Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
gor965 scrie:Daca ptr. ce-a scris mai jos a primit abonament ,inseamna ca ptr. faptul ca pe colegii de forum ii considera fraieri... urmeaza sa devina Moderator !shimanobig scrie:...................
Oricum polemica asta a dus pana la urma la ceva bun....Bobocel s-a ales cu un abonament de toata frumusetea pe Tancabesti,o balta la care multa lume viseaza![]()
bobocel scrie:.................. Daca face atatea concursuri domnu Parfene de ce nu are bunu simt sa mai scada din pret? credeti voi ca eu la 14 ani imi pot permite 300 de ron la 24 de ore de pescuit? este o hotie curata!
Vladutze eu pot spune cu certitudine ca i-am trimis lui Bobocel la Cluj anul trecut,o mulineta Banax.Acum daca daca acel Bobocel la pus pe baiatu lui sa vb la telefon....Dumnezeu cu milaVladut Mateianu scrie:George, nu tot ce zboara se mananca..."bobocel" este nume de scena ptr un alt domn pescar !
Stiu ca asta mic nu zboaraVladut Mateianu scrie:George, nu tot ce zboara se mananca..."bobocel" este nume de scena ptr un alt domn pescar !
Scoal' de te culca, bre Razvane ...c-a venit laptareasa !shimanobig scrie:.......................
Mare invidie mai vezi mai baietule![]()
![]()
![]()
Eu am tot incercat ,dar pana acum ....CANCI.Decat dusmanigor965 scrie:Scoal' de te culca, bre Razvane ...c-a venit laptareasa !shimanobig scrie:.......................
Mare invidie mai vezi mai baietule![]()
![]()
![]()
...cum mai sa nu fiu invidios ,ca mie nu mi-a dat prin cap sa mascaresc pe careva ca sa fiu premiat !
![]()
...alo domnule....atotstiutorule si cunoscatorule, urmatoarele lacuri : Tzaga mica, Tzaga mare, Sucutard, Ciris, Lacul, Geaca mica, Geaca mare, Rosieni, Taul popii, Catina, iti spun ceva?viorel dulamita scrie:Intr-o alta ordine de idei si eu sunt ardelean, Salajan chiar si stiu, chiar pot sa-ti spun ca in vremea Sarulestiului in Ardeal nici nu se stia ce-i ala crap de catre pescari sau nu exista spiritul asta de carpcontest.:
----------------------------------------------miyagi scrie:...alo domnule....atotstiutorule si cunoscatorule, urmatoarele lacuri : Tzaga mica, Tzaga mare, Sucutard, Ciris, Lacul, Geaca mica, Geaca mare, Rosieni, Taul popii, Catina, iti spun ceva?viorel dulamita scrie:Intr-o alta ordine de idei si eu sunt ardelean, Salajan chiar si stiu, chiar pot sa-ti spun ca in vremea Sarulestiului in Ardeal nici nu se stia ce-i ala crap de catre pescari sau nu exista spiritul asta de carpcontest.:
Poate ca in acea perioada, cind impatimitii pescuitului la crap "reusheau" sa pescuiasca pe aceste lacuri, unde crapii ower10-15kg erau din belsug, tu erai muuult mai mic ca bobocel; iar sa sustii ca in Ardeal nu se stia ce-i ala crap mi se pare o mare prostie din partea ta si o jignire la adresa ardelenilor