finutu...e suficient?...era mare?...ai fost la Dinamo?Mircea Gheran scrie:
@DAN CENTRU
Ce stie lumea finutu ?
Ai dovezi ?

...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Gresit...au pus ochii pe aparatul meu !...prietenii stiu de ce !Vladut Mateianu scrie:Multumiri ptr poze lui George Iorga, un profesionist desavarsit...al fotografiei !![]()
PS Am auzit ca si cei de la Playboy au pus ochii pe el....
mircea62 scrie:Dom' Buhac, daca tot te faci ca citesti "beletristica de specialitate" macar tine dracu' revista cu capul in sus !dan _city_center scrie:![]()
asta era pentru la iarna.....dl.Buhac(viitor conducator in cadrul AGVPS"pe surse") in momentul in care am poposit in standul acestuia ....a pus o conditie
![]()
![]()
![]()
Centre, aici nu pozezi si nu filmezi! si eu asa am facut![]()
![]()
![]()
![]()
Acu inteleg de ce n-a vrut poze si filmare
@petcuvicto scrie:
Exista mai multe explicatii:
1) Poate a uitat ochelarii acasa!!!!!![]()
2) Poate a vrut sa vada cei de la "avps acvila",cit este de destept,incit poate citii o revista cu susul in jos si sa ocupe mai repede functia pe care eu am refuzat sa o primesc in vara!!!!!![]()
3) Poate se afla intr-o stare mai dificila dupa consumarea a doua baxuri de coca cola (fata in iarba),pentru ca la asta adevarul este ca se pricepe cel mai bine!!!!!
P.S. Costica vezi sa nu uiti intrebarea aceea pe care i-am adresato dlui director de la "avps acvila" in vara cind am fost invitati si ne-am intilnit la cabana aceea care apartine de"avps acvila" ("dle director,dar sapunul cine il ridica de jos?") si sa te puna dracul sa-l ridici tu!!!!!Am spus asta,pentru ca am vazut ca stai cam prost cu memoria(dupa ce te-am bagat la "avps acvila" ai promis ceva si de fapt ai facut altceva)!!!!!
![]()
Eu iti doresc tie "viitor presedinte" al sectiei de pescuit la crap al "avps acvila" cit si celor care fac parte din lotul ce va reprezenta "avps acvila" (inclusiv cumatrului meu)la CN, sa cistigati CN anul viitor,dar la sah!!!!![]()