@ dan_city_center: Nu doresc sa fiu mai explicit , daca doream puneam un filmulet.
Domnule Dan , daca noi nu stim ce inseamna fair-play inseamna ca dumneavoastra habar nu aveti ce inseamna.
Daca dumneavoastra stiati ce inseamna fair-play si hai sa spun si buna organizare ( desi am vazut pe prima pagina ca a-ti organizat acest concurs si cu Dl Razvan Ulmeanu si Dl David Nicu , cand spun organizare ma refer strict la dumneavoastra , pentru ca dumneavoastra a-ti venit si ne-ati luat bani si dumneavoastra din punctul meu de vedere a-ti fost organizator , daca ma insel , imi cer scuze) , daca dumneavoastra a-ti fi fost " fair-play"( ceea ce nu a-ti fost) a-ti fi anuntat la inceputul concursului locurile premiate si sumele datorate lor pentru 26 , 24 sau 5 echipe participante si nu la sfarsit cand trebuia sa da-ti bani, sa da-ti cat doriti. Normal si fair-play pentru toti concurentii fie eii prieteni , colegi de club sau necunoscuti ca mine era sa faceti acest anunt si nu sa modificati premiile la mijlocul concursului dupa bunul plac (idem supercunoscutul premiu Fair-play). Aceasta este parerea mea care din pacate , din bun simt si fair-play nu am facuto publica atunci crezand pueril ca toti avem asa ceva.Si ca o ultima remarca , treaba cu banii inapoi acum e cam tarziu , au trecut cateva saptamani , chiar daca banii care i-am dat la acest concurs au fost din bursa proprie de la facultate si nu din alte "sponsorizarii" sau de la parinti , va spun acum ca este prea tarziu si chiar daca ar fi buni , numai sunt necesari.
Ps: Aceasta este ultima postare a mea despre acest subiect nedorind sa mai existe alte polemici creatoare de diferite scenarii si care sa degenereze prin telefoane, mesaje private sau alte tipuri de filmulete.