Balti pe care se mai prind crapi.

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

bcgcraiova
Puncte: 0

Re: Balti pe care se mai prind crapi.

Mesaj de bcgcraiova »

Vladut Mateianu scrie:@bcg

dar ce sonar e ala de arata 10-15 m adancimea ? :D

PS toate baltile au peste imens, numai ca in multe locuri sunt doar 2-3 si mereu acoperiti de sute de metri cubi de apa ! :D
Este vorba de un sonar de uz militar.Acest sonar este folosit in special de catre posesor si colegii lui pt gasirea pe fundul apelor,diverselor (cadavre,obiecte-picate sau deliberat ascunse in apa).Are forma unui "fier de calcat cu motor". :D :D Sonar aflat in dotarea un serviciu special.Impreuna cu prietenii si colegii mei am dezvaluit multi excroci care isi laudau balta ,doar sa ia taxa la pescari si dupa 2 scanari de apa am dat in vileag carashatoria indivizilor.Cat despre adancime,interpretul de "culoare gri-negru si cifre probabile"-un profesionist cu greutate in treaba lui-a comunicat ca vede adancime de 11 m .Nu contest afirmatia sa -tre sa luam de bun unul de la celalalt.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

Mircea Gheran

Mesaj de Mircea Gheran »

miyagi scrie:
Mircea Gheran scrie:
bcgcraiova scrie:Pe timpul lui Ceasca a fost dragata si adancita cc 10-15 m pe mijloc in special.Sonarul atat a indicat adancimea.Cat despre pestisori,cteno cat piciorul si romanesti sa tot stai in reviste cu ei la laudat.Numai pe bob uscat de porumb.

Gresit ,pe plastice !! Enterprise si saculet solubil cu Amix !! :wink:
He he heeei! poi nu mai da din casa atunci :D .

Bine , pune si un pic de aditiv miere , asa pentru gust !! si incearca plasticile cu aroma de pruna .......... doua la numar pe firul de par....!!
http://carpdiscount.ro/index.php?main_p ... cts_id=764

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

@Mircea Gheran
Pentru "plastice" :wink: , dipul de pruna fiarta de doua ori, e bun :roll:.

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

PS toate baltile au peste imens, numai ca in multe locuri sunt doar 2-3 si mereu acoperiti de sute de metri cubi de apa ! :D
a fost odata ca niciodata un mosulet pe malul barajului Mihailesti, pe vremea aia eram copil 10 poate 12 ani, ma duc la el entuziasmat de juvelnicul plin de caras si rosioara pe care il purta mandru cu mainile intinse spre noul lui Oltcit si il intreb "e peste mare in balta asta ? " omul imi raspunde cu un suras in coltul gurii "ma tatutzule e peste da... e apa multa" :))) si-am incalecat pe-o sa de bicicleta pegas si m-am dus la Dunare :)
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

CostinCod scrie:

a fost odata ca niciodata un mosulet pe malul barajului Mihailesti, pe vremea aia eram copil 10 poate 12 ani, ma duc la el entuziasmat de juvelnicul plin de caras si rosioara pe care il purta mandru cu mainile intinse spre noul lui Oltcit si il intreb "e peste mare in balta asta ? " omul imi raspunde cu un suras in coltul gurii "ma tatutzule e peste da... e apa multa" :))) si-am incalecat pe-o sa de bicicleta pegas si m-am dus la Dunare :)
Si ce ai prins?
C. S. PELICANUL

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

Razvan Ulmeanu scrie:
CostinCod scrie:

Si ce ai prins?
Pestele din avatar :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

incercati cu incredere balta Solacolu, jud. Calarasi. vizitati pagina web pt detalii suplimentare: http://www.baltasolacolu.ro

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”