Cupa Bucovina la Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
dan _city_center

Re: Cupa Bucovina la Crap

Mesaj de dan _city_center »

@Claudiu... :D

au fost 24 de echipe ,fiecare echipa a platit 400 lei ,
sau strins 9600lei :D
fond total de premiere pentru concurs

locul 1-2000lei
locul 2-1500lei
locul 3-1000lei
locul 4-600lei
locul 5-400lei
locul 6-400lei
captura-1000lei

deci avem: 6400 lei cash la premii
+ 1200 lei cash arbitri
+ 3000 lei cash inchirierea lacului
= aprox 11000 lei + un vaucher de 1000 lei pe care l-au impartit primele 3 echipe......
si ceva cupe .....

ps. si intradevar ,a mai fost un premiu de de fair-play dar tu....pacat.... nu ai de unde sa stii.....
si inca ceva te astept la orice ora pentru ...a-ti da personal cei 400 de lei ,diferenta pe care cu siguranta i-ai cistigat :wink:

claudiucostache
Puncte: 0

Mesaj de claudiucostache »

pe prima pagina ai postat urmatoarele : loc 1 2000lei + 2 cupe
loc 2 1500lei + 2 cupe
loc 3 1200lei + 2 cupe
loc 4 1000lei
loc 5 700lei
loc 6 400lei
cmmc 1000lei +2 cupe
iar tu ai acordat la final prin neprezentarea a 2 echipe urmatoarele :
loc 1 2000lei
loc 2 1500lei
loc 3 1000lei
loc 4 600lei
loc 5 400lei
loc 6 400lei
cmmc 1000lei.

de ce premiile pentru locurile 3,4,5,6 au fost reduse, iar cele pentru locul 1 si 2 au ramas intacte???? corect mi s-ar fi parut sa se reduca din toate...
Claudiu Andrei Costache

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Halal tratament pentru tineret. :lol: :lol:

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Alex Matea scrie:Halal tratament pentru tineret. :lol: :lol:
poti fi totusi mai explicit :?: :lol: :lol: :roll:

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Corectitudinea e o chestie relativa si subiectiva.
Pana la urma e corect si asa dar la fel de bine era corect si daca se scadea de la toti DAR nu uitati ca pana la urma conteaza DECIZIA organizatorului si PUNCT.
Probabil ca asa s-a considerat la momentul respectiv si atata timp cat decizia a fost acceptata si nu a fost contestata nu inteleg de ce trebuie despicat firul in 4 dupa aceea.
Felicitari participantilor si castigatorilor!

claudiucostache

Mesaj de claudiucostache »

zfcristian scrie:Corectitudinea e o chestie relativa si subiectiva.
Pana la urma e corect si asa dar la fel de bine era corect si daca se scadea de la toti DAR nu uitati ca pana la urma conteaza DECIZIA organizatorului si PUNCT.
Probabil ca asa s-a considerat la momentul respectiv si atata timp cat decizia a fost acceptata si nu a fost contestata nu inteleg de ce trebuie despicat firul in 4 dupa aceea.
Felicitari participantilor si castigatorilor!

ai dreptate. trebuia sa discutam atunci. asta este.
Claudiu Andrei Costache

thomas

Mesaj de thomas »

Salutare,

Doresc sa te contrazic Claudiu Costache in ceea ce priveste faptul ca premiul pentru locul 1 nu a fost diminuat.
Eu am castigat locul 1 dupa cum stii si am primit 1400 lei + voucher de 500 Ron.

In rest, e o alta discutie si nu vreau sa ma bag, dar eu zic totusi ca la concursurile de acest gen banii sunt mai putini importanti, atat timp cat nu suntem furati grosolan (ceea ce nu e cazul). Premiile au fost diminuate datorita situatiei create de gardul buclucas care imparte balta in doua si mi s-a parut fair-play sa acorde un premiu separat pentru acel sector.

O zi buna,

Thomas

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

@ dan_city_center: Nu doresc sa fiu mai explicit , daca doream puneam un filmulet. ;)
Domnule Dan , daca noi nu stim ce inseamna fair-play inseamna ca dumneavoastra habar nu aveti ce inseamna.
Daca dumneavoastra stiati ce inseamna fair-play si hai sa spun si buna organizare ( desi am vazut pe prima pagina ca a-ti organizat acest concurs si cu Dl Razvan Ulmeanu si Dl David Nicu , cand spun organizare ma refer strict la dumneavoastra , pentru ca dumneavoastra a-ti venit si ne-ati luat bani si dumneavoastra din punctul meu de vedere a-ti fost organizator , daca ma insel , imi cer scuze) , daca dumneavoastra a-ti fi fost " fair-play"( ceea ce nu a-ti fost) a-ti fi anuntat la inceputul concursului locurile premiate si sumele datorate lor pentru 26 , 24 sau 5 echipe participante si nu la sfarsit cand trebuia sa da-ti bani, sa da-ti cat doriti. Normal si fair-play pentru toti concurentii fie eii prieteni , colegi de club sau necunoscuti ca mine era sa faceti acest anunt si nu sa modificati premiile la mijlocul concursului dupa bunul plac (idem supercunoscutul premiu Fair-play). Aceasta este parerea mea care din pacate , din bun simt si fair-play nu am facuto publica atunci crezand pueril ca toti avem asa ceva.Si ca o ultima remarca , treaba cu banii inapoi acum e cam tarziu , au trecut cateva saptamani , chiar daca banii care i-am dat la acest concurs au fost din bursa proprie de la facultate si nu din alte "sponsorizarii" sau de la parinti , va spun acum ca este prea tarziu si chiar daca ar fi buni , numai sunt necesari.

Ps: Aceasta este ultima postare a mea despre acest subiect nedorind sa mai existe alte polemici creatoare de diferite scenarii si care sa degenereze prin telefoane, mesaje private sau alte tipuri de filmulete.

valetro

Mesaj de valetro »

Tinere pescar,persisti intr-o greseala elementara de gramatica ,nu te supara dar trebuie sa o gasesti tu.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

valetro scrie:Tinere pescar,persisti intr-o greseala elementara de gramatica ,nu te supara dar trebuie sa o gasesti tu.
@valetro,

te rog, fara offtopic aici.

PS: nici tu nu scrii foarte corect.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”