CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: CUPA IERNII-editia a 4-a MOARA VLASIEI

Mesaj de miyagi »

Andrei I scrie:
miyagi scrie:O ipoteza ar fi gherlele de pe ultimele locuri. Daca n-au sau au suspicios de putini pesti la cantar.
Domnule Cornel Serban,

Intr-o postare anterioara atrageti aproape bisericesc atentia colegilor de forum cu o rugaminte/invatatura "Nu mai jigniti mai baieti...ca e pacat". Acum numiti ocupantii ultimelor locuri la unele concursuri pe MV (sau poate chiar in general)..gherle. Ar fi doua variante posibile...sa va rog sa verificati clasamentele macar din ultimii 2 ani si sa vedeti pe cine ati facut gherle ....si mai mult decat atat...ati insinuat ca ar fi susceptibili/ potentiali suspecti de furt calificat, sau si mai bine, sa veniti la un concurs sa intelegi mai exact cum e cu gherlele.

Cand Cezar Bibu a spus ca v-ati "luat viteza" se referea la faptul ca desi nu sunteti un jucator activ in competitiile autohtone..va dati cu presupusul, de multe ori aiurea (si asta nu pentru ca nu aveti logica ci doar pentru ca nu "stiti mersul" cum s-ar spune). Eu va sfatuiesc ca pentru pareri obiective vis-a-vis de lucruri direct sau tangential legate de competii, sa participati macar la 2; si ulterior o sa vedeti ca nu va vor mai fi pe plac nici dvs. multe din opiniile pe care le exprimati acum. Cred ca sunteti un om cerebral si puteti intelege cu usurinta mesajul meu, fara a o lua ca pe o ofensa personala.
----------------------
Domnule Andrei chiar ma bucura postarea Dvs si sfaturile pe care mi le-ati transmis. In legatura cu participarile sunt intr-u totul de acor deoarece incepand din aceasta toamna o sa debutez si eu. Voi fi si pe MV 2 in toamna asta. Din nefericire nu am vorbit despre acest aspect pana acum ca nu s-a pus problema insa nu se poate spune ca nu am cat de cat idee despre ceea ce inseamna un concurs. Pana acum m-am ocupat de pescuitul de agrement sa zic asa. In legatura cu "gherlele" am niste informatii precise si imi cer scuze concurentilor sau celor care din diverse motive n-au avut rezultate si nu fac subiectul postarii mele daca m-au inteles gresit. Ca mai bat campii ? si asta e la fel de adevarat precum o fac si cei care cred ca nu o fac insa daca Dvs nu stiti va rog sa mai acceptati si alte idei. Eu in principiu gandesc ce vorbesc si va asigur ca va voi prezenta si o speta cat de curand. Cazul prezentat mai sus nu-mi este cunoscut si nu voi face referire la el niciodata. Despre ofensa nici vorba si inca odata va rog sa considerat respectul meu si multumirile pentru sprijin.
Domnului Cezar Bibu asemenea.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

mimuncu scrie:@miyagi,

De ce consideri ocupantii ultimelor locuri gherle & susceptibili de a dosi exemplare frumoase in cufarul auto ? Poate sunt debutanti, poate au picat pe un loc nefericit, poate sunt flancati de 2 echipe valoroase care le subtilizeaza absolut legitim mustaciosii pe care i-ar fi putut recolta in alte conditii. Apoi, pe cine incriminam aici ? Singurul nume vehiculat (Petre Joga) mi se pare a fi in afara oricarei banuieli, restul sunt doar ziceri lacustre carora insasi declaratia proprietarului carpodromului le acorda beneficiul indoielii.
N-am generalizat tata. Am doar niste informatii verificate. Cazul de mai sus nu-l cunosc si nu-l discut. Te rog si pe tine sa nu ma intelegi gresit insa daca as vorbi acum despre ceea ce stiu ar insemna sa fac publice anumite chestii in numele cuiva. Nu-mi este caracteristic.
Inca odata imi cer scuze celor care nu fac subiectul postarii mele nu si celor la care ma refer.
Urban culture.

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

miyagi scrie:................. Voi fi si pe MV 2 in toamna asta. ......
Eu va urez Fir intins ! Totodata, pe principiul amintit mai sus de dvs., imi rezerv dreptul de a va cataloga drept "gherla" daca veti fi printre ultimii clasati :D
Milionar excentric

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Bai Cornele, tie iti place sa o iei de la toata lumea?
Nu te-am invatat eu ca aici pe Crapmania trebuie sa iti vezi de treaba ta? si sa nu confunzi site-ul cu altele in care poti scrie ce vrei si cum vrei.
Treaba ta, pe mine ma amuza teribil astfel de pliciuri pe care le tot incasezi.
Poate te inveti pana la urma.
PS> Fara suparare, am scris sa fie vazuta de toata lumea, poate asa te inveti mai repede cum sta treaba pe aici. :wink:
Hai spor la injuraturi, vezi ca am frigiderul plin de carne si nu mai am unde sa bag si ce imi transmiti tu. :lol: :lol: :lol:[/quote]
---------------------------
Bai tzaka! :evil: pai nu asta e treaba mea sa-ti dau tie motive sa te-njur :lol: ? Si ce ai fi vrut sa intru dupa ideile tale si sa mi-o fur pe barba ta? Las` ca-i bine asa.
Ce-ati facut la control? Te sun si vb da` lasa-ma sa-mi rezolv niste treburi.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Andrei I scrie:
miyagi scrie:................. Voi fi si pe MV 2 in toamna asta. ......
Eu va urez Fir intins ! Totodata, pe principiul amintit mai sus de dvs., imi rezerv dreptul de a va cataloga drept "gherla" daca veti fi printre ultimii clasati :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Multumesc foarte mult. Vorba asta am luat-o de la spineri ca acolo e foarte folosita (vezi LRS forum). Cat despre clasament voi merge pentru initiere si atmosfera fara a avea nicio pretentie de palmares, fiind convins si eu de ea :D .
Cand ne vedem dau o bere.
Urban culture.

mimuncu

Mesaj de mimuncu »

miyagi scrie: N-am generalizat tata. Am doar niste informatii verificate. Cazul de mai sus nu-l cunosc si nu-l discut. Te rog si pe tine sa nu ma intelegi gresit insa daca as vorbi acum despre ceea ce stiu ar insemna sa fac publice anumite chestii in numele cuiva. Nu-mi este caracteristic.
Inca odata imi cer scuze celor care nu fac subiectul postarii mele nu si celor la care ma refer.
Stii cum se spune la celebrarea unei casatorii: "Cei care cunosc motivele intemeiate pentru care aceasta uniune nu poate avea loc sa le dezvaluie acum sau sa taca
vesnic !". Ar fi fost momentul oportun sa dai nume, asta le-ar fi dat posibilitatea celor vizati sa se disculpe sau sa-si puna cenusa-n cap si-ar fi credibilizat puternic cele publicate in ultima saptamana.

Apreciez participarea ta la concurs, promit sa te vizitez in stand si te asigur de sustinerea mea neconditionata. Sper sa termini in prima jumatate a clasamentului.

cordial,

mimuncu

cristian505ro

Mesaj de cristian505ro »

Sunt in cautare de 2 coechipieri pentru a forma o echipa ( de 3, atat din punct de vedere financiar cat si faptului ca ne vom confrunta cu echipe foarte puternice).
Cristian Bebesel

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

mimuncu scrie:
miyagi scrie: N-am generalizat tata. Am doar niste informatii verificate. Cazul de mai sus nu-l cunosc si nu-l discut. Te rog si pe tine sa nu ma intelegi gresit insa daca as vorbi acum despre ceea ce stiu ar insemna sa fac publice anumite chestii in numele cuiva. Nu-mi este caracteristic.
Stii cum se spune la celebrarea unei casatorii: "Cei care cunosc motivele intemeiate pentru care aceasta uniune nu poate avea loc sa le dezvaluie acum sau sa taca
vesnic !". Ar fi fost momentul oportun sa dai nume, asta le-ar fi dat posibilitatea celor vizati sa se disculpe sau sa-si puna cenusa-n cap si-ar fi credibilizat puternic cele publicate in ultima saptamana.

Apreciez participarea ta la concurs, promit sa te vizitez in stand si te asigur de sustinerea mea neconditionata. Sper sa termini in prima jumatate a clasamentului.

cordial,
-------------------------------
Multumesc din suflet pentru sustinere si sprijin. N-am lansat o provocare mai devreme si consider ca-i ortodox sa vin cu certitudini. Nu acuz pe nimeni. Cand voi veni cu argumente va fi caz concret si voi prefera sa participe la precedent. Sper sa ma inteleaga toata lumea. Zicala din postarea Dumneavoastra e catolica si nu ma include.
Va astept cu drag la "o poveste".
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

6 locuri libere......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius