Proiect pescuit

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Proiect pescuit

Mesaj de RazvanG »

doru_croc scrie:
shimanobig scrie:
doru_croc scrie:Cei care gandesc profund (cu fundul), nu vor intelege niciodata ca o investitie facuta cu cap si un studiu de piata corespunzator, aduce venituri pe termen mediu si lung mai mari decat banul la soseta (mai ales daca e dupa un concurs de min. 72 h). Succes Costi in demersul tau si daca ai nevoie pot sa te ajut macar cu sfaturi, daca nu si cu proiectul.
Nene Doru?
Am auzit ca sti o balta minunata cu ten mare si mult,mergem si noi intr-o expeditie? :wink:
Promit ca nu spun la nimeni :wink:
Te anunt cand incepe meciul si bineinteles ca te invit la distractie.
Nu sunt multi, dar sunt mari de tot.
Cu cea mai mare placere Nea Dorule :wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Iar sunt in situatia in care am timp sa fac o partida de 24 de ore si nu am unde ???!!! Adika unde sa ma duc??? la Chiroiu e concurs, de Moara sunt satul pana peste cap, 400 ron nu pot sa dau la Tancabesti, Cernica e la fel de scumpa, Perisul te trateaza ca la beci ! la Cercani sunt numai ciortani, la Benga e 200 Ron, va rog help me !!!
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

Jack the Ripper

Mesaj de Jack the Ripper »

CostinCod scrie:Iar sunt in situatia in care am timp sa fac o partida de 24 de ore si nu am unde ???!!! Adika unde sa ma duc??? la Chiroiu e concurs, de Moara sunt satul pana peste cap, 400 ron nu pot sa dau la Tancabesti, Cernica e la fel de scumpa, Perisul te trateaza ca la beci ! la Cercani sunt numai ciortani, la Benga e 200 Ron, va rog help me !!!
Poti incerca Lacul 2 Bunget.

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Sau Darvari ,dar nu 24 ore ,cel mai bine 48 [minim]
Si poate o discutie privind noul proiect ti-ar prinde bine :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

costi_costi

Mesaj de costi_costi »

CostinCod scrie:Iar sunt in situatia in care am timp sa fac o partida de 24 de ore si nu am unde ???!!! Adika unde sa ma duc??? la Chiroiu e concurs, de Moara sunt satul pana peste cap, 400 ron nu pot sa dau la Tancabesti, Cernica e la fel de scumpa, Perisul te trateaza ca la beci ! la Cercani sunt numai ciortani, la Benga e 200 Ron, va rog help me !!!

cu Cercani-ul eu zic ca te inselei......mergi acum 24 h si ai sa iti schimbi parerea !
Costi Pascu

Sionut

Mesaj de Sionut »

costi_costi scrie:

cu Cercani-ul eu zic ca te inselei......mergi acum 24 h si ai sa iti schimbi parerea !
Nu poate sa mearga oricum week-endul asta ca e concurs.
CS APS

Viorel M
Site Admin

Mesaj de Viorel M »

Jack the Ripper scrie:
Poti incerca Lacul 2 Bunget.

Sau Hobaia, pe A-uri.

drevil71

Mesaj de drevil71 »

Salut,

Pana la urma care e balta aceasta despre care ne vorbesti. As fi interesat sa iti fac o vizita.

Multumesc

CostinCod scrie:Gata cu baltile goale , gata cu taxele ridicole , gata cu concursuri de mii de euro, m-am hotarat si ma ambitionez sa imi iau balta !!!
Ce parere avezti voi pescarii ?? cum ar fi o balta de crap C&R de 20 de hectare la 40 km de Bucuresti! peste numai de peste 5 kg, iar pe viitor de peste 10 kg si cel putin 20 de bucati peste 20 KG !!!!!!!! taxa 50 ron 12 ore /80 ron 24 ore / 150 ron 48 ore !!! restaurant 2 mese pe zi 50 ron ! Hotel 30 ron camera pe noapte, magazin de pescuit !
Aces la sosea ! 10 spatii de depozitat echipament cu usa metalica si camere video, Curent 220V in fiecare stand ! 30 de standuri amenajate cu ponton, umbrar, umbrela, salcie si saltea de primire.
Pachete de pescuit pt 1 sapt 500 ron!

3 concursuri pe am GRATUITE !
1 pentru copii sub 18 ani ,
Cupa lacului !
1 la individual !
Liniste pace voie buna si crapi mari si cel mai important accesibil pentru oameni cu un buget mediu!
Astept, idei, provocari, parteneriate, critici !
:)
Succesul reprezintă abilitatea de a trece de la un eşec la altul fără sa îţi pierzi entuziasmul. Winston Churchill

venom

Mesaj de venom »

o initiativa foarte buna.felicitari si bafta

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

@ CostinCod

Cu siguranta ca initiativa ta e una mai mult decat asteptata de multi pescari , insa ai grija si tine cont de toate aspectele mai mult sau mai putin vizibile si accesibile - si sunt multe - astfel incat planul tau sa se materializeze si sa nu ramana tot la stadiul de proiect grandios care ar fi avut sanse mari de tot de reusita , dar te pui cu romanii ...

Chiar daca finantarea o poti asigura , nu se opreste totul aici . Ptr ca pui tu in practica planul perfect dar apoi din cateva motive simple care tin de organizare , administrare , auto-finantare , metehne romanesti vechi sau alte motive , planul isi poate pierde din elan si viteza . Stii cum e treaba in sport , e mai greu sa te mentii an de an decat sa atingi o data apogeul.

De mare ajutor iti vor fi cateva discutii sincere cu oameni ca Albastroiu , Victor Oana , Parfene , Raduta , Petcu de unde vei afla cu certitudine lucruri pe care nu le stiai inainte si vei evita capcane in care ai fi putut sa aluneci. Nu uita ca ei fac piscicultura de mai bine de 20 - 30 de ani , deci stiu mai bine sa sufle in jigler si sa apese pe bendix . Cu siguranta ca nu-ti vor pune totul pe tava , dar restul le mai deslusesti tu singur pe parcurs.

Bine a spus d-nul Oana ca Politia ba e , ba nu mai e vigilenta sau gata sa imparta dreptatea . Nu uita un lucru foarte important : in comunitatile mai mici (gen sate , comune) legea este putin altfel aplicata si nu toti sunt egali in fata legii, deci cauta si pune-te bine cu primarul , cu viitorul primar si cu militianul satului si vei sta mai linistit. Iti mai dau un pont castigator: fii tu primarul si atunci lucrurile se vor lega bine intre ele si crapii vor creste ca din apa :wink:

Ideea e ca orice se poate dar nu oricum ! Mult spor si putere de munca !!! S-auzim de bine !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”