CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
cristian505ro
Puncte: 0

Re: CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Mesaj de cristian505ro »

gor965 scrie:
DAVID NICU scrie:...................
-fiecare participant la concursul X sa se supuna de buna voie la plecarea dupa balta ,sau la finalul concursului ,controlului efectuat de catre administratia lacului in cauza.
Jubi , a incercat si Parfene o data chestia asta la sfarsitul unui concurs si se facuse o coada de masini la iesire ca la Vama Nadlac ! La rulote o fi mai usor dar in cazul unor autoturisme pline ochi de scule si bagaje ,ii ia enorm de mult unui angajat sa verifice complet si corect respectivele masini !
Se poate face ori prin sondaj cum zice Nicu, ori imediat ce s-a incheiat concursul pana la festivitate,paznicii pot controla rapid cele 24 de echipe. Paznicii lui nea Victor au ochiul format, daca e se duc la tanc. E adevarat, da o nota generala de discomfort, dar uite ca acest prost comportament nu se poate stopa altfel.
Pentru masina nu e o problema la 6-7 m, daca ai cortul langa scule, problema e pentru cei care vin cu rulota,au tot confortul in ea, mai ales pe vreme rea si nu folosesc cortul.
Cristian Bebesel

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Cezar Bibu scrie:bravo d-le Petcu ! recunosc , n-am fost intotdeauna de acord cu parerile dvs., dar dedata asta ,jos palaria !
eu v-as recomanda sa nu pastrati exemplele negative doar pentru dvs., ci sa le faceti publice !
Dle Cezar,este mai bine sa nu mai dau nume ,pentru ca sa pot pune paznicii sa supravegheze acele persoane!!!! :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

cristian505ro scrie:
gor965 scrie:
DAVID NICU scrie:...................
-fiecare participant la concursul X sa se supuna de buna voie la plecarea dupa balta ,sau la finalul concursului ,controlului efectuat de catre administratia lacului in cauza.
Jubi , a incercat si Parfene o data chestia asta la sfarsitul unui concurs si se facuse o coada de masini la iesire ca la Vama Nadlac ! La rulote o fi mai usor dar in cazul unor autoturisme pline ochi de scule si bagaje ,ii ia enorm de mult unui angajat sa verifice complet si corect respectivele masini !
Se poate face ori prin sondaj cum zice Nicu, ori imediat ce s-a incheiat concursul pana la festivitate,paznicii pot controla rapid cele 24 de echipe. Paznicii lui nea Victor au ochiul format, daca e se duc la tanc. E adevarat, da o nota generala de discomfort, dar uite ca acest prost comportament nu se poate stopa altfel.
Pentru masina nu e o problema la 6-7 m, daca ai cortul langa scule, problema e pentru cei care vin cu rulota,au tot confortul in ea, mai ales pe vreme rea si nu folosesc cortul.

Dle Cristian,nu cred ca ar fi bine sa controlezi toate masinile sau rulotele!!!! Cred ca este mult mai bine,ca sa se parcheze masinile sau rulotele la 6-7 m de stand, atsfel paznicii sa poata supraveghea mai bine si pentru a mai determina pe acei "unii" sa nu mai incerce sa i-a amintiri acasa :wink: !!!!
Victoras Petcu

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

E si asta o solutie poate chiar mai buna decat controlatul insa imaginati-va ce-ar fi sa descoperi ca un loc de podium inainte de premiere e gasit cu fileurile in husa de lansete :wink: . Maaaammaaaa ce mai tavaleala! Tata suntem fii de uzinari majoritatea si cine se scuza se si acuza. Votez pentru control chiar si pe podium :D . Povesti cunoastem toti. Nu da nume acum da` creaza un precedent ca asta si sa vezi efecte dup-aia.
Urban culture.

cristian505ro

Mesaj de cristian505ro »

petcuvicto scrie:
Dle Cristian,nu cred ca ar fi bine sa controlezi toate masinile sau rulotele!!!! Cred ca este mult mai bine,ca sa se parcheze masinile sau rulotele la 6-7 m de stand, atsfel paznicii sa poata supraveghea mai bine si pentru a mai determina pe acei "unii" sa nu mai incerce sa i-a amintiri acasa :wink: !!!!
Da, Dl.Petcu, e mai bine si nu mai da acea nota de discomfort cu controlul. Pentru mine nu a fost niciodata vreo problema,cum am descarcat pun masina in spatele drumului,eu stau in cort,umbrela. Problema e pentru cei care au rulota si vor sa beneficieze de comfortul ei, mai ales pe vreme rea.
Cristian Bebesel

mimuncu

Mesaj de mimuncu »

Mi-e imposibil sa cred ca Petre Joga a fost implicat in asa ceva.

Dragos Sinca
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dragos Sinca »

petcuvicto scrie:
Dragos Sinca scrie:Cum se va proceda in cazul standurilor 1-7? Unde se va parca rulota. Altfel, este o masura foarte buna.
Cei din standurile 1-7 vor avea voie cu masina (deci nu cu rulota!!!!)linga ei,iar pe acea portiune vor fi trei paznici care vor supraveghea acel sector !!!! :wink:
Adica exista posibilitatea sa car degeaba rulota dupa mine? Fara suparare, eu inteleg faptul ca sunt multi gainari care fura peste si am fost si voi fi tot timpul de acord cu orice control, dar totusi ar trebuii sa se plece de la premisa ca participantii la un concurs sunt pescari sportivi si nu gainari care sa se bucure la 2 crapi dositi in portbagaj.

In plus, de ce nu se fac publice acele nume pentru a nu mai fi primiti la concursuri? De ce trebuie sa sufere multi pescari de buna credinta pentru cativa gainari?

Pasa

Mesaj de Pasa »

Eu propun sa stam cu rulata in stand si sa se controleze toate masinile nu cred ca deranjeaza pe cineva sau poate pe aia care fura
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

Victorasi ,suntem solitari cu tine asa cum ti-am mai spus si in primavara,dar vorba oamenilor astia nu ne lua comfortul pentru o adunatura de gainari.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

constantin emilian

Mesaj de constantin emilian »

Domnule Petcu,
Facand acele nume publice nu numai ca faceti un anunt dar mai ajutati si celelalte piste de concurs / patroni de balti sa se fereasca de astfel de personaje.
Un blacklist oficial ar trebui deschis ca subiect si facut sticky.
"Everything you can imagine is real"
Canalul Coledoc, Sat Duoden.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”