votca si 2 kg vin rosu pe zi , de concurent !
Succes garantat ! :D :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Multumesc Vladut! Se pare ca de asta mie nu mi-a iesit niciodata. Nu stiam de acest ultim punct cu consumul de alcool. Prietenul a fost rau intentionat si m-a indus in eroare.

mihai pompiliu

Mesaj de mihai pompiliu »

vali vesa referitor la fox seria 5 si eu am avut ratee cu ele si am ajuns la concluzia ca trebuie lasata distanta mai mare la firul de par pentru boilis scufundatoare si sa acceptam ca ele sant mai indicate pentru pop_up(adica pentru asta sant facute)eu nu am citit de nimeni de afara sa dea cu ele cu bile scufundatoare,deci ori in montura pop-up ori deloc .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

@mihai,

nu retin exact (o sa caut) dar intr-un alp e recomandat (daca nu ma insel) si pentru boilies scufundator.
oricum, am prins cu ele si pe tancabesti (cel mai mare 18.5kg) si loco la murighiol. atunci pur si simplu n-a mers :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Pentru a nu ramane in "coada de peste" cfm unui articol care a fost postat si apoi sters ma simt obligat sa fac urmatoarea precizare: orice asemanare cu personaje reale este cu totul intamplatoare.

legio1083

Mesaj de legio1083 »

@ Vali Vesa
Era un articol scris de Paysly in care explica cum face el sa functioneze un blow back pe carlige cu tija arcuita, daca nu ma insel, si folosea snowman... nu imi aduc aminte sa fi spus ca poate fi folosit si cu scufundatoare... sau ma inseala memoria.

@ Maestrul Rosioru

Hai ca daca tot am deschis topic despre ten fara sa caut in arhiva o mai scot eu cumva la capat cu lumea....poate s-o-ndura careva sa-mi dea un linck...
da faza asta cu BARAJELE de nada cred eu ca merita unpic discutata..
Sincer n-am folosit niciodata asa ceva, nu stiu cum functioneaza si nici cand functiuneaza...

Daca nu deranjez prea mult, cateva vorbe... va rog...... :roll:
Legio - Patria Nostra !

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val Pangica jr scrie:
Vali Vesa scrie: Banuiesc eu ca Fox S5, fiind mai lungi decat Gamakatsu, in aprilie cand crapul nu mananca la fel ca vara poate nu pot fi inghitite asa usor, de aici rezultand rateuri IN GOL. Nu stiu, zic si eu… VOI CE SPUNETI?
Uite aici gresesti un pic - ca sa ai trasatura si sa isi ia fir pestele , un crap nu "inghite" putin sau mult un carlig . Carligul este intotdeauna agatat cel putin superficial , de buza crapului , altfel ar insemna ca pestele tine boilesul cu tot cu carlig in gura , inchide gura si o taie la fuga . Chiar si asa si tot se intzeapa ! Este gresit sa credem ca atunci cind deja avem trasatura ( ma refer sa-si ia fir ) crapul poate avea numai boilesul in gura si carligul ii atirna pe undeva prin afara acesteia , astfel incit cind intzepam sa-i smulgem bila din gura si sa ratam intzeparea .
Eu cred totusi ca fie mecanica monturii nu era corecta fie nu ii lasi timp suficient sa se intzepe si din greutatea plumbului si tararea acestuia pe fundul apei . Practic cind intzepai rapid ii luai "pielitza" din gura ( imi cer scuze dar nu stiu cum sa-i zic altfel ) si il scapai , pentru ca nu era patruns carligul in straturi mai profunde de epiteliu .
val,

un amanunt (toate amanuntele sunt importante) uitat : monturile erau cu plumb "in line" si CULISANTE ! acum (zic eu) inteleg unde am gresit. o data cu schimbarea carligelor am schimbat si montura , "in line" semifix (asa au venit rigurile, cu vartej in pret :wink: ).
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Tehnici si Tactici de Pescuit la Crap”