Moderator: gor965
Te faci de ras ! Daca nu sti cate piese contine echipamentul lotului de anul asta ,macar uita-te atent sa vezi ca 300 ron costa doar geaca ! Este ce-a de-a 2-a de aici -> http://www.hummelshop.ro/produse/men/jackets/Zarguzon Adi scrie:Echipamentul a costat maxim 300 RON de om adica 3000 RON total . Preturile se pot vedea pe http://www.hummelshop.ro/produse/men/
Spre deosebire de tine care il ai stapan pe Andrei Vladeanu eu il am decat pe Dumnezeu asa ca ma bag in ce oala vreau eu .Lotul national nu a avut rezultat pentru ca nu s-au folosit toti banii stransi din taxa si sponsorizari lucru care nu s-ar fi intamplat daca se califica Carping sau Soimu .Andrei Vladeanu a stiut cum sa traga sforile ca acest lucru sa nu se intampleVladut Mateianu scrie:@zarguzon
iar te bagi unde nu-ti fierbe oala ? tine-ti veninul in tine, s-ar putea sa-ti trebuiasca pe viitor....![]()
vezi ca te spun la stapanul tau ca te iei de stanila si esti obraznic !
Nu a fost Vladeanu oficial seful APCR-ului (si acum din umbra)? Tu nu faci parte din APCR? Ce bazaconii vezi tu ca indrug?Vladut Mateianu scrie:O sa vedem ce zice Pasa cand o sa afle ca te-ai rasculat si esti tare-n clantza !Iar la ce bazaconii indrugi, refuz sa continui discutia cu tine nea Napoleon !
precizare pt lumea care poate e interesata de subiect.Zarguzon Adi scrie:.Lotul national nu a avut rezultat pentru ca nu s-au folosit toti banii stransi din taxa si sponsorizari lucru care nu s-ar fi intamplat daca se califica Carping sau Soimu .Andrei Vladeanu a stiut cum sa traga sforile ca acest lucru sa nu se intample
eu te cunosc destul de bine; in primavara ai convins cluburile sa nu voteze ca arbitrajul sa fie asigurat de APS pe motiv ca nu sunt bani, iar acum spui ca banii ramasi sunt ai APCR-ului pt la anul; si asta in conditiile in care clubul Planet se plange ca au dormit 4 in camera pe jos, ca au platit bani de la ei pentru masina si in principal ca nu au facut performanta DIN MOTIVE FINANCIARE , adica din LIPSA BANILOR.andrei vladeanu scrie:precizare pt lumea care poate e interesata de subiect.Zarguzon Adi scrie:.Lotul national nu a avut rezultat pentru ca nu s-au folosit toti banii stransi din taxa si sponsorizari lucru care nu s-ar fi intamplat daca se califica Carping sau Soimu .Andrei Vladeanu a stiut cum sa traga sforile ca acest lucru sa nu se intample
nu pentru tine, zarguzon, care vad ca stii tot, nu ai nicio indoiala.
lotul national de anul acesta a beneficiat de suport financiar neconditionat. si fara precedent.
gabi sandu a vrut sa deplaseze 9 oameni la antrenament (lucru care pe mine m-a mirat, sincer) iar acest lucru l-am aprobat.
apoi a mai cerut o suplimentare de buget (a mai facut si el rost de o sponsorizare) pentru inca un antrenament pe motiv ca nu s-a lamurit cu zig rig-ul. initial l-am refuzat, apoi am fost de acord.
iar despre tragerea sforilor, ce sa zic. sa castige planet finala cu 10 kg avans la 5 tone prinse e ca si cum faci blat la fotbal si se marcheaza golul victoriei in minutul 95...
daca se calificau carping sau soimul beneficiau EXACT de acelasi tratament. sa fie clar.