felicitari legio... foarte frumos scris...cu un aer academic, asa pe placul cuiva...stiu eu cine.
dar nu uita ca din realitatea pe care tu ai prezentat-o faceti si voi parte iar imaginea pe care o expui tu, in ceea ce va priveste, e putin deformata.
"In urma unor conjuncturi mai mult sau mai putin fericite, o serie de buni pescari s-au amestecat cu tot felul de lovelari , la care s-au adaugat si cativa valutisti, presedinti de CAP. In tot acest peisaj idilic, unii faceau bai de multime si dadeau autografe , iar altii treceau neobservati si isi vedeau de pescuit. Era si normal. Nu aveau echipamente de ultima generatie, nici sute de posturi pe forumurile care conteaza si daca ma gandesc bine parca nici fata nu-i prea ajuta."
diferenta intre tine si un barbat este aceea ca tu jignesti evaziv, pentru ca la fel ca si seful tau Gabi Sandu nu va puteti sustine ideile decat in pozitia "mama iedului".
de unde sti tu cine si cu ce echipament a pescuit?
lumea dadea ajutografe si voi treceati neobservati...modestilor...asta e numai in mintea ta complexata...pentru ca eu nu-mi aduc aminte ca cineva sa fi avut vre-un comportament iesit din comun, in directia pe care o indici tu.
"Au fost momente in care destine se puneau la cale in studioul de procesare imagine unde se puneau la punct probe albe pentru zile negre, in caz ca din urna nu iese cine trebuie."
s-au fabricat probe...
mai rau e ca in afara de mine si colegii mei de club nu a mai avut nimeni curiozitatea sa vada acele filmari si poze.
legio vrei sa te speli pe maini dar mare atentie ca ai gresit ligheanul...asta in care ai bagat mana e plin de cacat.
"Nu ma asteptam sa iasa atatea valuri... si mai ales nu as fi crezut ca sunt atatea persoane care se simt cu musca pe caciula.

"
eu personal m-am simtit vizat de articolul tau si in consecinta ti-am adresat cele spuse mai sus.
asta ca sa n-o bagi p'aia cu musca...
vezi ca s-ar putea ca articolul tau sa fie inteles de mult mai multa lume decat te astepti tu...asta asa ca chestie.