Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Vreau sa inchiriez baia pt ca am nevoie de bani, baia este enorma si cred ca incape o saltea intre cada si WC . Chiria e 50 ron pe saptamana dar am o conditie si anume ca atunci cand sunt acasa sa nu iesi din baie pentru ca nu imi place sa vad persoane straine la mine in sufragerie. Poate daca ma obisnuiesc cu tine, te las sa te uiti la televizor cateodata.adrian team1 scrie:si daca tot nu te-ai abtinut, te-ntreb si eu: cum te uiti la cupa aia de acum 2 ani?
cand l-ai fabricat chiar pe actualul tau partener si pe doru de la big fish???
sa-mi zici daca vrei cu amanunte? ...dar sa fi scurt ca iar ne doare capul.![]()
Daca nu pleci de pe forum jur ca sun la 112.Nu este o amenintare este o promisiune.Prinzi fluturi cu damigeana.Bai frate,pe cine a "fabricat" Cosmin,acu 2 ani.Acum 2 ani a stabilit cu mine si cu Lucica sa ne bagam la concurs.Eu eram petarda la pescuit si nu am venit la concurs ca am crezut ca se alearga si mi-a fost greu.Eu pe atunci asa credeam ca sunt concursurile de crap.Cosmin drept urmare a plecat cu Lucica la concurs ,rugandu-ma si in ultima clipa sa merg cu ei.Cosmin nu promisese nimanui ca merge la concurs pentru ca vorbise cu noi de acel concurs de fff mult timp inainte,si chiar au fost cateva partide de atrenament in prezenta actualului partener al lui Cosmin.Am fost cu totii pe aceiasi balta inainte de concurs.Ba mai mult pe cei care ii mentionezi tu au fost printre primii care si-au exprimat dorinta de a ocupa Cosmin si Luci primul loc.Asa s-a si intamplat.Deci nu uita fii cuminte ca sun la 112.adrian team1 scrie:si daca tot nu te-ai abtinut, te-ntreb si eu: cum te uiti la cupa aia de acum 2 ani?
sa-mi zici daca vrei cu amanunte? ...dar sa fi scurt ca iar ne doare capul.![]()
iar tu dobitocule!!; poate le explici si baietilor ce ai facut in noaptea de sambata spre duminica a acestui concursbcgcraiova scrie:Vreau sa inchiriez baia pt ca am nevoie de bani, baia este enorma si cred ca incape o saltea intre cada si WC . Chiria e 50 ron pe saptamana dar am o conditie si anume ca atunci cand sunt acasa sa nu iesi din baie pentru ca nu imi place sa vad persoane straine la mine in sufragerie. Poate daca ma obisnuiesc cu tine, te las sa te uiti la televizor cateodata.adrian team1 scrie:si daca tot nu te-ai abtinut, te-ntreb si eu: cum te uiti la cupa aia de acum 2 ani?
Daca vreau sa folosesc baia te anunt cu 10 minute inainte
acu 2 ani boule, cand tu nici nu stiai unde e baltabcgcraiova scrie:Daca nu pleci de pe forum jur ca sun la 112.Nu este o amenintare este o promisiune.Prinzi fluturi cu damigeana.Bai frate,pe cine a "fabricat" Cosmin,acu 2 ani.Acum 2 ani a stabilit cu mine si cu Lucica sa ne bagam la concurs.Eu eram petarda la pescuit si nu am venit la concurs ca am crezut ca se alearga si mi-a fost greu.Eu pe atunci asa credeam ca sunt concursurile de crap.Cosmin drept urmare a plecat cu Lucica la concurs ,rugandu-ma si in ultima clipa sa merg cu ei.Cosmin nu promisese nimanui ca merge la concurs pentru ca vorbise cu noi de acel concurs de fff mult timp inainte,si chiar au fost cateva partide de atrenament in prezenta actualului partener al lui Cosmin.Am fost cu totii pe aceiasi balta inainte de concurs.Ba mai mult pe cei care ii mentionezi tu au fost printre primii care si-au exprimat dorinta de a ocupa Cosmin si Luci primul loc.Asa s-a si intamplat.Deci nu uita fii cuminte ca sun la 112.adrian team1 scrie:si daca tot nu te-ai abtinut, te-ntreb si eu: cum te uiti la cupa aia de acum 2 ani?
Eu am fost cu sotia ta,campioana mea.adrian team1 scrie:iar tu dobitocule!!; poate le explici si baietilor ce ai facut in noaptea de sambata spre duminica a acestui concursbcgcraiova scrie:Vreau sa inchiriez baia pt ca am nevoie de bani, baia este enorma si cred ca incape o saltea intre cada si WC . Chiria e 50 ron pe saptamana dar am o conditie si anume ca atunci cand sunt acasa sa nu iesi din baie pentru ca nu imi place sa vad persoane straine la mine in sufragerie. Poate daca ma obisnuiesc cu tine, te las sa te uiti la televizor cateodata.adrian team1 scrie:si daca tot nu te-ai abtinut, te-ntreb si eu: cum te uiti la cupa aia de acum 2 ani?
Daca vreau sa folosesc baia te anunt cu 10 minute inainte
voi sunteti si prosti , macar nu tineti pt voi .... prostilor
Rasule eu am 8 ha de teren chiar pe malul apei de vreo 40 de ani.Acolo am crescut.Iar la concurs ti-am mai spus,ca nu am vrut sa merg ca eu credeam ca se da drumul la crap si eu trebuie sa alerg dupa el pe dealuri,ca dupa purcel.Dar am auzit ca de fapt ar fi un fel de cros-maraton si nu am avut tenesi in picioare.Tu cum crezi ca arata un concurs,vezi altfel decat mine? Eu nu cred.adrian team1 scrie:acu 2 ani boule, cand tu nici nu stiai unde e baltabcgcraiova scrie:Daca nu pleci de pe forum jur ca sun la 112.Nu este o amenintare este o promisiune.Prinzi fluturi cu damigeana.Bai frate,pe cine a "fabricat" Cosmin,acu 2 ani.Acum 2 ani a stabilit cu mine si cu Lucica sa ne bagam la concurs.Eu eram petarda la pescuit si nu am venit la concurs ca am crezut ca se alearga si mi-a fost greu.Eu pe atunci asa credeam ca sunt concursurile de crap.Cosmin drept urmare a plecat cu Lucica la concurs ,rugandu-ma si in ultima clipa sa merg cu ei.Cosmin nu promisese nimanui ca merge la concurs pentru ca vorbise cu noi de acel concurs de fff mult timp inainte,si chiar au fost cateva partide de atrenament in prezenta actualului partener al lui Cosmin.Am fost cu totii pe aceiasi balta inainte de concurs.Ba mai mult pe cei care ii mentionezi tu au fost printre primii care si-au exprimat dorinta de a ocupa Cosmin si Luci primul loc.Asa s-a si intamplat.Deci nu uita fii cuminte ca sun la 112.adrian team1 scrie:si daca tot nu te-ai abtinut, te-ntreb si eu: cum te uiti la cupa aia de acum 2 ani?