Pe FOrum sunt ca sa mai trag cu urechea la ce zic Jupanii, sa mai pun o intrebare, sa mai...una alta. TOt e mai bine decat sa stau cu berea-n flinta intr-o mare de fum cu 2 lipitori care sunt mai mult cu ochii pe portofel celular si chei dela masina...
Balta am vazut-o de 3 ori anul asta. Am luat-o la picior de la un cap la altul, am privit cat am reusit eu sa vad ce era de vazut, atat dimineata cat si searaa, m-am uitat cam cum e substratul atat cat am reusit sa vad de pe mal si din barca...Iar dela pescari nu am ce informatii veridice sa cer pt ca in mare parte ce stiu ei sa-mi spuna eu am aflat demultisor. N-oi avea eu timp de pescuit atat cat imi doresc dar macar soarece de biblioteca sunt cand e vb de ce ma intereseaza. Ce sa-mi spuna.... ca au luat uite asa un crap de mare la biluta roz dela cutare, si ca da cu bucatica legata cu sforicica, cand scoate din apa mamaia cu 6 ace infipte in mamaliga cu srot? S-avem pardon , asa ceva nu servesc.
Antrenament inca nu , ca nu da voie la peste noaptea. Tre sa vb cu partonul si sa facem un antrenament organizat de vreo 48 ore zi si noapte ca sa ne dumirim si noi ce sicum. Sper sa reusim chestia asta.
Singura posibilitate de a scapa de acreala e sa dai in alta parte. Da unde... ca se lasa cu crosetat fire . Poate exista o manevra miraculoasa de a determina pestele sa faca abstractie de apa aia stricata si sa pape, cumva, ...poate altii au reusti treaba asta. Deasta intreb...