petcuvicto scrie:DAVID NICU scrie:Victorasi ,suntem solitari cu tine asa cum ti-am mai spus si in primavara,dar vorba oamenilor astia nu ne lua comfortul pentru o adunatura de gainari.
Jubi,au fost atitea concursuri pe M.V.2 si niciodata,nu am deranjat nici un concurent, la nici un concurs,in afara de al saluta!!!!! La paznici la fel,le-am spus sa pazeasca malul opus si capetele baltii si sa nu-i streseze pe concurenti!!!!! Cind primesti atsfel de informatii,iti lasa un gust amar
!!!!! Daca crede-ti ca distanta de 6-7 m intre masina,rulota si stand este prea mare,nu mai zic nimic!!!!!
Victorasi,sustinut acest lucru referitor la distanta rulota,masina nu este nici o problema,la nevoie le putem lasa dupa ce descarcam echipamentul la dig(in cazul meu si al altor detinatori participanti)doar din pricina vremi,si aici vin si spun,am investit o groaza de bani in echipamente doar pt a ne crea un comfort cit mai placut ca asa suntem noi,n-am avut in copilarie tot ce ne-am dorit,acum daca se poate ,de ce nu.
Pe acesta cale pt a te sustine in a depista aceste gunoaie (cel putin in perioada concursurilor la care participam) care se preteaza la a plati un concurs de 2000 ron + cheltuieli ,dupa buget,sa fure 2-3 pesti chiar si 5,chiar si zece,am sa te asigur de tot sprijinul meu si al prietenilor mei,Gaoaza,Pasa,Alexe,Ulmeanu,............cit si al celor care impartasesc aceast punct de vedere,ca pe linga motivul pt care ne prezentam la concurs(pescuitul),ne vom uita si dupa aceste gunoaie care prin faptele lor risca sa strice si conditiile si confortul celorlalti participanti.
Si te mai asigur de un lucru,ca daca l-am depistat noi nu il mai gasesti intreg pina ajungi la balta.