Inca nu are sotie, asa ca usurel cu laudele, bai ''vaccinule''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmm, acelasi stil, INCONFUNDABIL!!ScorleanuAlin scrie:Eu am fost cu sotia ta,campioana mea.![]()
![]()
![]()

............... ma cunosti?
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Inca nu are sotie, asa ca usurel cu laudele, bai ''vaccinule''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hmmm, acelasi stil, INCONFUNDABIL!!ScorleanuAlin scrie:Eu am fost cu sotia ta,campioana mea.![]()
![]()
![]()
pai tu esti un caz mai aparteIonut Zamfir scrie:adrian team dar tu ce ai facut frate pe la concursuri ai stat in spatele lor sa-i urmaresti? eu am participat cam la toate concursurile din ultimii 3-4 ani si nu stiam niciuna din intamplarile astea cu furturile.
pai nu ca tu ai facut parte din cei fraieri.... dar vad ca te-ai orientat bineIonut Zamfir scrie:sa nu-si spui ca si despre mine vreuna ca nu te cred![]()
dac ti-aduci aminte a fost o discutie, tu motivand ca ti-ai incurcat monturilecosmin ilie scrie:DL ADRIAN DACA AI AVUT CEVA DE SPUS LA UN CONCURS SAU RECLAMATIE DE CE NU AI FACUTO PT CA ESTI O CURVA ,NU MAI VENI CU ACUZATI PT CA NU SUNT FONDATE , CE INCERCI SA FACI ESTE DE CACAT TE FACI DE RAS SAU DE RAS ESTI NU AI CE FACE SI INCERCI SA ARUNCI CU NOROI IN MINE. CUVINTELE TALE SUNT NULE ESTI UN NIMENI SI INCERCI SA TE FACI REMARCAT PRIN ACUZATI ,POATE TE BAGA SI PE TINE CINEVA IN SEAMA .DACA MAI VAZUT CA AM INTRAT IN APA DE CE NU MAI RECLAMAT LA ALBITRI?ITI RASPUND EU PT CA NU ESTE ADEVARAT
cosmin ilie scrie:DL ADRIAN, DACA AI AVUT CEVA DE SPUS LA UN CONCURS; SAU RECLAMATIE, DE CE NU AI FACUTO? PT CA ESTI O CURVA ,NU MAI VENI CU ACUZATI PT CA NU SUNT FONDATE , CE INCERCI SA FACI ESTE DE CACAT, TE FACI DE RAS SAU DE RAS ESTI NU AI CE FACE SI INCERCI SA ARUNCI CU NOROI IN MINE. CUVINTELE TALE SUNT NULE. ESTI UN NIMENI SI INCERCI SA TE FACI REMARCAT PRIN ACUZATI ,POATE TE BAGA SI PE TINE CINEVA IN SEAMA .DACA MAI VAZUT CA AM INTRAT IN APA DE CE NU MAI RECLAMAT LA ALBITRI?ITI RASPUND EU PT CA NU ESTE ADEVARAT