----------------------Andrei I scrie:Domnule Cornel Serban,miyagi scrie:O ipoteza ar fi gherlele de pe ultimele locuri. Daca n-au sau au suspicios de putini pesti la cantar.
Intr-o postare anterioara atrageti aproape bisericesc atentia colegilor de forum cu o rugaminte/invatatura "Nu mai jigniti mai baieti...ca e pacat". Acum numiti ocupantii ultimelor locuri la unele concursuri pe MV (sau poate chiar in general)..gherle. Ar fi doua variante posibile...sa va rog sa verificati clasamentele macar din ultimii 2 ani si sa vedeti pe cine ati facut gherle ....si mai mult decat atat...ati insinuat ca ar fi susceptibili/ potentiali suspecti de furt calificat, sau si mai bine, sa veniti la un concurs sa intelegi mai exact cum e cu gherlele.
Cand Cezar Bibu a spus ca v-ati "luat viteza" se referea la faptul ca desi nu sunteti un jucator activ in competitiile autohtone..va dati cu presupusul, de multe ori aiurea (si asta nu pentru ca nu aveti logica ci doar pentru ca nu "stiti mersul" cum s-ar spune). Eu va sfatuiesc ca pentru pareri obiective vis-a-vis de lucruri direct sau tangential legate de competii, sa participati macar la 2; si ulterior o sa vedeti ca nu va vor mai fi pe plac nici dvs. multe din opiniile pe care le exprimati acum. Cred ca sunteti un om cerebral si puteti intelege cu usurinta mesajul meu, fara a o lua ca pe o ofensa personala.
Domnule Andrei chiar ma bucura postarea Dvs si sfaturile pe care mi le-ati transmis. In legatura cu participarile sunt intr-u totul de acor deoarece incepand din aceasta toamna o sa debutez si eu. Voi fi si pe MV 2 in toamna asta. Din nefericire nu am vorbit despre acest aspect pana acum ca nu s-a pus problema insa nu se poate spune ca nu am cat de cat idee despre ceea ce inseamna un concurs. Pana acum m-am ocupat de pescuitul de agrement sa zic asa. In legatura cu "gherlele" am niste informatii precise si imi cer scuze concurentilor sau celor care din diverse motive n-au avut rezultate si nu fac subiectul postarii mele daca m-au inteles gresit. Ca mai bat campii ? si asta e la fel de adevarat precum o fac si cei care cred ca nu o fac insa daca Dvs nu stiti va rog sa mai acceptati si alte idei. Eu in principiu gandesc ce vorbesc si va asigur ca va voi prezenta si o speta cat de curand. Cazul prezentat mai sus nu-mi este cunoscut si nu voi face referire la el niciodata. Despre ofensa nici vorba si inca odata va rog sa considerat respectul meu si multumirile pentru sprijin.
Domnului Cezar Bibu asemenea.