Merita oare atitea concursuri ?

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Merita oare atitea concursuri ?

Mesaj de Vladut Mateianu »

George, nu tot ce zboara se mananca... :lol: "bobocel" este nume de scena ptr un alt domn pescar ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gor965 scrie:
shimanobig scrie:...................
Oricum polemica asta a dus pana la urma la ceva bun....Bobocel s-a ales cu un abonament de toata frumusetea pe Tancabesti,o balta la care multa lume viseaza :wink:
Daca ptr. ce-a scris mai jos a primit abonament ,inseamna ca ptr. faptul ca pe colegii de forum ii considera fraieri... urmeaza sa devina Moderator ! :lol:
bobocel scrie:.................. Daca face atatea concursuri domnu Parfene de ce nu are bunu simt sa mai scada din pret? credeti voi ca eu la 14 ani imi pot permite 300 de ron la 24 de ore de pescuit? este o hotie curata!

Mare invidie mai vezi mai baietule :lol: :lol: :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:George, nu tot ce zboara se mananca... :lol: "bobocel" este nume de scena ptr un alt domn pescar ! :wink:
Vladutze eu pot spune cu certitudine ca i-am trimis lui Bobocel la Cluj anul trecut,o mulineta Banax.Acum daca daca acel Bobocel la pus pe baiatu lui sa vb la telefon....Dumnezeu cu mila :?

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Vladut Mateianu scrie:George, nu tot ce zboara se mananca... :lol: "bobocel" este nume de scena ptr un alt domn pescar ! :wink:
Stiu ca asta mic nu zboara :D ...ptr. unul minor ,arunca cu vorbele ca un om mare...basca, pleaca des din tara dar n-are bani de Tancabesti ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

shimanobig scrie:.......................
Scoal' de te culca, bre Razvane ...c-a venit laptareasa ! :D ...cum mai sa nu fiu invidios ,ca mie nu mi-a dat prin cap sa mascaresc pe careva ca sa fiu premiat ! :cry: :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

gor965 scrie:
shimanobig scrie:.......................
Scoal' de te culca, bre Razvane ...c-a venit laptareasa ! :D ...cum mai sa nu fiu invidios ,ca mie nu mi-a dat prin cap sa mascaresc pe careva ca sa fiu premiat ! :cry: :lol:
Eu am tot incercat ,dar pana acum ....CANCI.Decat dusmani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

viorel dulamita scrie:Intr-o alta ordine de idei si eu sunt ardelean, Salajan chiar si stiu, chiar pot sa-ti spun ca in vremea Sarulestiului in Ardeal nici nu se stia ce-i ala crap de catre pescari sau nu exista spiritul asta de carpcontest.:
...alo domnule....atotstiutorule si cunoscatorule, urmatoarele lacuri : Tzaga mica, Tzaga mare, Sucutard, Ciris, Lacul, Geaca mica, Geaca mare, Rosieni, Taul popii, Catina, iti spun ceva?
Poate ca in acea perioada, cind impatimitii pescuitului la crap "reusheau" sa pescuiasca pe aceste lacuri, unde crapii ower10-15kg erau din belsug, tu erai muuult mai mic ca bobocel; iar sa sustii ca in Ardeal nu se stia ce-i ala crap mi se pare o mare prostie din partea ta si o jignire la adresa ardelenilor :mrgreen:[/quote]
----------------------------------------------
Asta pentru ca mandria iti intuneca mintile. Poti compara tu baltile pe care le-ai enumerat cu baltile unde se facea acvacultura progresiva pe timpul lui Ceausescu?
Nu mai jigniti bah baieti ca-i pacat! :|
Urban culture.

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

miyagi scrie:
viorel dulamita scrie:Intr-o alta ordine de idei si eu sunt ardelean, Salajan chiar si stiu, chiar pot sa-ti spun ca in vremea Sarulestiului in Ardeal nici nu se stia ce-i ala crap de catre pescari sau nu exista spiritul asta de carpcontest.:
...alo domnule....atotstiutorule si cunoscatorule, urmatoarele lacuri : Tzaga mica, Tzaga mare, Sucutard, Ciris, Lacul, Geaca mica, Geaca mare, Rosieni, Taul popii, Catina, iti spun ceva?
Poate ca in acea perioada, cind impatimitii pescuitului la crap "reusheau" sa pescuiasca pe aceste lacuri, unde crapii ower10-15kg erau din belsug, tu erai muuult mai mic ca bobocel; iar sa sustii ca in Ardeal nu se stia ce-i ala crap mi se pare o mare prostie din partea ta si o jignire la adresa ardelenilor :mrgreen:
----------------------------------------------
Asta pentru ca mandria iti intuneca mintile. Poti compara tu baltile pe care le-ai enumerat cu baltile unde se facea acvacultura progresiva pe timpul lui Ceausescu?
Nu mai jigniti bah baieti ca-i pacat! :|[/quote]
Tinere, lacurile enumerate reprezentau(inainte de '90) cea mai mare ferma piscicola din Romania, dar tu nu ai cum sa sti asta, pt ca in acea perioada faceai pishu in nisip, dupa care faceai turtitze si le puneai la soare sa se usuce.
Sa nu crezi ca pescari ca tata Nitu, Vali Vesa, Vali Martoiu, Vladut Mateianu, Ciprian Szabo si muuuulti altii, au invatat sa pescuiasca la crap in baltile din jurul Bucurestiului.
Ghinionul a fost ca aceste lacuri au "intrat" pe mina unor asa zisi administratori, pt. care imbogatirea rapida a fost mult mai importanta decit "intretinerea" lor.
Pentru acest lucru felicit fratii Parfene pt modul cum "gestioneaza" aceste lacuri.
Iar in ceea ce priveste jignirile, mai gindeste-te, sau ti-ai uitat bunul simt in Ardeal, cind ai trecut Carpatii.
Daca ai pre multa viteza, incearca sa ti-o reduci(cel putin pe acest site) si nu mai privi lucrurile precum caii, cind sunt la caruta.
Scuze de offtopic.

bobocel

Mesaj de bobocel »

@ daca as dori un abonament la Tancabesti fi sigur ca as avea bani sa iti platesc si tie unul Gor965!
Dar eu nu am nevoie de nimic gratis de pomana, dal daca chiar vrei, Vladut, la cineva sarac;)!
Si sa stiti ca parerea mea este tot aceeasi, 300 de ron pt. 24 de ore este enorm!!
Pentru ca in Romania sunt oameni care atat castiga in 2 saptamani!!
Si Vladut, poate chiar imi dadeai abonam,entul acela daca veneam, caci am auyit numai bune desprew tine, dar nu are rost pentru ca nu pot veni foarte des pana la Bucuresti, oricum multumesc inca odata!
@Dulamita
nu aveau ei cum sa auda de acele lacuri....ei cunosc doar bucurestiul(unii)
@shimanobig
Daca tu mi-ai trimis mie un Banax iti multumesc din suflet, dar nici pana ayi nu l-am trimis, paote ai gresit adresa....si nu sunt clona nimanui!
Intrebati pe toti pescarii din cluj(de competitie)cine sunt, de la carpfun, sau de la orice magazin cu articole de pescuit din cluj!
;) dupa ce va informatii va dau un numar de telefon sa vorbim:)

bobocel

Mesaj de bobocel »

@myagi
Poate ai auyit de lacurile de la Sucutard sau Campenesti...erau niste ferme piscicole imense pe vremea Ceausestilor;)!
Acolo prindeai peste...si la lacul Catina....mergeai si in 30 de mintue prindeai 10 de over 20!!
Asa ca te rog controleaya-te si hai sa avem o discutie normala;)
Toata faza in Cluj este precum a spus Nea Vio, toti au vrut sa faca banii peste noapte si aici a picat totul!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”