Cupa Bucovina la Crap

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
gor965
Moderator
Puncte: 0

Re: Cupa Bucovina la Crap

Mesaj de gor965 »

Andrei I scrie:........................
Cat despre la anul..o sa organizez si eu un concurs! impreuna cu Vladut Mateianu si Dan City :) ..........
La concursul asta eu vin sa arbitrez...(citez din clasici )PRO BONOOOOOOO ! :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cezar Radu

Mesaj de Cezar Radu »

Asa este. Jos cu Turcul. La Rovine cu el.

Eu zic ca ar fi bine sa iti schimbi numele ma, in ceva de genu Gheorghe Popescu, si atunci devii 100% ROMAN.

:D :D :D :D :D :D :D

Parerea mea este ca Burak nu are nimik cu romanii, ci din contra din experienta mea este un bun amic si un om serios, dar LA ROVINE CU TINE MA UZURPATORULE.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Echipa Tata & Fii

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@andrei ionita

Cu toate ca nu inteleg care este problema ta si amestecul in aceasta problema(probabil ca prea mult timp liber pe banii firmei Motorola ), am sa-ti raspund.
Eu am fost pe balta si am asistat la momentul in care s-au diminuat premiile castigatorilor pe motiv ca au fost nemultuimiti care doreau sa plece acasa fara sa mai plateasca taxa.... Atunci, ca sa salveze situatia, Dan a anuntat ca desfinteaza niste premii iar altele vor fi modificate. Teapa. Numai ca au fost si concurenti care nu au acceptat ideea, oameni care s-au considerat indreptatiti sa ia banii de premiu exact cum s-a anuntat. Unii, au facut-o chiar pe un ton mai dur, daca intelegi ce vreau sa spun.....
Problema este ca atunci s-a luat hotararea ca cei "bazati" sa primesca banii intregi, iar "fraierii" printre care si copii, sa accepte bani mai putin sau deloc.... :twisted:

Si ti-as mai fi explicat si altele, dar nu am timpul tau liber....si nici nu cred ca trebuie acordata atata importanta unui gest de cacat.

PS Eu unul stiu ce masuri sa iau pe viitor, fiind un om mai mult practic decat barfitor... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:
PS Eu unul stiu ce masuri sa iau pe viitor, fiind un om mai mult practic decat barfitor... :wink:
eu iti sugerez sa faci ordine la club astfel incat sa nu mai poate orice amator in domeniu sa anunte concursuri in numele SENIOR.
iar atunci astfel de problema nu vor mai aparea.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

stai linisti, ma voi ocupa cat de curand si cu "indepartarea uscaturilor", doar este toamna si trebuie facuta o cosmetizare ! :wink:
CS SENZOR

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Vladut Mateianu scrie:@andrei ionita

Cu toate ca nu inteleg care este problema ta si amestecul in aceasta problema(probabil ca prea mult timp liber pe banii firmei Motorola ), am sa-ti raspund.
Hai nu fi invidios :D

Calmati-va ca nu trebuie sa se lupte nimeni cu nimeni. Noi (maimutoii, neavenitii, uzurpatorii, chibitii, contribuabilii, uscaturile,etc etc) vom veni in continuare la concursuri:) ... sau nu..depinde cat de mult organizatorii isi mai permit sa ne JIGNEASCA cu apelative ca cele de mai sus..pe care le-am auzit deseori la unii :wink:

P.S. Si lasa ironiile la adresa mea. Nu isi au rostul. Sti foarte bine ca nu am fost niciodata partinitor si atunci cand am avut ceva de zis am zis indiferent de "culoare".
Ultima oară modificat Vin Oct 08, 2010 11:48 de către Andrei I, modificat 1 dată în total.
Milionar excentric

Cezar Radu

Mesaj de Cezar Radu »

Anutei Dragos scrie:
carpmaster scrie:
Vladut Mateianu scrie:Burak, TU dai dovada de o nesintire crasa. Faci niste insinuari care pe mine ma deranjeaza, mai ales ca sunt doar niste delirari fantasmagorice create probabil de....ma abtin.
Cum iti permiti tu sa ajungi sa jignesti 2 tineri pescari romani, cine iti da acest drept ?

Astept sa-ti ceri scuze si sa le platesti taxa (cum te laudai) baietilor la urmatorul concurs. (Cupa Iernii-MV 2).
Si inca ceva. Mai subtire cu vorbele de ocara ptr romani, nu uita ca traiesti pe banii lor si in tara lor...
:oops: :twisted:
nu am pt ce sa imi cer scuze , si nu inteleg ce e cu comentariu asta , eu nu traiesc cu banii romaniilor ,ba mai mult...asigur loc de munca, eu lucrez, fac comert , platesc salarii si taxe pt angajatii romani , platesc impozite la statul roman si fac un profit cu care traiesc , asa ca lasa ma cu comentariile tale intepatoare fara argumente pertinente.plus nu am zis nimic de romani , eu am zis de claudiu si de alex , nu inteleg de ce aduci asta in discutie ? ca sa poti sa arati ca ai dreptate ca tu esti nationalist si vrei sa protejezi romanii de turcu asta nebun????
toate lumea care ma cunoaste stie foarte bine ca nu am nimic cu romanii , chiar ma simt acasa aici si 90% din prietenii mei sunt romani , dar nu sunt complexati ca tine ...
dreptul sa le jignesc imi dau eu , si nu trebuie sa imi da nimeni vreun drept pt asta...
Sunt de acord cu cele spuse despre Bora Burak! Este un turc asupritor si uzurpator. anual trimite copii, aur si lana la Istambul. :))))
Burak e roman mai ce naiba chiar daca il cheama ca pe un turc.
Iar cu despagubirea domnu' Vladeanu. Sa ma despagubiti si pe mine care sunt o tanara sperantza, pt ca la concurs la floreasca am consumat 3 ace si 2 kg de bile (1016). Si ma simt foarte nedreptatit chiar violat in orgoliu.

P.s. "Copii" nu prea au c..tze daca se plang aici in spatele calculatorului sau poate au alte interese.... :wink:
Mai exact un TANAR PARTICULAR (INCEPATORULE) :lol:
Echipa Tata & Fii

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Andrei, problema mea este una de fond la romani : daca si-ar vedea fiecare de treaba sa, ar fi mult mai bine ptr toata lumea....

Vezi bine ca la noi la fotbal, politica, femei si mai nou...carpfishind-competitie, se pricepe toata lumea ! :wink: Nu-ti trebuie multe clase, doar putin tupeu, telefon mobil si timp liber....
CS SENZOR

doruletz

Mesaj de doruletz »

Doar cateva cuvinte si atat.
Nu am participat la acel concurs,respectiv Cupa Bucovina, dar sunt ferm convins ca Dan City a facut,ca de obicei, un concurs reusit si, mai ales CORECT . Desi Bucurestiul e foarte departe am fost la cateva concursuri anul acesta , marea majoritate organizate de Senior si a fost super Ok.
Cred ca e bine ca Dan centru a organizat concursuri cu taxe mai mici, accesibile si celor cu venituri mai mici,sunt ferm convins ca nu poate fi vorba despre interes personal cand taxele sunt atat de mici incat abia ajung sa acopere cateva cupe si costul baltii.
Nemultumiti vor exista mereu,unii vor fi nemultumiti de premii , altii de locuri,altii de conditiile meteo sau de standuri,dar nu cred ca vreodata un om ca Dan poate fi acuzat de impartialitate sau intentia de a insela pe cineva.
il cunosc de mult timp ,ca pe un om integru , sunt convins ca este corect si foarte bine intentionat,regret ca cineva il poate banui de lucruri necurate.Sunt convins ca este deasupra oricaror acuze, imi este prieten si il respect, si voi veni ori de cate ori voi putea la concursuri organizate de el si de Senior.
p.s. Ce mai paguba reclamata :lol: te faci de cacao , coane, cu pierderea ta de 2 lei la premiul 6 din 49 :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Doru, pe viitor concursurile organizate de Senior Crap le voi face doar eu, nu am de gand sa compromit numele clubului cu intamplari ca cea de mai sus. Plus ca tu nu conosti multe....

PS Pe viitor clubul meu se va ocupa doar de organizarea de competitii sportive.
Iar cei care au adus prejudicii imaginii clubului vor fi dati afara.Punct.
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”