Unique Carp Team pe Nagykallo Ungaria

Unde pescuim? Partide de pescuit. Comentarii, concluzii si recomandari pentru baltile de crap.

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965

Scrie răspuns
zoli1964
Puncte: 0

Re: Unique Carp Team pe Nagykallo Ungaria

Mesaj de zoli1964 »

aveti cumva si pontonul 1 rezervat din 27??

tibi micu

Mesaj de tibi micu »

De la d-l Pamer am inteles ca este rezervata de o echipa din Arad!

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Tibi, anu' asta ai fost la pescuit, nu anul trecut! :wink: :lol:
Fir intins

tibi micu

Mesaj de tibi micu »

Ai dreptate , Nelutu, anul acesta in mai am fost ...dar asa de mult imi pare de atunci...!!! :mrgreen:

tibi micu

Mesaj de tibi micu »

Revin cu o povestire a lui Marian ( Teacher 64) despre pescuitul din luna mai anul acesta... http://nagykalloihorgaszto.hu/ro/index.php ... dati clic pe "" Şarjăm HUN-garia!"" lectura placuta!!!

tibi micu

Mesaj de tibi micu »

Azi am fost sunat de d-l Pamer si mi-a comunicat preturile ptr anul 2011 : un sejur de 4 nopti si 5 zile costa 76.000 de forinti sau 280 de euro si se mai construieste o cabana intre pontonul 1 si capatul lacului (spre bufet)

Daniel D

Mesaj de Daniel D »

A pescuit careva anul trecut pe 11 sau pe 12?....In perioada 18-22 mai, avem inchiriate aceste 2 pontoane (mersi Tibi inca o data :wink: ) si as fi vrut sa ne informam cat mai bine.
As vrea sa stiu si daca mai merge cineva in aceasta perioada , daca ne intalnim cu careva pe acolo?
Nume utilizator schimbat din Dani D

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

am fost acolo la pescuit si vrem sa mergem iar in primavara mai ales ca se deschide si locul 0 care era ptr proprietar (locul 14 si 0 sunt cele mai cautate ca poti sa plantezi langa margine si sunt sanse mari de "animale"). in oct au fost prietenii mei si au prins bine dar au avut driluri suuuuper tari apa fiid puternic oxigenata pestii au tras tare de tot (cel putin asta a fost explicatia lor pentru drilurile puternice). oricum e cea mai tare balta cu cel mai tare administrator din cati am cunoscut si investeste mult si permanent si se pricepe (este unu din cei mai mari pescari unguri cu capturi impresionante insa nu e genul de pescar care merge la conscursuri). recomand lacul si are conditii care la noi in rom nu o sa le gasim nici in anul 2050 sa nu mai vb de dotari si amabilitate.
P.S. au amuri de dimensiuni mari si sunt puternici. am prins unu de 13 kg si m-am luptat aproape 30 min de mi-a rupt bratele. cred ca le da ceva red bull de baut sau ceva anabolizante :lol:

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

Hypo scrie:A pescuit careva anul trecut pe 11 sau pe 12?....In perioada 18-22 mai, avem inchiriate aceste 2 pontoane (mersi Tibi inca o data :wink: ) si as fi vrut sa ne informam cat mai bine.
As vrea sa stiu si daca mai merge cineva in aceasta perioada , daca ne intalnim cu careva pe acolo?
cu Tibi si toata gasca suntem pe balta intre 4-8 mai.......asa ca te-om informa cum a fost, la intoarcere.... :lol: :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

razvan.cuc

Mesaj de razvan.cuc »

http://www.youtube.com/watch?v=vOWFxaxDy64 postez un nou colaj,primul a fost sters :(

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Balti de Crap”