CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
Doru Ionica
Puncte: 0

Re: CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Mesaj de Doru Ionica »

@adrian team
Consider ca este barbateste si de bun simt sa ne spui cine esti,cel putin mie ...ca nu stiu.Daca nu, te rog sa nu mai strici topicurile cu acuze si injurii murdare.

Rog colegii pescari...si tu bcg :lol: :lol: sa inchideti discutiile !!!!
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

fox_1

Mesaj de fox_1 »

Doru Ionica scrie:@adrian team
Consider ca este barbateste si de bun simt sa ne spui cine esti,cel putin mie ...ca nu stiu.Daca nu, te rog sa nu mai strici topicurile cu acuze si injurii murdare.

Corect zice Doru Ionica......eu am spus chiar din primavata ,ca tu (Adrian),esti o clona (fara suparare),chiar suspectand doi-trei pescari ca au dubla identitate.
Cine esti?
Bogdan Vulpan

fox_1

Mesaj de fox_1 »

fox_1 scrie:

Corect zice Doru Ionica......eu am spus chiar din primavata ,ca tu (Adrian),esti o clona (fara suparare),chiar suspectand doi-trei pescari ca au dubla identitate.
Cine esti?
Cine te cunoaste?
Cineva spunea ca te cunoaste frateso .......vrajala......,ceva de genul "var din frati cu .....cuscra mansa"
Tu sti tot ce facem noi ,ce peste prindem, ce pune Codrut pe firul de par,ce barfim..........
Deci...........esti unul dintre noi.

ps.Prezinta-te iar cuvintele tale vor avea alta credibilitate.
Ultima oară modificat Mar Oct 12, 2010 17:03 de către fox_1, modificat 1 dată în total.
Bogdan Vulpan

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

eu nu am nimik cu nimeni, va respect pe marea majoritate...dar cand ii vad cum dezbat ei strategii pe forum cu un telefon in prealabil, ca sa fie pe aceeasi lungime de unda.;INEBUNESC
VA RAD IN NAS :idea:
eu o sa incerc sa ma opresc aici, dar daca mai comenteaza vreounul din cei patati ,mai extragem un bilet din urna
au mai ramas 6 belete :mrgreen: :mrgreen:
bye bye

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

fox_1 scrie:
fox_1 scrie:

Cine esti?
Cine te cunoaste?
Cineva spunea ca te cunoaste frateso .......vrajala......,ceva de genul "var din frati cu .....cuscra mansa"
Tu sti tot ce facem noi ,ce peste prindem, ce pune Codrut pe firul de par,ce barfim..........
Deci...........esti unul dintre noi.

ps.Prezinta-te iar cuvintele tale vor avea alta credibilitate.
vulpane , daca faci referire la mine cred ca te inseli. eu nu mint (aproape niciodata) iar in problema asta n-am nimic de castigat si nici un interes ascuns, asa ca astept scuzele si sa fii tu sanatos ......... :oops:
DRAGOS DEMETRIAN

fox_1

Mesaj de fox_1 »

Scuze?
Lamureste-ne tu cine este acest Adrian si ...........scuzele mele vor veni.

p.s.Nu fac referire la tine. :lol:
Bogdan Vulpan

dragos2710

Mesaj de dragos2710 »

fox_1 scrie:Scuze?
Lamureste-ne tu cine este acest Adrian si ...........scuzele mele vor veni.

p.s.Nu fac referire la tine. :lol:
eu am spus ce am stiut si am incheiat orice discutie

incarligati-va creierii in continuare de parca ar fii vreo vedeta

mai bine ati intreba administratorul forumului ca el stie ip-urile cu care intra fiecare
DRAGOS DEMETRIAN

cristid

Mesaj de cristid »

Si eu ce sa inteleg din postarile lui Adrian? Ca la ultimul concurs am pierdut un loc 3, poate 2? Sa-mi spuna Adrian de unde sa iau cupele sau sa nu mai faca acuzatii fara probe. Adrian, mai extrage unu norocos sa vedem cine este castigator.Daca nu-l cunoastem mai trage o data.

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

cristid stai linistit ca nu ai pierdut nimic. la concursul la care se refera adrianteam eu si badila am fost pe 4 si cosmin pe 3... deci noi am fi pagubitii dar cum nu are nicio dovada nu are rost sa mai discutam. deja au trecut 2 ani de atunci

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

Mai fratilor hai sa uitam prostiile si sa incercam pentru primavara sa organizam un mare shlem cu mare fast si greutate pe una din baltile din Oltenia.Cu premii,sponsori (care pe cine cunoastem),filmari cu vreo televiziune in timpul concursului,articole in reviste si ziarul local (macar).Cu premii pt cel mai tare echipament (vestimentar si tehnic),premiu pentru fair-play,o Zmeura de aur pt cei slabi,cel mai "profesional" stand (organizare,curatenie,.....e.t.c).Mai veniti si voi cu idei.Ca din cate am vazut toti sunteti potenti,inteligenti,cu relatii.....hai ca se poate...va zic eu.
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”