La concursul asta eu vin sa arbitrez...(citez din clasici )PRO BONOOOOOOO !Andrei I scrie:........................
Cat despre la anul..o sa organizez si eu un concurs! impreuna cu Vladut Mateianu si Dan City..........

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
La concursul asta eu vin sa arbitrez...(citez din clasici )PRO BONOOOOOOO !Andrei I scrie:........................
Cat despre la anul..o sa organizez si eu un concurs! impreuna cu Vladut Mateianu si Dan City..........
eu iti sugerez sa faci ordine la club astfel incat sa nu mai poate orice amator in domeniu sa anunte concursuri in numele SENIOR.Vladut Mateianu scrie:
PS Eu unul stiu ce masuri sa iau pe viitor, fiind un om mai mult practic decat barfitor...
Hai nu fi invidiosVladut Mateianu scrie:@andrei ionita
Cu toate ca nu inteleg care este problema ta si amestecul in aceasta problema(probabil ca prea mult timp liber pe banii firmei Motorola ), am sa-ti raspund.
Mai exact un TANAR PARTICULAR (INCEPATORULE)Anutei Dragos scrie:Sunt de acord cu cele spuse despre Bora Burak! Este un turc asupritor si uzurpator. anual trimite copii, aur si lana la Istambul.carpmaster scrie:nu am pt ce sa imi cer scuze , si nu inteleg ce e cu comentariu asta , eu nu traiesc cu banii romaniilor ,ba mai mult...asigur loc de munca, eu lucrez, fac comert , platesc salarii si taxe pt angajatii romani , platesc impozite la statul roman si fac un profit cu care traiesc , asa ca lasa ma cu comentariile tale intepatoare fara argumente pertinente.plus nu am zis nimic de romani , eu am zis de claudiu si de alex , nu inteleg de ce aduci asta in discutie ? ca sa poti sa arati ca ai dreptate ca tu esti nationalist si vrei sa protejezi romanii de turcu asta nebun????Vladut Mateianu scrie:Burak, TU dai dovada de o nesintire crasa. Faci niste insinuari care pe mine ma deranjeaza, mai ales ca sunt doar niste delirari fantasmagorice create probabil de....ma abtin.
Cum iti permiti tu sa ajungi sa jignesti 2 tineri pescari romani, cine iti da acest drept ?
Astept sa-ti ceri scuze si sa le platesti taxa (cum te laudai) baietilor la urmatorul concurs. (Cupa Iernii-MV 2).
Si inca ceva. Mai subtire cu vorbele de ocara ptr romani, nu uita ca traiesti pe banii lor si in tara lor...![]()
toate lumea care ma cunoaste stie foarte bine ca nu am nimic cu romanii , chiar ma simt acasa aici si 90% din prietenii mei sunt romani , dar nu sunt complexati ca tine ...
dreptul sa le jignesc imi dau eu , si nu trebuie sa imi da nimeni vreun drept pt asta...)))
Burak e roman mai ce naiba chiar daca il cheama ca pe un turc.
Iar cu despagubirea domnu' Vladeanu. Sa ma despagubiti si pe mine care sunt o tanara sperantza, pt ca la concurs la floreasca am consumat 3 ace si 2 kg de bile (1016). Si ma simt foarte nedreptatit chiar violat in orgoliu.
P.s. "Copii" nu prea au c..tze daca se plang aici in spatele calculatorului sau poate au alte interese....