CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Mesaj de Victoras Petcu »

mimuncu scrie:Mi-e imposibil sa cred ca Petre Joga a fost implicat in asa ceva.
"La un alt concurs care a avut loc anul trecut,alti binevoitori mi-au reletat ca cei din echipa care au pescuit pe unul din primele standuri (la inceputul baltii)din care a facut parte si JOGA PETRE,au procedat asemanator!!!!!"

Asta a fost informatia pe care am primit-o!!!!! Eu unul, nu pot sa acuz pe nimeni,atit timp cit nu am prins pe nimeni!!!!! Poate ca daca as fi primit informatiile respective la momentul potrivit si s-ar fi facut controale altsfel ar fi stat lucrurile!!!!! :wink: Asta a fost si de aceea ma opresc aici!!!!! :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

DAVID NICU scrie:Victorasi ,suntem solitari cu tine asa cum ti-am mai spus si in primavara,dar vorba oamenilor astia nu ne lua comfortul pentru o adunatura de gainari.

Jubi,au fost atitea concursuri pe M.V.2 si niciodata,nu am deranjat nici un concurent, la nici un concurs,in afara de al saluta!!!!! La paznici la fel,le-am spus sa pazeasca malul opus si capetele baltii si sa nu-i streseze pe concurenti!!!!! Cind primesti atsfel de informatii,iti lasa un gust amar :wink: !!!!! Daca crede-ti ca distanta de 6-7 m intre masina,rulota si stand este prea mare,nu mai zic nimic!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

constantin emilian scrie:Domnule Petcu,
Facand acele nume publice nu numai ca faceti un anunt dar mai ajutati si celelalte piste de concurs / patroni de balti sa se fereasca de astfel de personaje.
Un blacklist oficial ar trebui deschis ca subiect si facut sticky.
Dle Emilian,atit timp cit informatiile mi-au parvenit mai "tirziu" de cit ar fi trebuit ca sa pot depista acele persoane,cred ca nu are rost sa acuz pe cineva!!!! Promit ca o sa fiu mai atent si desii nu as dorii,poate.......!!!!!
Victoras Petcu

ureche 72

Mesaj de ureche 72 »

cristian505ro scrie:
petcuvicto scrie:
Cred ca este mult mai bine,ca sa se parcheze masinile sau rulotele la 6-7 m de stand, atsfel paznicii sa poata supraveghea mai bine si pentru a mai determina pe acei "unii" sa nu mai incerce sa i-a amintiri acasa :wink: !!!!
mai bine inchideti balta :!: si pescuieste singur in balta,ca asa sigur nu te fura nimeni :!: hotului de hot ii este frica :shock:

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

constantin emilian scrie:Domnule Petcu,
Facand acele nume publice nu numai ca faceti un anunt dar mai ajutati si celelalte piste de concurs / patroni de balti sa se fereasca de astfel de personaje.
Un blacklist oficial ar trebui deschis ca subiect si facut sticky.
Sustin si eu ideea. Mai bine am maslui noi care ne simtim nedreptatiti de coercitia regulilor pe care oamenii astia le tot cauta ca sa se protejeze intr-un fel de gunoaie, un concurs si i-am baga pe teava pe smecheri exact asa cum ziceam mai devreme, exact in timpul premierilor. Adevarat. Scandalul va fi monstru insa daca vrem sa ne respecte Victor Petcu si alti asemenea lui, sa ne acorde increderea zic ca si noi ar trebui sa le-o castigam oarecum. Am auzit si eu povesti incat o sa ma las de pescuit daca continua asa.
Urban culture.

DAVID NICU

Mesaj de DAVID NICU »

petcuvicto scrie:
DAVID NICU scrie:Victorasi ,suntem solitari cu tine asa cum ti-am mai spus si in primavara,dar vorba oamenilor astia nu ne lua comfortul pentru o adunatura de gainari.

Jubi,au fost atitea concursuri pe M.V.2 si niciodata,nu am deranjat nici un concurent, la nici un concurs,in afara de al saluta!!!!! La paznici la fel,le-am spus sa pazeasca malul opus si capetele baltii si sa nu-i streseze pe concurenti!!!!! Cind primesti atsfel de informatii,iti lasa un gust amar :wink: !!!!! Daca crede-ti ca distanta de 6-7 m intre masina,rulota si stand este prea mare,nu mai zic nimic!!!!!
Victorasi,sustinut acest lucru referitor la distanta rulota,masina nu este nici o problema,la nevoie le putem lasa dupa ce descarcam echipamentul la dig(in cazul meu si al altor detinatori participanti)doar din pricina vremi,si aici vin si spun,am investit o groaza de bani in echipamente doar pt a ne crea un comfort cit mai placut ca asa suntem noi,n-am avut in copilarie tot ce ne-am dorit,acum daca se poate ,de ce nu.

Pe acesta cale pt a te sustine in a depista aceste gunoaie (cel putin in perioada concursurilor la care participam) care se preteaza la a plati un concurs de 2000 ron + cheltuieli ,dupa buget,sa fure 2-3 pesti chiar si 5,chiar si zece,am sa te asigur de tot sprijinul meu si al prietenilor mei,Gaoaza,Pasa,Alexe,Ulmeanu,............cit si al celor care impartasesc aceast punct de vedere,ca pe linga motivul pt care ne prezentam la concurs(pescuitul),ne vom uita si dupa aceste gunoaie care prin faptele lor risca sa strice si conditiile si confortul celorlalti participanti.

Si te mai asigur de un lucru,ca daca l-am depistat noi nu il mai gasesti intreg pina ajungi la balta.
BARICADA CRAP CLUB TEAM DAVID

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

O ipoteza ar fi gherlele de pe ultimele locuri. Daca n-au sau au suspicios de putini pesti la cantar.
Urban culture.

mimuncu

Mesaj de mimuncu »

@miyagi,

De ce consideri ocupantii ultimelor locuri gherle & susceptibili de a dosi exemplare frumoase in cufarul auto ? Poate sunt debutanti, poate au picat pe un loc nefericit, poate sunt flancati de 2 echipe valoroase care le subtilizeaza absolut legitim mustaciosii pe care i-ar fi putut recolta in alte conditii. Apoi, pe cine incriminam aici ? Singurul nume vehiculat (Petre Joga) mi se pare a fi in afara oricarei banuieli, restul sunt doar ziceri lacustre carora insasi declaratia proprietarului carpodromului le acorda beneficiul indoielii.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

DAVID NICU scrie:
petcuvicto scrie:

Victorasi,sustinut acest lucru referitor la distanta rulota,masina nu este nici o problema,la nevoie le putem lasa dupa ce descarcam echipamentul la dig(in cazul meu si al altor detinatori participanti)doar din pricina vremi,si aici vin si spun,am investit o groaza de bani in echipamente doar pt a ne crea un comfort cit mai placut ca asa suntem noi,n-am avut in copilarie tot ce ne-am dorit,acum daca se poate ,de ce nu.

Pe acesta cale pt a te sustine in a depista aceste gunoaie (cel putin in perioada concursurilor la care participam) care se preteaza la a plati un concurs de 2000 ron + cheltuieli ,dupa buget,sa fure 2-3 pesti chiar si 5,chiar si zece,am sa te asigur de tot sprijinul meu si al prietenilor mei,Gaoaza,Pasa,Alexe,Ulmeanu,............cit si al celor care impartasesc aceast punct de vedere,ca pe linga motivul pt care ne prezentam la concurs(pescuitul),ne vom uita si dupa aceste gunoaie care prin faptele lor risca sa strice si conditiile si confortul celorlalti participanti.

Si te mai asigur de un lucru,ca daca l-am depistat noi nu il mai gasesti intreg pina ajungi la balta.

OK!!!!! MULTUMESC!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

ureche 72 scrie:
cristian505ro scrie:
petcuvicto scrie:
Cred ca este mult mai bine,ca sa se parcheze masinile sau rulotele la 6-7 m de stand, atsfel paznicii sa poata supraveghea mai bine si pentru a mai determina pe acei "unii" sa nu mai incerce sa i-a amintiri acasa :wink: !!!!
mai bine inchideti balta :!: si pescuieste singur in balta,ca asa sigur nu te fura nimeni :!: hotului de hot ii este frica :shock:
Ureche 72,nu am nevoie de sfaturile tale!!!!! Asa ca dute si cinta la alta poarta !!!!! :D
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”