Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Esti meltean rau de tot....steagul acela mai semnifica si culorile Transilvaniei (care nu exista)ca steag sau doar culorile Romaniei?miyagi scrie:Oare care scoala a confirmat? Romaneasca sau Ardeleana?!
Dintotdeauna am zis ca in Romania Carpfishingul e in deplina evolutie. Cei ce vin din urma va multumesc Dudi & CO. Felicitari participantilor romani, respect celorlalti,.......
VIVA FORTA TRANSILVANIA!
...gresit, d-le Razvan, de data asta a-ti dat cu nuca-n...pereteshimanobig scrie:Esti meltean rau de tot....steagul acela mai semnifica si culorile Transilvaniei (care nu exista)ca steag sau doar culorile Romaniei?miyagi scrie:Oare care scoala a confirmat? Romaneasca sau Ardeleana?!
Dintotdeauna am zis ca in Romania Carpfishingul e in deplina evolutie. Cei ce vin din urma va multumesc Dudi & CO. Felicitari participantilor romani, respect celorlalti,.......
VIVA FORTA TRANSILVANIA!
Dar oareshce oameni daca-i pot numi asa tin ei cu tot dinadinsul sa para mai Yldiko decat Ion![]()
![]()
""Oare care scoala a confirmat? Romaneasca sau Ardeleana ?! ""viorel dulamita scrie:...gresit, d-le Razvan, de data asta a-ti dat cu nuca-n...pereteshimanobig scrie:Esti meltean rau de tot....steagul acela mai semnifica si culorile Transilvaniei (care nu exista)ca steag sau doar culorile Romaniei?miyagi scrie:Oare care scoala a confirmat? Romaneasca sau Ardeleana?!
VIVA FORTA TRANSILVANIA!
Dar oareshce oameni daca-i pot numi asa tin ei cu tot dinadinsul sa para mai Yldiko decat Ion![]()
![]()
![]()
...
Pe Sarulesti, scoala Ardeleana a Carpfishingului a cistigat un binemeritat loc III(si captura, care conf reg a fost "oferita" altei echipe-tata Nitu).
Nu vad in postarea d-lui Cornel referire la nici un steag, iar ECHIPA este formata din:Ciprian, Dorin si Ion(in ordine alfabetica).
Asa ca....postati la "subiect".
Scuze de off topic.
Ok Vladut o iau ca pe o gluma la fel de subtila ca si postarea mea.Vladut Mateianu scrie:Te inseli Darius, era doar o gluma.....![]()
Si ca sa te convingi, o sa-ti demonstrez contrariul cand va fi cazul. Ptr mine ramai acelasi Darius, indiferent de partidul din care faci parte !