PS Si nu te mai baga tu sa-ti dai cu parerea despre clubul meu ca ne certam.
Moderator: gor965
Vladut, la azil poate mergem impreuna acolo poate vom putea discuta fara sa ne jignim si fara acuzatii nefondate.Vladut Mateianu scrie:Orhei, iar te ia gura pe dinainte ? Esti penibil, ia-te cu Iri de mana si du-te la azil, nu mai comenta tu de pescuit ca nici noi nu ne bagam sa comentam despre cum bagai oamenii nevinovati la puscarie pe vremea lui Ceausescu.....![]()
PS Si nu te mai baga tu sa-ti dai cu parerea despre clubul meu ca ne certam.
eu am spus ca ma bucur pt ca un club APCR a ajuns la CM.pescar oliviu scrie:Dupa acest rezultat de rasunet el se bucura ca echipa a fost din partea APCR. Chiar nu va este rusine?Ccum ati putut face o asemenea afirmatie?
APCR nu a facut nimic....
De acord cu idea ta. Dar este o problema cine o organizeaza si cine va conduce aceasta sedinta?Vladut Mateianu scrie:E, daca nu vrei sa te certi, vezi-ti atunci de drumul tau, de afacerile tale si de pescuit. Cu postari ca cea de mai sus nu faci decat sa invrajbesti pescarii, mai ales ca este un moment greu ptr carpfishingul romanesc.
Iar solutia, din punctul meu de vedere, este o sedinta cu TOTI pescarii din Romania, indiferent din ce tabara fac parte. Si poate se va ajunge la un numitor comun, iar in urma "armoniei" create la anul vom avea rezultatul scontat.
Dar, repet, nu prin postari dusmanoase ca cea de mai sus poti contribui la aceste lucruri... Mai ales ca esti inca nou in fenomen si ar fi mai bine sa-i lasi sa-si dea cu parerea pe cei cu experienta.....
andrei vladeanu scrie:eu am spus ca ma bucur pt ca un club APCR a ajuns la CM.pescar oliviu scrie:Dupa acest rezultat de rasunet el se bucura ca echipa a fost din partea APCR. Chiar nu va este rusine?Ccum ati putut face o asemenea afirmatie?
APCR nu a facut nimic....
ca sa dau un exemplu (in general, exemplele sunt pt oameni mai putini la minte) daca cfr cluj se califica in liga campionilor se bucura clujenii. daca se califica steaua se bucurau stelistii (si apevistii).
nu am vorbit de niciun rezultat de rasunet
APCR a facut al 6 -lea campionat national de pescuit la crap. cred ca altii nu au facut nimic