Concluzii 2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Concluzii 2

Mesaj de Vladut Mateianu »

Orhei, iar te ia gura pe dinainte ? Esti penibil, ia-te cu Iri de mana si du-te la azil, nu mai comenta tu de pescuit ca nici noi nu ne bagam sa comentam despre cum bagai oamenii nevinovati la puscarie pe vremea lui Ceausescu..... :twisted:

PS Si nu te mai baga tu sa-ti dai cu parerea despre clubul meu ca ne certam.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Salut si eu prezenta echipei nationale la acest CM din Anglia . Rezultatul nu il comentez din fata calculatorului pentru ca nu am acest drept . Or sa ne spuna ei mai multe cind se intorc .

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

Vladut Mateianu scrie:Orhei, iar te ia gura pe dinainte ? Esti penibil, ia-te cu Iri de mana si du-te la azil, nu mai comenta tu de pescuit ca nici noi nu ne bagam sa comentam despre cum bagai oamenii nevinovati la puscarie pe vremea lui Ceausescu..... :twisted:

PS Si nu te mai baga tu sa-ti dai cu parerea despre clubul meu ca ne certam.
Vladut, la azil poate mergem impreuna acolo poate vom putea discuta fara sa ne jignim si fara acuzatii nefondate.
Referitor la cati am bagat eu in puscarie, te rog astept scuze daca nu atatea concursuri iti doresc sa castigi de acum incolo.Daca ziceai cati am salvat era cu totul altceva.
Referitor la pescuit anul acesta pot sa ma mandresc cu rezultatele avute.

P.S. Sa fii convins ca nu vreau sa ma cert cu tine. Esti un om simpatic cu care nu as vrea sa ma cert, dar vreau sa fac trafic pe siteul elefantilor retrasi la depou :D .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

E, daca nu vrei sa te certi, vezi-ti atunci de drumul tau, de afacerile tale si de pescuit. Cu postari ca cea de mai sus nu faci decat sa invrajbesti pescarii, mai ales ca este un moment greu ptr carpfishingul romanesc.
Iar solutia, din punctul meu de vedere, este o sedinta cu TOTI pescarii din Romania, indiferent din ce tabara fac parte. Si poate se va ajunge la un numitor comun, iar in urma "armoniei" create la anul vom avea rezultatul scontat.
Dar, repet, nu prin postari dusmanoase ca cea de mai sus poti contribui la aceste lucruri... Mai ales ca esti inca nou in fenomen si ar fi mai bine sa-i lasi sa-si dea cu parerea pe cei cu experienta.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

pescar oliviu scrie:Dupa acest rezultat de rasunet el se bucura ca echipa a fost din partea APCR. Chiar nu va este rusine?Ccum ati putut face o asemenea afirmatie?
APCR nu a facut nimic....
eu am spus ca ma bucur pt ca un club APCR a ajuns la CM.
ca sa dau un exemplu (in general, exemplele sunt pt oameni mai putini la minte) daca cfr cluj se califica in liga campionilor se bucura clujenii. daca se califica steaua se bucurau stelistii (si apevistii).
nu am vorbit de niciun rezultat de rasunet

APCR a facut al 6 -lea campionat national de pescuit la crap. cred ca altii nu au facut nimic
The One Team

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

Vladut Mateianu scrie:E, daca nu vrei sa te certi, vezi-ti atunci de drumul tau, de afacerile tale si de pescuit. Cu postari ca cea de mai sus nu faci decat sa invrajbesti pescarii, mai ales ca este un moment greu ptr carpfishingul romanesc.
Iar solutia, din punctul meu de vedere, este o sedinta cu TOTI pescarii din Romania, indiferent din ce tabara fac parte. Si poate se va ajunge la un numitor comun, iar in urma "armoniei" create la anul vom avea rezultatul scontat.
Dar, repet, nu prin postari dusmanoase ca cea de mai sus poti contribui la aceste lucruri... Mai ales ca esti inca nou in fenomen si ar fi mai bine sa-i lasi sa-si dea cu parerea pe cei cu experienta.....
De acord cu idea ta. Dar este o problema cine o organizeaza si cine va conduce aceasta sedinta?
Referitor la vechimea in acest sport, aici gresesti foarte mult. Toti care participa la concursuri trebuie sa aibe un cuvant de spus si trebuie uitata aceasta expresie pe care o folosesti : ar fi mai bine sa-i lasi sa-si dea cu parerea pe cei cu experienta... .
De ce nu spui: numai cei care au avut rezultate in ultimul an au dreptul sa vorbeasca, atunci cei cu vechime si experienta ar trebui sa taca. Nu asa ar fi corect?
De aici apar toate discutiile care nu duc spre rezultate cu care sa ne putem mandri.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

In concluzie...am castigat un reporter...MARE ! :D

sursa foto : www.Infocarpe.com (Franta)
Fişiere ataşate
3763-championnats-du-monde-2010-les-podiums.jpg
3763-championnats-du-monde-2010-les-podiums.jpg (71.34 KiB) Vizualizat de 983 ori
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

pescar oliviu

Mesaj de pescar oliviu »

andrei vladeanu scrie:
pescar oliviu scrie:Dupa acest rezultat de rasunet el se bucura ca echipa a fost din partea APCR. Chiar nu va este rusine?Ccum ati putut face o asemenea afirmatie?
APCR nu a facut nimic....
eu am spus ca ma bucur pt ca un club APCR a ajuns la CM.
ca sa dau un exemplu (in general, exemplele sunt pt oameni mai putini la minte) daca cfr cluj se califica in liga campionilor se bucura clujenii. daca se califica steaua se bucurau stelistii (si apevistii).
nu am vorbit de niciun rezultat de rasunet

APCR a facut al 6 -lea campionat national de pescuit la crap. cred ca altii nu au facut nimic

Dar in ultimii ani numai cu rezultate extraordinar de bune. Rezultate cu care va mandriti foarte mult.
Da, ati facut 6 C.N. unde au participat doar o parte din Cluburile din Romania, iar cei care v-au contrazis sau criticat nu au putut participa sau daca au participat ati avut grija sa fie eliminati din competitie.
In mod sigur veti spune: cand am ajuns la conducere APCR, eu am dat voie sa vina toti cei care doreau. Pentru a putea participa la niste calificari care se desfasoara pe durata a cinci etape trebuie sa te pregatesti din timp nu de azi pe maine, cum ati procedat cu Cluburile care nu fac parte din APCR.
Ce va pot spune daca AGVPS va lua hotararea privind organizarea C.N. 2011 de catre LIGA, noi anuntam de acum ca orice Club poate participa la CALIFICARI fara nicio retinere sau obstructie. Singura problema care o au respectivele Cluburi trebuie sa recunoasca Statutul AGVPS cat si Regulamentul CIPS - FIPS, inafara de plata taxei de participare.

matei1971

Mesaj de matei1971 »

Sunteti pescari f buni dar nu stiti decat sa va certati in loc sa puneti umarul toti pt binele nationalei! vad aici unii care se bucura pt insucces, inadmisibil! Raman la parerea ca lotul trebuie facut in urma unei selectii de catre un SELECTIONER mai presus de orice interese, doar profilul lacului unde se tine CM si forma pescarilor sa fie criteriul! Africa de Sud este la al treilea titlu consecutiv, nu? Noi chiar nu putem face nimic, sa lasam tigania si sa facem ceva constructiv? Grecia a reusit sa iasa pe locul 2 cu ajutorul romanilor iar noi ne scufundam in mocirla! TREZITI-VA!!!!!!!!!!!!
Când esti mort, nu stii asta - dar ii afecteaza pe ceilalti. La fel si când esti prost.

Ovidiu Oancea

Mesaj de Ovidiu Oancea »

Va certati aiurea ca intotdeauna. Planet a muncit pentru a ajunge acolo si sunt sigur ca au facut tot posibilul sa se claseze cat mai bine. De parca lor nu le-ar fi placut sa vina acasa in glorie... Ca nu au avut experienta asta este alta poveste. Planet va putea demonstra in viitor ca este un club solid si cu o strategie pusa la punct, castigand din nou CN si mergand mai experimentati la urmatoarele mondiale. Cand Unirea Urziceni a castigat campionatul a mers in liga campionilor in dauna "granzilor" nu? Si putea fi un dezastru sau nu aceasta participare...dar era meritul lor sa mearga. Acum toata discutia este canalizata pe linia clasica de "v-am spus eu": ca se fura, ca Vladeanu, ca Liga, ca APCR...

E loc de imbunatatiri si solutii peste tot, doar putina vointa trebuie. Se poate aborda CN 2011 pe echipe de 2 pescari de exemplu pentru a putea fi mai siguri ca toate loturile participante sunt de valoare mare. Eu nu stiu daca la baieti a fost ghinion sau lipsa de valoare pe sectoarele unde nu s-a punctat... dar asa se evita polemicile si poate cresc sansele. Regulamentul din spate poate fi detaliat si complex pentru a fi evitate surprizele. Se poate stipula ca fiecare echipa sa faca parte dintr-un club, care sa isi asume responsabilitatea pentru actiunile respectivilor. Pentru mondiale, cand e vorba de echipa Romaniei, mi se pare ca ar trebui sa fie o unire de forte intre cluburi ca sa iasa o echipa puternica si nu invers. Tot in regulament se poate stipula si obligativitatea antrenamentelor pe balta respectiva, un anume tip de consiliere, etc etc... asta este problema pura de management si organizare a forului care organizeaza acest lucru. In cazul asta, daca exista un club atat de puternic in Romania, va castiga cu echipele proprii locul 1, 2 si 3 la CN si cu asta basta. Daca nu, cele mai bune 3 echipe din diverse cluburi vor participa ca echipa a Romaniei sub un management care poate fi dat de organizator ca organism independent care vrea binele carpfishingului romanesc sau de clubul care a dat echipa de pe locul 1 la CN sau alta varianta...

Asta este propunerea mea...constructiva zic eu. Pe desteptii care vor sari imediat ca daca esti din afara nu stiu carui fenomen nu ai dreptul sa discuti sau sa iti dai cu parerea intr-un mod civilizat ii avertizez sa ma scuteasca de ineptiile lor. Ideile si "brainstorming-ul" asigura progresul. Orice om pasionat cu adevarat de carpfishing poate sa ajute la constructie chiar daca nu a ajuns inca la nivel de mondiale.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”