Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Mesaj de andrei vladeanu »

scurta precizare (iar apoi panarama poate continua)

exclusivitatea de care se vorbeste este cea de pe ECHIPAMENTUL DE PREZENTARE.
iar ea a existat, potrivit intelegerii.
in stand, pescarii se pot imbraca cum doresc, cu conditia sa puna vestele pe ei.
standul este spatiul privat al pescarilor, iar acolo nu intra nimeni.
moldovenii puteau sa puna pe ei ce doreau, sponsorii lor

orice club se califica din romania, purta echipamentul oficial la parade, iar in standuri echipamentul clubului si sponsorii acestuia.
The One Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Echipamentul a costat maxim 300 RON de om adica 3000 RON total . Preturile se pot vedea pe http://www.hummelshop.ro/produse/men/

andrei vladeanu
Veteran

echipamentul a fost gratis de la sponsorul hummel.
biletele de avion (blue air), de asemenea.
ambele contracte au fost facute de costel stanila.

sponsorizarile in bani, inclusiv mv2, au intrat in contul apcr.
in beneficiul viitor al cluburilor apcr.
The One Team

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Zarguzon Adi scrie:Echipamentul a costat maxim 300 RON de om adica 3000 RON total . Preturile se pot vedea pe http://www.hummelshop.ro/produse/men/
Te faci de ras ! Daca nu sti cate piese contine echipamentul lotului de anul asta ,macar uita-te atent sa vezi ca 300 ron costa doar geaca ! Este ce-a de-a 2-a de aici -> http://www.hummelshop.ro/produse/men/jackets/
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@zarguzon

iar te bagi unde nu-ti fierbe oala ? tine-ti veninul in tine, s-ar putea sa-ti trebuiasca pe viitor.... :D

vezi ca te spun la stapanul tau ca te iei de stanila si esti obraznic ! :lol:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:@zarguzon

iar te bagi unde nu-ti fierbe oala ? tine-ti veninul in tine, s-ar putea sa-ti trebuiasca pe viitor.... :D

vezi ca te spun la stapanul tau ca te iei de stanila si esti obraznic ! :lol:
Spre deosebire de tine care il ai stapan pe Andrei Vladeanu eu il am decat pe Dumnezeu asa ca ma bag in ce oala vreau eu .Lotul national nu a avut rezultat pentru ca nu s-au folosit toti banii stransi din taxa si sponsorizari lucru care nu s-ar fi intamplat daca se califica Carping sau Soimu .Andrei Vladeanu a stiut cum sa traga sforile ca acest lucru sa nu se intample

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

O sa vedem ce zice Pasa cand o sa afle ca te-ai rasculat si esti tare-n clantza ! :D Iar la ce bazaconii indrugi, refuz sa continui discutia cu tine nea Napoleon !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

Vladut Mateianu scrie:O sa vedem ce zice Pasa cand o sa afle ca te-ai rasculat si esti tare-n clantza ! :D Iar la ce bazaconii indrugi, refuz sa continui discutia cu tine nea Napoleon !
Nu a fost Vladeanu oficial seful APCR-ului (si acum din umbra)? Tu nu faci parte din APCR? Ce bazaconii vezi tu ca indrug?

andrei vladeanu
Veteran

Zarguzon Adi scrie:.Lotul national nu a avut rezultat pentru ca nu s-au folosit toti banii stransi din taxa si sponsorizari lucru care nu s-ar fi intamplat daca se califica Carping sau Soimu .Andrei Vladeanu a stiut cum sa traga sforile ca acest lucru sa nu se intample
precizare pt lumea care poate e interesata de subiect.
nu pentru tine, zarguzon, care vad ca stii tot, nu ai nicio indoiala.

lotul national de anul acesta a beneficiat de suport financiar neconditionat. si fara precedent.
gabi sandu a vrut sa deplaseze 9 oameni la antrenament (lucru care pe mine m-a mirat, sincer) iar acest lucru l-am aprobat.
apoi a mai cerut o suplimentare de buget (a mai facut si el rost de o sponsorizare) pentru inca un antrenament pe motiv ca nu s-a lamurit cu zig rig-ul. initial l-am refuzat, apoi am fost de acord.

iar despre tragerea sforilor, ce sa zic. sa castige planet finala cu 10 kg avans la 5 tone prinse e ca si cum faci blat la fotbal si se marcheaza golul victoriei in minutul 95...

daca se calificau carping sau soimul beneficiau EXACT de acelasi tratament. sa fie clar.
The One Team

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Zarguzon Adi »

andrei vladeanu scrie:
Zarguzon Adi scrie:.Lotul national nu a avut rezultat pentru ca nu s-au folosit toti banii stransi din taxa si sponsorizari lucru care nu s-ar fi intamplat daca se califica Carping sau Soimu .Andrei Vladeanu a stiut cum sa traga sforile ca acest lucru sa nu se intample
precizare pt lumea care poate e interesata de subiect.
nu pentru tine, zarguzon, care vad ca stii tot, nu ai nicio indoiala.

lotul national de anul acesta a beneficiat de suport financiar neconditionat. si fara precedent.
gabi sandu a vrut sa deplaseze 9 oameni la antrenament (lucru care pe mine m-a mirat, sincer) iar acest lucru l-am aprobat.
apoi a mai cerut o suplimentare de buget (a mai facut si el rost de o sponsorizare) pentru inca un antrenament pe motiv ca nu s-a lamurit cu zig rig-ul. initial l-am refuzat, apoi am fost de acord.

iar despre tragerea sforilor, ce sa zic. sa castige planet finala cu 10 kg avans la 5 tone prinse e ca si cum faci blat la fotbal si se marcheaza golul victoriei in minutul 95...

daca se calificau carping sau soimul beneficiau EXACT de acelasi tratament. sa fie clar.
eu te cunosc destul de bine; in primavara ai convins cluburile sa nu voteze ca arbitrajul sa fie asigurat de APS pe motiv ca nu sunt bani, iar acum spui ca banii ramasi sunt ai APCR-ului pt la anul; si asta in conditiile in care clubul Planet se plange ca au dormit 4 in camera pe jos, ca au platit bani de la ei pentru masina si in principal ca nu au facut performanta DIN MOTIVE FINANCIARE , adica din LIPSA BANILOR.
surprinzator dar la concursul tau privat ai asigurat arbitrajul cu cei de la APS;

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”