Campionatul Mondial 2011 - Italia

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Re: Campionatul Mondial 2011 - Italia

Mesaj de cornelserbu »

maxx1979 scrie:
body scrie:SI EU CRED MAI MULT IN CALIFICARI PE LOTURI DAR ACUM LOTURILE SUNT MARGINALIZATE DE APARTENENTZA LA CLUBURI SI E GREU SA AI UN LOT COMPLET IN CADRUL UNUI CLUB VEZI LOTUL ACTUAL AL CLUBULUI SENZOR CARE NU MAI ARE REZULTATE ASA SPECTACULOASE CA PE VREMURI FIINDCA NU MAI ARE LOTUL DE PE VREMURI FIIND IMPARTIT ACUM IN ALTE CLUBURI.
Ca sa ajungi sa ai un lot competitiv si valoros ar trebui ca fiecare club sa faca calificari interne si doar primi 2 sa plece la calificarile pentru campionatul mondial, in acest fel vor merge la mondiale doar cei mai buni pescari.
se pare ca n-ai prea inteles ce a vrut badica sa spuna...poti sa faci o mie de calificari, daca n-ai oameni de valoare in club, si nu doi, un lot intreg, n-ai sa faci performanta la cm niciodata.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

la fotbal , care probabil este cel mai pus la punct sport din punct de vedere al organizarii , echipa nationala nu este formata din echipa campioana , exista un selectioner care alege pe cei mai buni . Eu consider ca este lasat in voia hazardului sa organizati niste calificari la care poate participa care cum vrea .Daca te consideri peste noapte geniu in motociclism nu o sa ajungi in doua saptamani sa alergi pe aceeasi pista cu Rossi chit ca te dai cu capul de pereti .
Mitranescu anul aceste a pierdut trenul din prima mansa , asta inseamna ca toti cei care au trecut in etapa urmatoare sunt mai buni ca el ? Cunosc cateva persoane care mi-ar raspunde..Asta este , ghinion , daca are ghinion aici va avea si la CM ...prostii . Singura sansa sa mai avem rezultate notabile este formarea unei echipe valoroase din care in momentul asta nu trebuie sa lipseasca Tomulescu , Piticu , Mitranescu . Inventarea de sisteme din ce in ce mai alambicate de calificare nu face decat sa scada sansele unui concurent valoros in favoarea unui amator care i-si incearca norocul
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Ca sa ajungi sa ai un lot competitiv si valoros ar trebui ca fiecare club sa faca calificari interne si doar primi 2 sa plece la calificarile pentru campionatul mondial, in acest fel vor merge la mondiale doar cei mai buni pescari.[/quote]

se pare ca n-ai prea inteles ce a vrut badica sa spuna...poti sa faci o mie de calificari, daca n-ai oameni de valoare in club, si nu doi, un lot intreg, n-ai sa faci performanta la cm niciodata.[/quote]

D-le Serbu, am inteles perfect ce a vrut sa spuna Badica, dumneavoastra nu ati inteles ce am spus eu...daca ii iei pe cei mai buni dintr-un club si ii trimiti la calificari impreuna cu cei mai buni de la celelalte cluburi nu rezulta la sfarsit un lot cu cei mai valorosi pescari?
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Cristi Y scrie:la fotbal , care probabil este cel mai pus la punct sport din punct de vedere al organizarii , echipa nationala nu este formata din echipa campioana , exista un selectioner care alege pe cei mai buni . Eu consider ca este lasat in voia hazardului sa organizati niste calificari la care poate participa care cum vrea .Daca te consideri peste noapte geniu in motociclism nu o sa ajungi in doua saptamani sa alergi pe aceeasi pista cu Rossi chit ca te dai cu capul de pereti .
Mitranescu anul aceste a pierdut trenul din prima mansa , asta inseamna ca toti cei care au trecut in etapa urmatoare sunt mai buni ca el ? Cunosc cateva persoane care mi-ar raspunde..Asta este , ghinion , daca are ghinion aici va avea si la CM ...prostii . Singura sansa sa mai avem rezultate notabile este formarea unei echipe valoroase din care in momentul asta nu trebuie sa lipseasca Tomulescu , Piticu , Mitranescu . Inventarea de sisteme din ce in ce mai alambicate de calificare nu face decat sa scada sansele unui concurent valoros in favoarea unui amator care i-si incearca norocul
Bravo , din punctul meu de vedere ce-a mai pertinenta postare ...... dar ce te faci cand participarea lotului national la un cm , depinde de taxele incasate de la cei care participa ?
<°))))))><
><((((((°>

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si daca se formeaza un lot din cele trei echipe ocupante ale podiumului, indiferent de clubul din care fac parte
(astfel stimulandu-se si competitiile intercluburi, obtinandu-se un plus de performanta), la finalul unui CN, iar acestea sa rezulte dintr-o selectie a celor mai bune echipe dintr-o divizie de "n" echipe, restul lor ramanand in alta divizie - secunda, cu sanse sa intre intre cei mai buni intr-un an urmator? E absolut simplu, dar probabil vine de la un debutant. Ganditi-va si la beneficiile (taxele de participare vor fi mult mai multe si asa se va putea asigura cat de cat un buget constant LN) ce apar de aici si nu numai la faptul ca unora le e lene sa inteleaga ceea ce citesc.
Urban culture.

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

miyagi scrie:Si daca se formeaza un lot din cele trei echipe ocupante ale podiumului, indiferent de clubul din care fac parte
(astfel stimulandu-se si competitiile intercluburi, obtinandu-se un plus de performanta), la finalul unui CN, iar acestea sa rezulte dintr-o selectie a celor mai bune echipe dintr-o divizie de "n" echipe, restul lor ramanand in alta divizie - secunda, cu sanse sa intre intre cei mai buni intr-un an urmator? E absolut simplu, dar probabil vine de la un debutant. Ganditi-va si la beneficiile (taxele de participare vor fi mult mai multe si asa se va putea asigura cat de cat un buget constant LN) ce apar de aici si nu numai la faptul ca unora le e lene sa inteleaga ceea ce citesc.
Aceasta varianta a fost incercata acum doi ani , rezultatele ei se mai discuta si in ziua de azi , orice varianta de selectie a celor care formeaza lotul national , este indisolubil legata de bani , pana ce bugetul unui lot national nu poate fi asigurat din resurse independente de taxele de participare nu se poate face nimic , si se vor inventa tot felul de sisteme .
<°))))))><
><((((((°>

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ia ganditi-va!
Divizia "MASTER"
40 de echipe de minim 2+1 (indiferent de apartenenta lor, de la cluburile consacrate sa zicem), obligate sa participe la CN (neparticiparea sanctionandu-se prin retrogradare in Divizia "OPEN" concomitent cu urcarea unei alte echipe din aceasta divizie), dupa calendarul prestabilit de APCR (cat e cazul :)) pe o serie de balti care corespund "tehnic" (aici sunt convins ca vor exista destule piste de concurs daca oferta APCR va fi rationala in conditiile impuse), care platesc taxe de participare din care o parte sa asigure bugetul anual al LN, care dupa finalizarea fiecarui concurs (cu premierile aferente) vor acumula puncte intr-un clasament evidentiat de APCR?! La sfarsitul CN-ului vor exista in mod sigur cele trei clasate si numai pe baza rezultatelor obtinute la modul general.

apoi:

Divizia "OPEN"
unde se regasesc celelalte echipe participante la "Competitia Crapista", intr-un numar nedefinit (accederea fiind permisa in baza recunoasterii regulamentelor competitionale si respectarea conditiilor de participare, inclusiv cele financiare), care platesc deasemeni o taxa din care cota parte pentru bugetul anual al LN.
-----------------
Nu ar putea selecta un LN compus din cei mai buni competitori? Acest LN n-ar fi format din craparii care stiu sa joace in echipa? N-ar aduce un plus la formarea bugetului LN pe langa contributiile din sponsorizari? N-ar atrage mai multi participanti in loc sa-i indeparteze cum se intampla acum? N-ar selecta cluburile performante de cele neperformante? N-ar face un pic de ordine in casta?
Sper ca nu am fortat atentia sau rabdarea celor ce nu pescuiesc la crap :D .
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Divizia "OPEN"
unde se regasesc celelalte echipe participante la "Competitia Crapista", intr-un numar nedefinit (accederea fiind permisa in baza recunoasterii regulamentelor competitionale si respectarea conditiilor de participare, inclusiv cele financiare), care platesc deasemeni o taxa din care cota parte pentru bugetul anual al LN. [in quote]
---------------
Aici fiecare club putand inscrie cate echipe doreste sau are capacitate, dandu-li-se posibilitatea sa testeze, sa jongleze, sa-si incerce capacitatile.
Eu unul as introduce in sistemul asta toate echipele din care-mi va fi compus clubul.
Urban culture.

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

maxx1979 scrie:daca ii iei pe cei mai buni dintr-un club si ii trimiti la calificari impreuna cu cei mai buni de la celelalte cluburi nu rezulta la sfarsit un lot cu cei mai valorosi pescari?
ba da, dar cu un lot care cuprinde cei mai valorosi pescari iesi pe locul 5 la cm...acolo trebuie sa te duci cu o "echipa" formata din cei mai buni pescari pe bune nu fiindca au castigat niste calificari...vladeanu are dreptate, trebuie gandita, formata si pregatita o echipa care sa arate ca-i buna in 72 de ore, dar vorba lui claudiu cosma...de unde bani pentru ehipa asta daca nu faci calificari

si acum sa revenim la ale noastre, am spus ca n-ai inteles ce-a spus badica pentru ca el se referea la un lot, iar tu spuneai de echipe de 2...cred ca trebuia sa-ti spui parerea fara sa-l citezi pe badica, caci pur si simplu m-ai indus in eroare :D
Cornel Serbu
Friends Carp Team

mircea62

Mesaj de mircea62 »

[quote="Cristi Y"] Singura sansa sa mai avem rezultate notabile este formarea unei echipe valoroase din care in momentul asta nu trebuie sa lipseasca Tomulescu , Piticu , Mitranescu....quote]

Ar fi poate solutia ideala, dar ce te faci cu orgoliile, vechile polite neplatite, "nepotrivirile de caracter", etc ?
Intrebarea e cine ar fi persoana care ar reusi sa-i stranga intr-o echipa, sa-i faca sa se inteleaga, sa colaboreze, sa-si impartaseasca experienta intre ei, sa se ajute, ....???
Mircea B.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”