Consider ca este barbateste si de bun simt sa ne spui cine esti,cel putin mie ...ca nu stiu.Daca nu, te rog sa nu mai strici topicurile cu acuze si injurii murdare.
Rog colegii pescari...si tu bcg

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Corect zice Doru Ionica......eu am spus chiar din primavata ,ca tu (Adrian),esti o clona (fara suparare),chiar suspectand doi-trei pescari ca au dubla identitate.Doru Ionica scrie:@adrian team
Consider ca este barbateste si de bun simt sa ne spui cine esti,cel putin mie ...ca nu stiu.Daca nu, te rog sa nu mai strici topicurile cu acuze si injurii murdare.
Rog colegii pescari...si tu bcg![]()
sa inchideti discutiile !!!!
Cine te cunoaste?fox_1 scrie:Corect zice Doru Ionica......eu am spus chiar din primavata ,ca tu (Adrian),esti o clona (fara suparare),chiar suspectand doi-trei pescari ca au dubla identitate.Doru Ionica scrie:@adrian team
Cine esti?
vulpane , daca faci referire la mine cred ca te inseli. eu nu mint (aproape niciodata) iar in problema asta n-am nimic de castigat si nici un interes ascuns, asa ca astept scuzele si sa fii tu sanatos .........fox_1 scrie:Cine te cunoaste?fox_1 scrie:Corect zice Doru Ionica......eu am spus chiar din primavata ,ca tu (Adrian),esti o clona (fara suparare),chiar suspectand doi-trei pescari ca au dubla identitate.Doru Ionica scrie:@adrian team
Cine esti?
Cineva spunea ca te cunoaste frateso .......vrajala......,ceva de genul "var din frati cu .....cuscra mansa"
Tu sti tot ce facem noi ,ce peste prindem, ce pune Codrut pe firul de par,ce barfim..........
Deci...........esti unul dintre noi.
ps.Prezinta-te iar cuvintele tale vor avea alta credibilitate.
eu am spus ce am stiut si am incheiat orice discutiefox_1 scrie:Scuze?
Lamureste-ne tu cine este acest Adrian si ...........scuzele mele vor veni.
p.s.Nu fac referire la tine.