Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
era doar o figura de stil si oricum eu nu mi-am exprimat nici o opinie, poate cel mult o parere si anume ca e mai sigur pentru concurenti sa nu iasa cu barca pe apa cand bate vantul pe Sarulesticornelserbu scrie:
ionut, stai linistit ca nu trebuie sa cari nimic pentru a-ti spune opinia, dar acum nu trebuie sa te astepti sa o impartasasca toata lumea fara sa cracneasca...
Nu sunt platit nici din banii tai si nici din ai altui concurent. Organizatorii isi asigura serviciile noastre si daca ei ar fi considerat ca pot face acest concurs fara arbitrii, sunt foarte sigur ca ar fi facut-o .cornelserbu scrie: nu esti platit numai din banii mei, ci din banii tuturor concurentilor asa ca ar tebui sa-i lasi pe ei sa-si exprime primii opinia...
regulamentul se afla de cateva luni postat pe prima pagina a siteuluiVladut Mateianu scrie:Regulamentul unde este postat ? Ca poate mai sunt puncte care trebuiesc discutate....
observ, esti "insdispensabil"...un fel de izmana care acopera boasele...Sionut scrie: Nu sunt platit nici din banii tai si nici din ai altui concurent. Organizatorii isi asigura serviciile noastre si daca ei ar fi considerat ca pot face acest concurs fara arbitrii, sunt foarte sigur ca ar fi facut-o .
Spor ... pe balta nu pe forum.
pai in regulament vad ca nu scrie nimic de interzicerea iesirii cu barca pe apa in caz de vant puternic...sau se mai discuta ?andrei vladeanu scrie:regulamentul se afla de cateva luni postat pe prima pagina a siteuluiVladut Mateianu scrie:Regulamentul unde este postat ? Ca poate mai sunt puncte care trebuiesc discutate....
http://www.crapmania.ro
mai exact
http://www.crapmania.ro/Home/NewsDetails.aspx?newsId=35
nu aveam de unde sa stiu, mai ales ca la concursurile precedente la plantat, raduta nu a avut astfel de pretentii !?!Vladut Mateianu scrie:Cornel, cred ca regula cu vantul este impusa de proprietarul baltii, nu de organizatori...... In fine, nu cred ca astea sunt priblemele importante, cred ca cel mai important aspect va fi selectionarea standurilor ptr concurs, precum si accesul auto in caz de ploaie....